|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Chester.8
|
Přední sedačky Rapid.
Ahoj.
Jak asi víte scháním sedačky z Rapida (psal jsem i inzerát na fórum.) Mám jeden dotaz...
Ve své Škodovce mám ještě staré sedačky, bez opěrátek. Měl jsem špatné potahy a tak jsem si koupil nové. Na "staré" sedačky pasují super, mám i návleky na opěrku a tak se ptám: Jak si koupím sedačky z Rapida které mají trošku jiný tvar a hlavně mají opěrku "srostlou" se sedadlem tak půjdou mi tam dát ty zmiňované potahy??? I na opěrku hlavy?
Potahy vypadají takto:
http://im.lide.cz/photo/big/73/61/9987925-16527361.jpg
_________________ Škoda 105L r.v. 1977. Karoserie 120, upravy podvozku, nový lak, sedačky z eRka, chystám nový motor, spousta lakování... nápravy atd. Více v GARÁŽI
|
31.5.07, 16:01 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Marousek
|
No nevím jestli ti tam půjdou, řek bych že zrovna ideální to nebude, ale pokud jsou aspoň trochu elastický tak bys je tam mohl dostat. Mám totiž pocit že se prodávají potahy přímo na rapiďácký sedačky zvlášť ( opravte mě jestli se pletu)
_________________ Mazda Demio 1.3 GLX - spotřebák Škoda 120 L 85´ - návrat ke kořenům
Škoda 742 Forever Team
|
31.5.07, 17:16 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Jo pravé potahy na Rapida se dělají, ale blbě se shánějí. Moc se neprodávaj, protože se moc nekupujou. Rapid má totiž dost ojedinělou sedací soupravu.
Jediné které znám a dělají se ve velkém jsou takové ty chlupaté tygrované... v různých barvách.
Taky sem sháněl...až sem se na to vys... a koupil si jenom ty sedáky...jak mám na fotu v Garáži.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
31.5.07, 17:25 |
|
|
Bukaj
|
Na Rapida se dají nechat ušít - zeptejte se Šemika, ten s tím má zkušenosti
A jsou pěkné, kvalitní a nepříliš drahé (cca 1500? co, Šemiku?)
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
1.6.07, 12:13 |
|
|
Šemik
|
Bukaj píše: Na Rapida se dají nechat ušít - zeptejte se Šemika, ten s tím má zkušenosti A jsou pěkné, kvalitní a nepříliš drahé (cca 1500? co, Šemiku?)
Tak tak, tady v plzni se dají nechat ušít, stojí asi 1500, můžeš si zvolit látku, vzor... Zatím jsem s nimi spokojen
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
2.6.07, 09:59 |
|
|
Chester.8
|
Šemik píše: Bukaj píše: Na Rapida se dají nechat ušít - zeptejte se Šemika, ten s tím má zkušenosti A jsou pěkné, kvalitní a nepříliš drahé (cca 1500? co, Šemiku?) Tak tak, tady v plzni se dají nechat ušít, stojí asi 1500, můžeš si zvolit látku, vzor... Zatím jsem s nimi spokojen
Ok. Na šití se můžu vykašlat, když mám měsíc staré potahy. Chápeš...
_________________ Škoda 105L r.v. 1977. Karoserie 120, upravy podvozku, nový lak, sedačky z eRka, chystám nový motor, spousta lakování... nápravy atd. Více v GARÁŽI
|
2.6.07, 13:32 |
|
|
Bukaj
|
Chester.8 píše: Šemik píše: Bukaj píše: Na Rapida se dají nechat ušít - zeptejte se Šemika, ten s tím má zkušenosti A jsou pěkné, kvalitní a nepříliš drahé (cca 1500? co, Šemiku?) Tak tak, tady v plzni se dají nechat ušít, stojí asi 1500, můžeš si zvolit látku, vzor... Zatím jsem s nimi spokojen Ok. Na šití se můžu vykašlat, když mám měsíc staré potahy. Chápeš...
Prostě jsme navrhovali možné řešení, neboť klasické potahy s dělenými opěrkami tam prostě nenacpeš - leda rozpárat a sešít s potahem na opěrku, ale to by asi moc dobře nevypadalo,,,
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
3.6.07, 11:17 |
|
|
Chester.8
|
Bukaj píše: Chester.8 píše: Šemik píše: Bukaj píše: Na Rapida se dají nechat ušít - zeptejte se Šemika, ten s tím má zkušenosti A jsou pěkné, kvalitní a nepříliš drahé (cca 1500? co, Šemiku?) Tak tak, tady v plzni se dají nechat ušít, stojí asi 1500, můžeš si zvolit látku, vzor... Zatím jsem s nimi spokojen Ok. Na šití se můžu vykašlat, když mám měsíc staré potahy. Chápeš... Prostě jsme navrhovali možné řešení, neboť klasické potahy s dělenými opěrkami tam prostě nenacpeš - leda rozpárat a sešít s potahem na opěrku, ale to by asi moc dobře nevypadalo,,,
Jasně tak dobře dík.
|
3.6.07, 11:20 |
|
|
Lukas
Příspěvky: 1471 Bydliště: Karviná / přes týden Zábřeh na Moravě
|
no ja mam potahy "tilka" a k tomu byly jeste ty potahy hlavove operky a super. mel sem strach ze se ty raminka tilek budou rozjizdet a potahy padat dolu, ale v poho. dokonce i na te hlavove operce to drzi.
_________________ Škoda 110R r.v. 1972, rallye červená / - šlo do světa
Škoda RAPID 130 r.v. 1987 - rallye červená, Apolla /
Coupé club TW
|
3.6.07, 14:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|