|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Marw
|
Voda v autě
Potřeboval bych nutně poradit. Za deště mám na podlaze u řidiče spoustu vody. Zjistil jsem, že tam voda vniká sáním kapoty. Poradíte mi prosím někdo co s tím??
|
29.3.06, 10:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Návštěvník
|
Re: Voda v autě (Favorit)
Marw píše: Potřeboval bych nutně poradit. Za deště mám na podlaze u řidiče spoustu vody. Zjistil jsem, že tam voda vniká sáním kapoty. Poradíte mi prosím někdo co s tím??
|
29.3.06, 11:13 |
|
|
TomexTuner
|
Divej musis se mrknout odkud to presne tece a jestli to tece do saciho otvoru tak je jasny ze ti netesni a nebo je nekde lochna v kastli v motoru a nebo jestli to tece vrchem tak voda styka po kapote do takove te drazky kde je cyklovac na sterace a tam je lochna a tece to dovnitr.........mrkni na to.........
|
29.3.06, 13:00 |
|
|
Roman
|
co je to za autak?
_________________ LPG a dlouha spajzka :-D:-D 92, orangee 93
|
29.3.06, 14:43 |
|
|
Návštěvník
|
Roman píše: co je to za autak? Šmejde
|
30.3.06, 10:18 |
|
|
deiwik
|
voda v aute
Mam taky vodu v aute,ale u spolujezdce.Na zemi je velka kaluz.Mam nacucany tesnici molitan nad pojistnou skrinkou.Asi moc nebezpecne.prosim poradte.Uz nevim.Vse jsem prohlid.Dekuji za radu.[/b]
|
1.4.06, 22:40 |
|
|
deiwik
|
voda v aute
mam felicii combi r.97[/b]
|
1.4.06, 22:42 |
|
|