|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Autor |
Zpráva |
nowak87
|
Likvidace
Zdar. Měl bych dotaz. Před 14 dnama jsëm dovezl dva favority za odvoz jeden byl dokonce v nedokončenim tuningu. Prvního jsem už přehlasil na sebe ,ale toho druhýho se chystám zlikvidovat. Známej mi tvrdil ,že stačí když donesu čestné prohlášení ,že vozidlo už nadále nehodlám na dále užívat. Když vám začnou tvrdit ,že to není možný. Tak se řekne ,že to auto je tvůj osobní majetek. Potom prý sklapnou a udělal to. A když se to udělá tak už prý nemusim mit papír o ekologické likvidaci. Je to možný? Prý to už tak párkrát dělal. Ovšem už ,že i po zavedení toho novýho debilního zákonu. No v týdnu to zkusim mám doma papíry od šády i s papírem o ekologické likvidaci. Uvidim ,jestly to půjde.
PS:Kdyby někdo něco chtěl na fávo stačí napsat. Vše levně. Okres Kroměříž. Kastle je po bouračce ,ale motor,převodovka je v good stavu ,protože ten borec to naboural v 1997 a nechal to stát na zahradě že časem to zpravý nakonec zjistil ,že by se mu to nevyplatilo a vysral se na to. Na je bylo 82000tisíc.
|
22.4.07, 20:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Likvidace
nowak87 píše: Zdar. Měl bych dotaz. Před 14 dnama jsëm dovezl dva favority za odvoz jeden byl dokonce v nedokončenim tuningu. Prvního jsem už přehlasil na sebe ,ale toho druhýho se chystám zlikvidovat. Známej mi tvrdil ,že stačí když donesu čestné prohlášení ,že vozidlo už nadále nehodlám na dále užívat. Když vám začnou tvrdit ,že to není možný. Tak se řekne ,že to auto je tvůj osobní majetek. Potom prý sklapnou a udělal to. A když se to udělá tak už prý nemusim mit papír o ekologické likvidaci. Je to možný? Prý to už tak párkrát dělal. Ovšem už ,že i po zavedení toho novýho debilního zákonu. No v týdnu to zkusim mám doma papíry od šády i s papírem o ekologické likvidaci. Uvidim ,jestly to půjde. PS:Kdyby někdo něco chtěl na fávo stačí napsat. Vše levně. Okres Kroměříž. Kastle je po bouračce ,ale motor,převodovka je v good stavu ,protože ten borec to naboural v 1997 a nechal to stát na zahradě že časem to zpravý nakonec zjistil ,že by se mu to nevyplatilo a vysral se na to. Na je bylo 82000tisíc.
No hele já vím že to jde udělat že sepíšeš čestné prohlášení že auto fyzicky neexistuje že jsi ho rozprodal na díly.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.4.07, 20:48 |
|
|
Martin
|
To mě zajímá, to čestné prohlášení by se hodilo. Máte s tím někdo zkušenosti?
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
23.4.07, 09:36 |
|
|
PetrVTR
|
Re: Likvidace
nowak87 píše: Zdar. Měl bych dotaz. Před 14 dnama jsëm dovezl dva favority za odvoz jeden byl dokonce v nedokončenim tuningu. Prvního jsem už přehlasil na sebe ,ale toho druhýho se chystám zlikvidovat. Známej mi tvrdil ,že stačí když donesu čestné prohlášení ,že vozidlo už nadále nehodlám na dále užívat. Když vám začnou tvrdit ,že to není možný. Tak se řekne ,že to auto je tvůj osobní majetek. Potom prý sklapnou a udělal to. A když se to udělá tak už prý nemusim mit papír o ekologické likvidaci. Je to možný? Prý to už tak párkrát dělal. Ovšem už ,že i po zavedení toho novýho debilního zákonu. No v týdnu to zkusim mám doma papíry od šády i s papírem o ekologické likvidaci. Uvidim ,jestly to půjde. PS:Kdyby někdo něco chtěl na fávo stačí napsat. Vše levně. Okres Kroměříž. Kastle je po bouračce ,ale motor,převodovka je v good stavu ,protože ten borec to naboural v 1997 a nechal to stát na zahradě že časem to zpravý nakonec zjistil ,že by se mu to nevyplatilo a vysral se na to. Na je bylo 82000tisíc.
