Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Průzkum ohledně PC
Mensi pruzkum: Jaky mate na svym PC system?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
12.5.07, 17:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
Hlasoval jsem pro widle XP, ale je to pravda jen z části, pak mě ještě běhá v počítači suse a v notebooku mám xp a kubuntu... potřeboval bych hlasovat alespoň dvakrát, radeji 4×, aby to bylo objektviní
|
12.5.07, 17:18 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít Široký píše: Hlasoval jsem pro widle XP, ale je to pravda jen z části, pak mě ještě běhá v počítači suse a v notebooku mám xp a kubuntu... potřeboval bych hlasovat alespoň dvakrát, radeji 4×, aby to bylo objektviní
Njn, ja hlasoval pro visty, taky mam XP a Server 2003 (ty sem tam ani nedal, pochybuju ze je nekdo zna, mozna par lidi ). Zkousel sem Fedoru, ale nejak mi to nesedi, asi sem proste zpohodlnel, jen klikat no ... Kazdy muze hlasovat jen jednou, skoda no
|
12.5.07, 17:25 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
a jak ti Vista vyhovuje? Já to nainstaloval a zase smazal, vytočilo mě to. V počítači mám Opterona 144, 64bitová hračka, linux se ozejvá, že to je 64 atd, ovšem vista naprosto suveréně zahlásila 32bitový procesor ... to mě dost namíchlo. Časem to ale určitě zkusim znova. Server 2003 jsem taky chvíli měl, ale nic užitečnýho mi z toho když neprovozuju server nevyplynulo, dal jsem ho pryč.
|
12.5.07, 17:48 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vista neni spatna, notebuk celeron mobajl 1,6 1GB RAM to je akorat na praci to staci, na hry uz asi ne. Server 2003 (stolni PC) pouzivam jen na hry protoze v sobe ten system nema milion sragor okolo, staci doinstalovat DirectX vyssi verze a hry hned slapou lip Ja bych si Visty nekoupil ale kdyz je muzu mit ze skoly zadara legalne, no neber to to samy vsechny ostatni OS. Visty se zlepsej az jim vyjde prvni SP
|
12.5.07, 17:57 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já používám widle xp profesional sp 2 a o legálnosti radši nemluvim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
12.5.07, 18:09 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
12.5.07, 18:16 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Matthes: taky mám widle ze školy legálně zdarma. Ale jestli běhaj visty na 1,6 Celeronu, tak by mě mohli šlapat i na 1,3. Zkusim to, po zkouškách.
|
12.5.07, 18:22 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Ve stolnim PC i "noutbuku" mam XP, SP 2, special Illegal Edition
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
12.5.07, 18:23 |
|
|
Thobiash
|
Widle XP Professional - pod Wistama prej nešlapou gamesy, což je pro mě VELKÝ MÍNUS .
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
12.5.07, 18:23 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Vít Široký píše: Matthes: taky mám widle ze školy legálně zdarma. Ale jestli běhaj visty na 1,6 Celeronu, tak by mě mohli šlapat i na 1,3. Zkusim to, po zkouškách.
Pockej, podotykam ze je to celeron M tedy 1MB na cache, na stolnim celeronu to pojede jako housenka
Akorat asi musim sehnat jinej antivirak, vcera kdyz sem to nainstaloval tak to behalo jak srnka, dneska je to horsi, cumim do spravce uloh a co nevidim, avast neustale vytezuje procak Co sehnat jinyho legalniho
Este sem se nesetkal s nicim, co bych na Vistach nerozjel a to je mam uz od betaverze, tam to bylo teda pomaly jak snek, ale vsechno chodilo
|
12.5.07, 18:32 |
|
|
Peter50kw
|
Mrkvosoft rulez!
|
12.5.07, 18:36 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Matthes píše: Vít Široký píše: Matthes: taky mám widle ze školy legálně zdarma. Ale jestli běhaj visty na 1,6 Celeronu, tak by mě mohli šlapat i na 1,3. Zkusim to, po zkouškách. Pockej, podotykam ze je to celeron M tedy 1MB na cache, na stolnim celeronu to pojede jako housenka Akorat asi musim sehnat jinej antivirak, vcera kdyz sem to nainstaloval tak to behalo jak srnka, dneska je to horsi, cumim do spravce uloh a co nevidim, avast neustale vytezuje procak Co sehnat jinyho legalniho Este sem se nesetkal s nicim, co bych na Vistach nerozjel a to je mam uz od betaverze, tam to bylo teda pomaly jak snek, ale vsechno chodilo
jojo, všaj já myslím taky na notebook, mám tam celeron M 1,3 GHz, akorát mám teda jen 512MB, ale třeba to pojede, zkusit se může všecko. Ten antivir bude asi problém trošku, no, Avast je podle mých zkušeností maximální šmejd, toho tam nechci, používám NOD32, licenci k němu nemám, tak ho každej měsíc instaluju znova. Ale na Vistu se mi ho nainstalovat při mých testech nepovedlo. Teď už je ale vista psaná mezi podporavanými systémy ( http://www.eset.cz/produkty/nod32-standard-edition ), takže to třeba půjde
|
12.5.07, 18:55 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
OK dik Taky zalezi na grafice, mozna nepujde to slavny aero Graficky pekny ale jinak uplne k nicemu
|
12.5.07, 19:07 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Matthes píše: OK dik Taky zalezi na grafice, mozna nepujde to slavny aero Graficky pekny ale jinak uplne k nicemu
na grafiku kašlu... to aero už jsem viděl, je to hezký, no a ale co z toho, že jo?
|
12.5.07, 19:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|