Autor |
Zpráva |
Marousek
|
Jaký dárek k narozeninám?
Čaute potřebuju pomoct.
Mladá má v sobotu narozeniny a já nevím co jí mám koupit. Chtěl bych něco originálního, ale zároveň cenově dostupnýho.
Voňavky, řetízky, kytku a podobný ptákoviny slyšet nechci. Chci něco co se jen tak nevidí.
Takže rychle sem s nápady
Dík
_________________ Mazda Demio 1.3 GLX - spotřebák Škoda 120 L 85´ - návrat ke kořenům
Škoda 742 Forever Team
|
2.5.07, 21:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Jaký dárek k narozeninám?
Marousek píše: Čaute potřebuju pomoct. Mladá má v sobotu narozeniny a já nevím co jí mám koupit. Chtěl bych něco originálního, ale zároveň cenově dostupnýho. Voňavky, řetízky, kytku a podobný ptákoviny slyšet nechci. Chci něco co se jen tak nevidí. Takže rychle sem s nápady Dík
Čečééééé asi nebudeš nadšenej nápadem ale tak když chceš něco co se jen tak nevidí tak jí kup robertka třeba pak jen tak neuvidíš ji
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
2.5.07, 21:15 |
|
|
Marousek
|
Ale no tááák takovou chybu bych neudělal
_________________ Mazda Demio 1.3 GLX - spotřebák Škoda 120 L 85´ - návrat ke kořenům
Škoda 742 Forever Team
|
2.5.07, 21:18 |
|
|
hans
von GLEXR
|
Re: Jaký dárek k narozeninám?
Kristensen píše: Čečééééé asi nebudeš nadšenej nápadem ale tak když chceš něco co se jen tak nevidí tak jí kup robertka třeba pak jen tak neuvidíš ji
Koupil bych i gel,
aby tam líp šel!
(Trocha poezie takhle při večeru)
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
2.5.07, 21:19 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
no tak chlapi piste...
Moje mlada ma ty narozeniny uz zitra
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
2.5.07, 21:21 |
|
|
Kristensen
|
Marousek píše: Ale no tááák takovou chybu bych neudělal
Kolik chceš investovat? Já jen jako že ji můžeš pozvat na velkolepou večeři nebo jí koupit auto, proto se ptám kolik.
|
2.5.07, 21:26 |
|
|
Marousek
|
No tak rozumně. Přece jen nemá žádný kulatiny nebo tak. Chci jen něco malinkatýho abych ji udělal radost. Mám na to tak 500.
Škoda 742 Forever Team
|
2.5.07, 21:29 |
|
|
Marousek
|
Lukáš: Nemáme stejnou holku? Moje je má taky zítra
Škoda 742 Forever Team
|
2.5.07, 21:31 |
|
|
Kristensen
|
Marousek píše: No tak rozumně. Přece jen nemá žádný kulatiny nebo tak. Chci jen něco malinkatýho abych ji udělal radost. Mám na to tak 500.
Kolik jí je? jak jste spolu dlouho? Sorry že se pořád ptám ale to je právě na každým jednotlivci, třeba já jsem svej přítelkyni koupil asi metrovýho krtka s kalhotkama a kapsama http://www.ostrovpokladu.cz/plysove-hra ... alhot-35cm
takovího ale většího a adneska po dvou letech si kupujem oblečení a takový prostě jiný věci, praktický, účelný.
Naposledy upravil Kristensen dne 2.5.07, 21:36, celkově upraveno 1
|
2.5.07, 21:33 |
|
|
Marousek
|
Bude jí 19 a jsme spolu 2 roky...Právě už nevím co bych jí koupil. To co se normálně dává už máme za sebou a spotřební věci ji fakt kupovat nechci, myslím že toho si ještě užijem dost
Škoda 742 Forever Team
|
2.5.07, 21:36 |
|
|
Kristensen
|
Marousek píše: Bude jí 19 a jsme spolu 2 roky...Právě už nevím co bych jí koupil. To co se normálně dává už máme za sebou a spotřební věci ji fakt kupovat nechci, myslím že toho si ještě užijem dost
hm to je si myslím zrovna věk na ty kytky, možná nějaký šminky, nebo náramky žetízky, je to těžký, tak třeba se zaměř na něco co má ráda a najdi něco co se k tomu hodí. Ta moje má ráda zvířata takže když ji vemu na celej den do ZOO tak je klid do vánoc
|
2.5.07, 21:39 |
|
|
Marousek
|
Jo ZOO z ná dobře to se holkám líbí, ale to bych ji musel vzít někam jinam bo v okolí už to známe...
Škoda 742 Forever Team
|
2.5.07, 21:42 |
|
|
michalkatka
|
kup ji takovýho ptáka, jakýho ješte nevidela..... pštrosa....
ale vážne, babe ťažko vyhovieš, ale niečo čo nepotrebuje ju najviac poteší.... plyšáka, oblečko, dizajnový nepraktický telefón, kabelku, keramickú postavičku, nejaký žartovný predmet....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.5.07, 21:47 |
|
|
Kristensen
|
nebo někam na výlet, na hrad, zámek, aquapark, koupit můžeš cokoliv toho je hodně na výběr, a vybírá se těžko ale to už asi víš. Třeba nějakou srandu, hrnek, nebo nějakej porcelán, jsem kupoval krásnýho porcelánovýho slona, (je to jako pokladnička ale je krásnej) v tomhle se radí těžko. Kdyby jsi se zeptal co máš zítra vařit k obědu tak by to asi bylo jednodušší
|
2.5.07, 21:49 |
|
|
Marousek
|
Jasně vím že se takhle blbě radí, ale už jsem z toho neštastej úplně mi z toho hrabe. Stejně to skončí u nějakí voňavky spolu s kytkou jak se znám
Ale dík za nápady
Škoda 742 Forever Team
|
2.5.07, 21:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|