Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 19:30

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 LPG 
Autor Zpráva

Příspěvek LPG
Nejdřív bude myslím vhodné napsat, že o se týče konstrukce LPG systému jsem celkem lama :cry: Ale pokud mi můj selský rozum napovídá správně, měl by LPG systém obsahovat nějaký malý elektroventilek na přívodní benzínový hadici ke karburátoru. Je tomu skutečně tak? Vzhledem k tomu že se mé osmnáctiny blíží a taky k tomu že pak budu jezdit Rapidem chtěl bych ho nějak nevšedně zabezpečit... :wink:

Dík

19.5.07, 10:15
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: LPG
Šemik píše:
Nejdřív bude myslím vhodné napsat, že o se týče konstrukce LPG systému jsem celkem lama :cry: Ale pokud mi můj selský rozum napovídá správně, měl by LPG systém obsahovat nějaký malý elektroventilek na přívodní benzínový hadici ke karburátoru. Je tomu skutečně tak? Vzhledem k tomu že se mé osmnáctiny blíží a taky k tomu že pak budu jezdit Rapidem chtěl bych ho nějak nevšedně zabezpečit... :wink:

Dík
sou tam dva plyn i benzin

Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450

19.5.07, 10:25

Příspěvek 
přesně tak, onehdá sem odtahoval mko plynovku od nějakýho chlapa po 2 letým stání s baterkou KO, chtěl sem ho roztáhnout...naili sme benzín a chtěl sem natáhnout béňo ACčkem, nešlo. Myslel sem, že je membrána pryč, ale pak zem zjistil, že je prostě jenom zavřenej ten ventil na hadici mezi AC a karbem a baterka neutáhne otevření, navíc se otevře až se zapnutím zapalování...tak sme ho táhli dýl, napřed se probraly kontrolky, cvakl ventil, pak se teprv natáhl benzín do karbu a pak teprve chytla...no táhli sme to tak 300m... :D

19.5.07, 10:54
Mistr mechanik

Příspěvek 
CROWACK píše:
přesně tak, onehdá sem odtahoval mko plynovku od nějakýho chlapa po 2 letým stání s baterkou KO, chtěl sem ho roztáhnout...naili sme benzín a chtěl sem natáhnout béňo ACčkem, nešlo. Myslel sem, že je membrána pryč, ale pak zem zjistil, že je prostě jenom zavřenej ten ventil na hadici mezi AC a karbem a baterka neutáhne otevření, navíc se otevře až se zapnutím zapalování...tak sme ho táhli dýl, napřed se probraly kontrolky, cvakl ventil, pak se teprv natáhl benzín do karbu a pak teprve chytla...no táhli sme to tak 300m... :D

na tom benzínovém ventilu máš šroubek, nebo kolečko, když ho zašroubuješ, tak ten ventil otevřeš a benál natáhneš, to je tam pro tyto případy, že se to zařízení podělá miloš

19.5.07, 11:26

Příspěvek 
Přesně tak, buď je tam šroubek, nebo jsem viděl u jednoho takovou páčku, kterou se ventil otevřel.

Jinak ventil na plyn a na benzín je rozdílný, takže pokud chceš přerušit benzín, musíš mít ventil na benzín.

19.5.07, 12:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]