|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Jiri
|
imobiliser
mam auto mazda 626 prelom 96/97 a mam problem s imobiliserem nekdy to jde nastartovat normalne... kontrolka zhasne jindy to bezi jen asi dve vteriny a odstavi to.... rozviti se kontrolka mate nekdo nejakou zkusenost s timto autem kontroloval jsem vsechny konektory .. OK dekuji
|
3.6.07, 13:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kaliban123
|
Ehm co myslíš jsi na škoda webu a ty chceš radu na mazdu jde to dohromady?
|
3.6.07, 13:33 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kaliban123 píše: Ehm co myslíš jsi na škoda webu a ty chceš radu na mazdu jde to dohromady?
No tak chodi sem dost mechaniku a nedelaj jenom skodovky, tak proc by to nekdo nemohl vedet
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.6.07, 13:37 |
|
|
Jiri
|
no takovou odpoved sem tusil.....ale vim ze tu mezi vama nejezdi jen skodovky... tak kdyby nahodou
|
3.6.07, 13:39 |
|
|
Kaliban123
|
Matthes píše: Kaliban123 píše: Ehm co myslíš jsi na škoda webu a ty chceš radu na mazdu jde to dohromady? No tak chodi sem dost mechaniku a nedelaj jenom skodovky, tak proc by to nekdo nemohl vedet
Dobře ale pokud by šel rovnou na nějaký stránky o mazdách měl by tu informaci dřív a asi 100% tady nevím vím že tu hodně lidí má i jiná auta ale prostě mám škodovku hledám odpověď na škodováckých webech, mám rencka jdu na stránky renaultů, atd mě to přijde že to má i docela logiku
|
3.6.07, 15:01 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
http://forum.mazdaklub.sk/index.php?sid ... 2d76a63872
skus tam keby ti nikto neodpovedal k veci od nas
peace
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.6.07, 15:04 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
univerzální čtečku závad a přečíst pamět závad zajed si do mazdy, přečtení závad zas tolik nestojí a budeš vědět, řídící jednotka imobilizeru ti bude hlásit závadu, jinak to může být relátkem, kontaktem, ale nejprve bych si nechal přečíst pamět ze všech řídících jednotek miloš
|
3.6.07, 16:17 |
|
|
Jiri
|
diky za odkaz..... zkusim
|
4.6.07, 20:39 |
|
|
Reklama