No ja bych z toho vymontoval pouzitelny veci a zbytek vyvezl na vrakac a nechal napsat potvrzeni a je to.
|
23.4.07, 09:40 |
|
|
Martin91
|
...
ja jsem byl z dedou na vraku zlikvidovat favo jen skelt a chteli po nas 500,- takze to neni tak jednoduchy jak se zda ale je to slozity a to prohlaseni me taky celkem zajima
|
23.4.07, 10:05 |
|
|
Kristensen
|
Vždyť je to uplně jednoduchý, prostě zajděte na dopravku a řekněte že máte problem, vyblite jim prostě že jste auto rozprodaly na ND a že teď nevíte jak to odhlásit když auto fyzicky neexistuje a vy potřebujete doklad o likvidaci. A kdyby začli kde že je motor nebo alespoň karoserie no tak ta se taky rozprodala po částech, dneska je uplně normální že když někdo nabourá auto tak si prostě vyřízne kus z jinýho a je to. Já jsem to zjišťoval asi před rokem přes bráchu páč je na radhausu a jemu prostě ta ženská co sedí na dopravce řekla že to už zbejvá jedině čestný prohlášení že to auto prostě neexistuje. Nic víc.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.4.07, 11:11 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Kristensen píše: Vždyť je to uplně jednoduchý, prostě zajděte na dopravku a řekněte že máte problem, vyblite jim prostě že jste auto rozprodaly na ND a že teď nevíte jak to odhlásit když auto fyzicky neexistuje a vy potřebujete doklad o likvidaci. A kdyby začli kde že je motor nebo alespoň karoserie no tak ta se taky rozprodala po částech, dneska je uplně normální že když někdo nabourá auto tak si prostě vyřízne kus z jinýho a je to. Já jsem to zjišťoval asi před rokem přes bráchu páč je na radhausu a jemu prostě ta ženská co sedí na dopravce řekla že to už zbejvá jedině čestný prohlášení že to auto prostě neexistuje. Nic víc.
For Kristensen: A seš si tím teda jistý ju ???
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
3.6.07, 19:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Martin 007 píše: Kristensen píše: Vždyť je to uplně jednoduchý, prostě zajděte na dopravku a řekněte že máte problem, vyblite jim prostě že jste auto rozprodaly na ND a že teď nevíte jak to odhlásit když auto fyzicky neexistuje a vy potřebujete doklad o likvidaci. A kdyby začli kde že je motor nebo alespoň karoserie no tak ta se taky rozprodala po částech, dneska je uplně normální že když někdo nabourá auto tak si prostě vyřízne kus z jinýho a je to. Já jsem to zjišťoval asi před rokem přes bráchu páč je na radhausu a jemu prostě ta ženská co sedí na dopravce řekla že to už zbejvá jedině čestný prohlášení že to auto prostě neexistuje. Nic víc. For Kristensen: A seš si tím teda jistý ju ???
to vyzkoušej a uvidíš, ve veselí nad moravou ti řekne že na odhlášení trvalé je nutno předložit doklad o doborné likvidaci a stojí jak panna a veme dalšího, je to patová situace, zatím to řešíme depozitem a pak bude situace naopak, oni nám budou chtít doklady vrátit a to nepujde, protože není na co, tak se otočíme a půjdem domů, na to byl borec franta kocórek z brna, no prostě kocourkov miloš
|
3.6.07, 19:50 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: Vždyť je to uplně jednoduchý, prostě zajděte na dopravku a řekněte že máte problem, vyblite jim prostě že jste auto rozprodaly na ND a že teď nevíte jak to odhlásit když auto fyzicky neexistuje a vy potřebujete doklad o likvidaci. A kdyby začli kde že je motor nebo alespoň karoserie no tak ta se taky rozprodala po částech, dneska je uplně normální že když někdo nabourá auto tak si prostě vyřízne kus z jinýho a je to. Já jsem to zjišťoval asi před rokem přes bráchu páč je na radhausu a jemu prostě ta ženská co sedí na dopravce řekla že to už zbejvá jedině čestný prohlášení že to auto prostě neexistuje. Nic víc.
taky to není zas tak jednoduchý, jsou zákony o jedech a nebezpečných odpadech, rozprodat znamená příjem a danové přiznání, tak taky na nás mohou zkoušet různý věci jasno v zákonu o evidenci motorových vozidel není miloš
|
3.6.07, 20:03 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
No právě toho se bojim...ale úplně strašně, aby neviděli mladýho kluka a nepotopili si ho na úřadě...bojim bojim.
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
3.6.07, 20:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Martin 007 píše: No právě toho se bojim...ale úplně strašně, aby neviděli mladýho kluka a nepotopili si ho na úřadě...bojim bojim.
se neboj si chlap, běž tam a napiš, stojí za tebou celé forum miloš
|
3.6.07, 20:12 |
|
|
Martin
|
Asi nezbyde nic jiného, než z auta očesat co se může hodit, naložit do toho trochu jinýho šrotu aby to mělo váhu a odvézt to k "ekologické" likvidaci. Je toho auta ale věčná škoda.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
3.6.07, 20:14 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Je to shnilá užovka 1978 s vysypanym motorem, protože ten "pan řidič neví" co to je hladina oleje...je to ten typ lidí kteří jenom lejou benzín...
|
3.6.07, 20:16 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|