|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
Mam problem, oteviraj se mi dvere
Autor |
Zpráva |
Dr Meduza
|
Mam problem, oteviraj se mi dvere
Mam takovej docela zavaznej problem, kdyz jedu, tak asi pri 130-140 se mi otevrou dvere u me
Dela to jenom kdyz jedu takle rychle
Nevite cim to muze bejt? Je to hodne neprijemny, jedu z kopce a najednou se mi votevrou dvere
Jinak se zdaj bejt v poradku, kdyz stojim, tak zavreny drzej a otevirat dou taky uplne normalne
_________________ Rezorit 136L LPG rv 90 vymena za Hnujdai Coupe 2.0 LPG
|
3.6.07, 20:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: Mam problem, oteviraj se mi dvere
Dr Meduza píše: Mam takovej docela zavaznej problem, kdyz jedu, tak asi pri 130-140 se mi otevrou dvere u me Dela to jenom kdyz jedu takle rychle Nevite cim to muze bejt? Je to hodne neprijemny, jedu z kopce a najednou se mi votevrou dvere Jinak se zdaj bejt v poradku, kdyz stojim, tak zavreny drzej a otevirat dou taky uplne normalne
no, bud mas tak zhrdzavene auto ze sa ti neskutocne krci skelet alebo mas zle napasovany ten mechanizmus, tak si vyber
inac mne napr praska vo dverach v zakrute tycvka obmedzovaca otovrenia.... takze to je len dalsi dokaz ze tuhost fava je na h****
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.6.07, 20:39 |
|
|
Dr Meduza
|
hm kdyz chci povolit panty dveri tak musim sundat blatnik ze jo ?
ty dvere tam nak divne sedi totiz, tak nevim, jestli je to tim, ze sou jenom krive dany, nebo ze je krivy to auto pod nima je to bourany na predek, tak mozna ze to neni uplne dorovnany potom
|
3.6.07, 20:48 |
|
|
elegant
|
To tvoj anjel strážny sa snaží utiecť...
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
3.6.07, 20:49 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Dr Meduza píše: hm kdyz chci povolit panty dveri tak musim sundat blatnik ze jo ? ty dvere tam nak divne sedi totiz, tak nevim, jestli je to tim, ze sou jenom krive dany, nebo ze je krivy to auto pod nima je to bourany na predek, tak mozna ze to neni uplne dorovnany potom
myslim ze ked davas dole dvere nemusi iste prec blatnik, ale nie som si isty, musis si pockat na mudrejsich
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
3.6.07, 20:49 |
|
|
roman heller
|
myslim ze ked davas dole dvere nemusi iste prec blatnik, ale nie som si isty, musis si pockat na mudrejsich [/quote]
Panty sou tak schovaný že musíš sundat blatníky.....možná nějakým vehementem je povolíš,to nevím.....
3.6.07, 20:52 |
|
|
Dr Meduza
|
elegant píše: To tvoj anjel strážny sa snaží utiecť... njn to je mozny, ale hlavni je, ze me zezadu dost rychle tlaci smrtka roman heller píše: deekay píše: myslim ze ked davas dole dvere nemusi iste prec blatnik, ale nie som si isty, musis si pockat na mudrejsich Panty sou tak schovaný že musíš sundat blatníky.....možná nějakým vehementem je povolíš,to nevím.....
no tak stejne asi budu menit blatnik, tak se na to kouknu pri tom
s tema pantama se da nak hejbat, nebo to ma jenom jednu polohu ?
|
3.6.07, 20:54 |
|
|
roman heller
|
s tema pantama se da nak hejbat, nebo to ma jenom jednu polohu ?[/quote]
Když povolíš panty tak se stím dá všelijak hýbat......aby sis to seřídil jak chceš...ale stejně pokuď se ti otvíraj při jízdě,tak bych závadu hledal v zámku dveří,,,,,,,,
3.6.07, 21:02 |
|
|
Dr Meduza
|
no a to ze sou tam ty dvere krive to delat nemuze? a stejne je chci srouvnat, protoze to vypada nepekne
|
3.6.07, 21:06 |
|
|
roman heller
|
Dr Meduza píše: no a to ze sou tam ty dvere krive to delat nemuze? a stejne je chci srouvnat, protoze to vypada nepekne
Já na druhým fávu mám dveře taky trochu nakřivo ale zámek ti má držet dveře a né že se jen tak otevřou....zkus ten železný protikus co je na béééé sloupku povolit a kousek ho posunout jako ven mimo auto aby se zámek víc zaklap.Schválně co to udělá,jinak vyměň zámek......
3.6.07, 21:12 |
|
|
Dr Meduza
|
roman heller píše: Dr Meduza píše: no a to ze sou tam ty dvere krive to delat nemuze? a stejne je chci srouvnat, protoze to vypada nepekne Já na druhým fávu mám dveře taky trochu nakřivo ale zámek ti má držet dveře a né že se jen tak otevřou....zkus ten železný protikus co je na béééé sloupku povolit a kousek ho posunout jako ven mimo auto aby se zámek víc zaklap.Schválně co to udělá,jinak vyměň zámek......
to ozkousim, uvidime, jestli to pomuze
ted este najit nakou vhodnou testovaci drahu, kde to overit
|
3.6.07, 21:23 |
|
|
michalkatka
|
pánty sa dajú nastaviť bez demontáže blatníka, len treba mať v tom cvik, vyrazíš kliny čo držia dvere, povolíš pánty posunieš podložíš podľa potreby, zatiahneš, narazíš kliny.... a dokola...
a zámok po zaklapnutí nesmie dvere pustiť, tam bude niečo naprd, poriadne premaž zámky z vonku aj zvnútra....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
3.6.07, 21:26 |
|
|
Kristensen
|
A aby jsi nemusel pořád bouchat ven kolíčky tak místo nich jako taková rychlovka pro základní nastavení dveří pasuje teď nevim jestli 6ka nebo 8ka dlouhej šroub.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
6.6.07, 17:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|