Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 19:14

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 STK auta s lpg 
Autor Zpráva

Příspěvek STK auta s lpg
Zdar potřeboval bych poradit. konči mi STK na škodovce, mám v ní LPG ale bomba už má 10 let. musím koupit novou nebo to de nějak obejit popřípadě kolik stojí nová.

21.5.07, 13:42
Pspvek Reklama

Příspěvek 
To nijak neobejdeš, musíš si nechat udělat novou. Já ji měnil vloni a stálo to asi 3300Kč. Prostě jsem přijel, starou mi vyhodil, na novou našrouboval ty ventily a plovák s budíkem, starou sem si vzal sebou (jednou z ní bude pěknej kompresor), jeli jsme natankovat a pak běhal kolem auta s měřákem a sledoval, jestli něco neutíká.

21.5.07, 15:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: STK auta s lpg
tunel6 píše:
Zdar potřeboval bych poradit. konči mi STK na škodovce, mám v ní LPG ale bomba už má 10 let. musím koupit novou nebo to de nějak obejit popřípadě kolik stojí nová.

Pokud nemáš komplet sestavu Lovato, tak nejlacinější je vyhodit to z auta a odhlásit plyn.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

21.5.07, 15:36
Mistr mechanik

Příspěvek 
Martin píše:
To nijak neobejdeš, musíš si nechat udělat novou. Já ji měnil vloni a stálo to asi 3300Kč. Prostě jsem přijel, starou mi vyhodil, na novou našrouboval ty ventily a plovák s budíkem, starou sem si vzal sebou (jednou z ní bude pěknej kompresor), jeli jsme natankovat a pak běhal kolem auta s měřákem a sledoval, jestli něco neutíká.

to jsi teda pořídil dobře, prosímtě kde ti to dělali, zajímá mě adresa, já když si nechám poslat bombu s multiventilem a novou plynotěsnou skříní, tak zaplatním 4.400 kč, když si pro to zajedu se slevovou kartou lovato, tak se dostanu na 3900, ale projedu půl dne miloš

22.5.07, 06:32

Příspěvek 
Mě měnili jenom samotnou nádrž, multiventil a ten dekl zůstal původní. Nemám ale Lovato, ale BRC. Dělal mi to Čadek z Nového Města na Moravě.

http://www.autolpg.cz/index.php

22.5.07, 07:01

Příspěvek lpg bomba
co když tu bombu předtím než pojedu na STK vyndám a řeknum že LPG ruším (popřípadě co všechno musím vymontovat?) jak udělám STK TAK TO TAM ZAS VRÁTÍM ABYCH NEMUSEL KUPOVAT NOVOU BOMBU. ŠLO BY TO TAK?

23.5.07, 08:33

Příspěvek Re: lpg bomba
tunel6 píše:
co když tu bombu předtím než pojedu na STK vyndám a řeknu že LPG ruším (popřípadě co všechno musím vymontovat?) jak udělám STK TAK TO TAM ZAS VRÁTÍM ABYCH NEMUSEL KUPOVAT NOVOU BOMBU. ŠLO BY TO TAK?

rict jim muzes co chces ale na stk se ridi tim co je napsany v technicaku - pohon na lpg - takze te vyhodi protoze nebude sedet technicak a realny stav
mas tri moznosti:
1) nechat vymenit nadrz
2) zrusit LPG na urade
3) jit na technickou s technicakem a obalkou :)

23.5.07, 09:10

Příspěvek 
Nevymejšlej blbosti a buď kup novou nádrž, nebo si nech odhlásit plyn a vytáhni ho z auta.

23.5.07, 10:37
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Martin píše:
Nevymejšlej blbosti a buď kup novou nádrž, nebo si nech odhlásit plyn a vytáhni ho z auta.

nebo starší s platným atestem

23.5.07, 17:29
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
STK ve Veselí n.Mor, chtějí nádrž i s multiventilem s elektroventilem s homologací 001 miloš

23.5.07, 19:38
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]