|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Šemik
|
LPG
Nejdřív bude myslím vhodné napsat, že o se týče konstrukce LPG systému jsem celkem lama Ale pokud mi můj selský rozum napovídá správně, měl by LPG systém obsahovat nějaký malý elektroventilek na přívodní benzínový hadici ke karburátoru. Je tomu skutečně tak? Vzhledem k tomu že se mé osmnáctiny blíží a taky k tomu že pak budu jezdit Rapidem chtěl bych ho nějak nevšedně zabezpečit...
Dík
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.5.07, 10:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
jindra
|
Re: LPG
Šemik píše: Nejdřív bude myslím vhodné napsat, že o se týče konstrukce LPG systému jsem celkem lama Ale pokud mi můj selský rozum napovídá správně, měl by LPG systém obsahovat nějaký malý elektroventilek na přívodní benzínový hadici ke karburátoru. Je tomu skutečně tak? Vzhledem k tomu že se mé osmnáctiny blíží a taky k tomu že pak budu jezdit Rapidem chtěl bych ho nějak nevšedně zabezpečit... Dík sou tam dva plyn i benzin
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
19.5.07, 10:25 |
|
|
CROWACK
|
přesně tak, onehdá sem odtahoval mko plynovku od nějakýho chlapa po 2 letým stání s baterkou KO, chtěl sem ho roztáhnout...naili sme benzín a chtěl sem natáhnout béňo ACčkem, nešlo. Myslel sem, že je membrána pryč, ale pak zem zjistil, že je prostě jenom zavřenej ten ventil na hadici mezi AC a karbem a baterka neutáhne otevření, navíc se otevře až se zapnutím zapalování...tak sme ho táhli dýl, napřed se probraly kontrolky, cvakl ventil, pak se teprv natáhl benzín do karbu a pak teprve chytla...no táhli sme to tak 300m...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
19.5.07, 10:54 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
CROWACK píše: přesně tak, onehdá sem odtahoval mko plynovku od nějakýho chlapa po 2 letým stání s baterkou KO, chtěl sem ho roztáhnout...naili sme benzín a chtěl sem natáhnout béňo ACčkem, nešlo. Myslel sem, že je membrána pryč, ale pak zem zjistil, že je prostě jenom zavřenej ten ventil na hadici mezi AC a karbem a baterka neutáhne otevření, navíc se otevře až se zapnutím zapalování...tak sme ho táhli dýl, napřed se probraly kontrolky, cvakl ventil, pak se teprv natáhl benzín do karbu a pak teprve chytla...no táhli sme to tak 300m...
na tom benzínovém ventilu máš šroubek, nebo kolečko, když ho zašroubuješ, tak ten ventil otevřeš a benál natáhneš, to je tam pro tyto případy, že se to zařízení podělá miloš
|
19.5.07, 11:26 |
|
|
Martin
|
Přesně tak, buď je tam šroubek, nebo jsem viděl u jednoho takovou páčku, kterou se ventil otevřel.
Jinak ventil na plyn a na benzín je rozdílný, takže pokud chceš přerušit benzín, musíš mít ventil na benzín.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
19.5.07, 12:04 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|