|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
6.4.87
|
klepani
Zdar chlapi prosim vas jak jedu po nerovne vozovce a popř. po dirach tak citim klepani na nohach do podlahy čim to je? a někdy tak prosknuti v levem přednim kole prooooosim radu diky moc
|
5.6.07, 21:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: klepani
6.4.87 píše: Zdar chlapi prosim vas jak jedu po nerovne vozovce a popř. po dirach tak citim klepani na nohach do podlahy čim to je? a někdy tak prosknuti v levem přednim kole prooooosim radu diky moc
No to budó veverke.....veverke s kladivkama....
EDIT: sry, mám dneska nejakou ujetou náladu, napiš prosímtě co máš za auto, trochu to upřesni...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
5.6.07, 22:09 |
|
|
6.4.87
|
klepani
mam favorita a nevim co vic rozepsat to co jsem napsal to je vše co vim
|
5.6.07, 22:36 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: klepani
CROWACK píše: 6.4.87 píše: Zdar chlapi prosim vas jak jedu po nerovne vozovce a popř. po dirach tak citim klepani na nohach do podlahy čim to je? a někdy tak prosknuti v levem přednim kole prooooosim radu diky moc No to budó veverke.....veverke s kladivkama.... EDIT: sry, mám dneska nejakou ujetou náladu, napiš prosímtě co máš za auto, trochu to upřesni...
tak na to mam len jedno riesenie: odobrat veverkam kladivka
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
5.6.07, 22:38 |
|
|
Drak
|
Silentblok spodního ramene, zkus trochu hledat, je to tu už aspoň 10x
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
6.6.07, 05:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nebo to udělěj celé, vyhod ramena. vyměn přední a zadní gumu a čep, nebo se dají koupit celá ramena, snad za 400 komplet, čína, jak dlouho vydrží uvidíme, nastříkal jsem je stříbřenkou abych je poznal a mají najeto zatím 15000 km miloš
|
6.6.07, 06:55 |
|
|
6.4.87
|
klepani
ok diky miloši
|
6.6.07, 10:18 |
|
|
Jarda55
|
odpověd
ahoj máš utržené uchycení přední napravy k podlaze,někdy to je vidět pod kobercem
|
13.6.07, 20:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|