|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Myslite ze se hodi tmave zelena barva na favo ?
Autor |
Zpráva |
Dr Meduza
|
Myslite ze se hodi tmave zelena barva na favo ?
Uz od doby co sem si koupil auto resim otazku, jakou by melo mit barvu (ted ma asi tak 6 ruznejch barev )
Docela me laka naka tmave zelena, ale nikde sem zadny pekne zeleny favo nevidel, tak nevim jak by se to na nej hodilo
Co myslite odbornici ?
|
5.5.07, 15:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Myslite ze se hodi tmave zelena barva na favo ?
Dr Meduza píše: Uz od doby co sem si koupil auto resim otazku, jakou by melo mit barvu (ted ma asi tak 6 ruznejch barev ) Docela me laka naka tmave zelena, ale nikde sem zadny pekne zeleny favo nevidel, tak nevim jak by se to na nej hodilo Co myslite odbornici ?
No tu zelenou zrovna teda nevim, kamarád má světle zelenýho formana a nic moc, podle mě se na fávo hodí červená sportline a tmavá modrá
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.5.07, 18:37 |
|
|
Dr Meduza
|
no tak kdyz je to taka ta humusacka zelena co tam byla puvodne tak fuj, ale ja myslym neco tmavyho
|
5.5.07, 18:42 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Dr Meduza píše: no tak kdyz je to taka ta humusacka zelena co tam byla puvodne tak fuj, ale ja myslym neco tmavyho
ja myslim ze by mu tmava zelena sekla
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
5.5.07, 19:39 |
|
|
Kaliban123
|
Mně se třeba na fáčku líbí taková zelená co má Nepér
|
5.5.07, 22:09 |
|
|
Šemik
|
Tmavá zelená na fáčku vypadá celkem pěkně Šel bych do ní..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
6.5.07, 08:01 |
|
|
škodař
|
Re: Myslite ze se hodi tmave zelena barva na favo ?
Dr Meduza píše: Uz od doby co sem si koupil auto resim otazku, jakou by melo mit barvu (ted ma asi tak 6 ruznejch barev ) Docela me laka naka tmave zelena, ale nikde sem zadny pekne zeleny favo nevidel, tak nevim jak by se to na nej hodilo Co myslite odbornici ? jeden borec od nás má favo green line a vipadá super taká tmavá zelená
|
6.5.07, 12:45 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
takato zelena sa mi lubi najviac
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
6.5.07, 16:54 |
|
|
Dr Meduza
|
no vo naky takle tmavy sem prave premejslel
asi to pudu vyzkouset na jednech dverich
|
6.5.07, 17:04 |
|
|
Thobiash
|
deekay píše: takato zelena sa mi lubi najviac
Jj tahle zelená je fakt móóóc hééézká .
_________________ Škoda "Julia alias Černá" 120L 89´ R.I.P. http://www.youtube.com/watch?v=VYLFkT5jMZI
|
6.5.07, 22:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|