Autor |
Zpráva |
Dave_Pv
|
další auto :-)
Tak asi došlo k tomu, že si budu kupovat další auto Začínal jsem na Peugeot 309 GTI, pak jsem si koupil malucha (F126p), pak fiat bravo, poté AUDI COUPÉ, následovala škoda 120 LS a zítra si jdu asi koupit alfu 146 TD
Sice je trochu ťukla a je na ní nějaká práce, ale je to zase změna a bude to můj první ropák v životě Vždycky jsem byl proti naftě, jelikož mě brala vůně a zvuk benzínu a teď si koupím naftu To je paradox. Asi stárnu
Ale hlavní důvod je asi to, že pravidelně vozím lidi z Pv do Ov a přeci jenom by to byl skok dopředu, vzhledem k bezpečnosti, oprodi Š120. Holt bezpečnost je bezpečnost
A ještě dotaz: neznáte někoho v olomouckém kraji (Pv), kdo se zabývá klempiřinou a je levný. Práce tam moc není, jen vytáhnout přední příčku. Zvládl bych to asi i v garáži, ale radši zaplatím, aby to udělal někdo profesionálně.Díky
P.S. Škodovku neopouštím, ta zůstane doma
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
1.6.07, 23:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Kde na to bereš? Něco mi přisyp
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
2.6.07, 00:25 |
|
|
Drak
|
Kristova noho, Alfu si nekupuj, splačeš nad výdělkem, nehorázně drahý věci a kvalita dieselů nic moc, v zimě moc nechytá, to už je i Fiat lepší, od taliánů radši ruce pryč, oni sice umí výborný těstoviny a pizzu, ale to je tak všechno.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
2.6.07, 14:59 |
|
|
CROWACK
|
Drak píše: Kristova noho, Alfu si nekupuj, splačeš nad výdělkem, nehorázně drahý věci a kvalita dieselů nic moc, v zimě moc nechytá, to už je i Fiat lepší, od taliánů radši ruce pryč, oni sice umí výborný těstoviny a pizzu, ale to je tak všechno.
Alfu joo....cuore sportivo...ale benzín, nafta patří do kamen...oni umí moc zábavný motory...měl sem kdysi alfettu sedan 2.0 bez papírů (ale zase s transaxlem hihi) a doteďka se stydím že sem ju dal pryč, policajti se s felinou nechytali ani trochuu...ale teda myslim, že itali moc nafty neuměl, narozdíl od benzínů...šel bych spíš do 156 1.8TS
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
2.6.07, 15:16 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
CROWACK píše: ... doteďka se stydím že sem ju dal pryč, policajti se s felinou nechytali ani trochuu ...
Ty ses honil s polisema
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.6.07, 15:22 |
|
|
Dave_Pv
|
Nojo, asi jsem blbej, ale pujdu do ní. Zatím jsem nikdy na autě neprodělal (krom malucha ) Mě se líbí a je za dobrý peníze;-) Uvidíme jak to dopadne...
_________________ ALFA ROMEO 146 1,9 TD - parádička
AUDI COUPÉ QUATTRO 2,3 20V = pořádná strojovna ( 125 kw )
ŠKODA 120LS, rv 81 - po STK = Už není-totálka , ale né mou vinou
|
2.6.07, 16:15 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Co stoji takova sranda
|
2.6.07, 16:32 |
|
|
CROWACK
|
Matthes píše: CROWACK píše: ... doteďka se stydím že sem ju dal pryč, policajti se s felinou nechytali ani trochuu ... Ty ses honil s polisema
no...bylo mě 17, kára měla značku jenom vzadu, maďarskou a ještě vzhůru nohama...já jezdil jenom po polňačkách, ale když sem chtěl pro benzín, tak to bylo kus po silnici...když sem vodjížděl z benzinky, tak se za mě pověsili...vyjeli sme z dědiny, tak sem na to dupl-2-3-4...a ve 170ti sem měl bobky tam řadit 5tku...sjel sem na polňačku a pak sem ji aspoň měsíc nevytáh, protože bylo všude fízlů...ale majáky sem neviděl ...ale kára to byla supr, od té doby cítím se všema alfistama, je to trochu jako škodovka, sem tam se vysere, ale je to auto co má setsakra koule, není to žádná wv krabice ani plechovka od žabožroutů...ale naftu bych do toho nedal, je to jak ford mustang s motorem z avie
|
2.6.07, 19:26 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Husty To by mel bobky asi kazdej
|
2.6.07, 19:31 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
|
2.6.07, 19:34 |
|
|
CROWACK
|
cuore sportivo....az po dlouhe dobe mi doslo co vsechno se mohlo stat a jakej sem debil...
|
2.6.07, 19:35 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
CROWACK píše: :D cuore sportivo....az po dlouhe dobe mi doslo co vsechno se mohlo stat a jakej sem debil...
Se stane, no booooze
|
2.6.07, 19:36 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
CROWACK píše: :D cuore sportivo....az po dlouhe dobe mi doslo co vsechno se mohlo stat a jakej sem debil...
to asi jo, ale taky to vypadá, že asi musíš umět celkem slušně auto ovládat... kdypak jsi s tm začal, přiznej se ty piráte? Když v 17 dokážeš ujet, musíš už mít asi něco najeto, že ano ?
|
2.6.07, 19:37 |
|
|
CROWACK
|
no...ve 13cti fechtl...a v 15cti první trabant
|
2.6.07, 19:39 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Matthes píše: Husty To by mel bobky asi kazdej
heh, mna raz zastavili v obytnej zone, dodrzujem 20, ze ma aj cyklisti predbiehaju, priputany, krasny slnecny decembrovy den, predpoludnie, 2 tyzdne po vodicaku.
majak, predbehli ma a stop. isiel som na krajnicu a uz som len rozmyslal co take strasne som urobil ze kvoli mne je takato rosada. prisiel prislusnik a ze ci viem co som spravil, tak sa kukam kolo seba a potom ma tuklo: svetla tak ked som dostaval 500sk pokutu (bol som vycukany a este om nevedel ako na to - bazant sofer) tak oklo mna preslo 70kou TTcko co nesvietilo a jemu akurat zakyvali ze ahoj....
musim uznat naozaj som ohrozoval premavku a po 2 tyzdnoch soferovania uz musim vediet vsetko bezchybne. a takyto ludia si nezasluzia ustupky. bravo pani policajti, chytili ste dalsieho pirata ciest
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
2.6.07, 19:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|