|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 14 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 závady pro TK
Nemáte někdo nějakej soupis nebo odkaz na soupis závad, jejich kódů a rozdělení (lehké - vážné - nebezpečné) pro stanice technických kontrol? Díky
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 15.8.07, 11:53 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
naprosto zbytečné, třeba světlomety svítivost závada C, a nebo světlomety stav A vyloženě na posouzení technika a když bys je přechytračil začnou tahat třeba za pásy že špatně zasekávají závada C pásy + piropatrony zn.pasat 17.000 kč a vymýšlt můžou do nekonečna miloš
|
| 15.8.07, 19:32 |
|
 |
|
Kristensen
|
jj, no mě totiž už pěkně serou s těma hydraulickejma ovladačema, to prostě není fávo na kterým by to šlo. Jenže problem je v tom že já už to liodem před TK měním automaticky, jenže je to 940,- a oni pak potkaj nějakýho svýho kamaráda kterej v pohodě projde bez toho aniž by to fungovalo, jen prostě jel na TK do města o 12km vedle. Tady u nás to píšou jako závadu B(vážnou) takže TK jen na měsíc.
|
| 15.8.07, 20:29 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: jj, no mě totiž už pěkně serou s těma hydraulickejma ovladačema, to prostě není fávo na kterým by to šlo. Jenže problem je v tom že já už to liodem před TK měním automaticky, jenže je to 940,- a oni pak potkaj nějakýho svýho kamaráda kterej v pohodě projde bez toho aniž by to fungovalo, jen prostě jel na TK do města o 12km vedle. Tady u nás to píšou jako závadu B(vážnou) takže TK jen na měsíc.
tento problém se dá odstranit - stan se taky jejich kamarádem a problém s ovladačema tě přestane srát jinak jdeš hlavou proti zdi miloš
|
| 15.8.07, 20:42 |
|
 |
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: Kristensen píše: jj, no mě totiž už pěkně serou s těma hydraulickejma ovladačema, to prostě není fávo na kterým by to šlo. Jenže problem je v tom že já už to liodem před TK měním automaticky, jenže je to 940,- a oni pak potkaj nějakýho svýho kamaráda kterej v pohodě projde bez toho aniž by to fungovalo, jen prostě jel na TK do města o 12km vedle. Tady u nás to píšou jako závadu B(vážnou) takže TK jen na měsíc. tento problém se dá odstranit - stan se taky jejich kamarádem a problém s ovladačema tě přestane srát jinak jdeš hlavou proti zdi miloš
Já jejich kamarád jsem jen je rozdíl v tom že já jim za každou blbost necpu prachy. To je 500,- že je auto orezlý, 500,- že nejde hydr ovladač, 1000,- pokud máš někde díru vyhnilou. Na tohle oni slyšej ale já teda ne. To když už něco najde tak se radši otočím domu opravím a jedu zptě než abych pak z hrůzou spal s tím že jsem ho podmáznul že levý zadní kolo nebrzdí (ostatně za to je 800,-) a čekal kdy si majitel někde rozbije hubu. Jediný jakou mám já výhodu tak asi proto že vědí co já vše vím tak neplatím opakovanou TK pokud to stihnu do třech dnů.
|
| 15.8.07, 21:21 |
|
 |
|
Drak
|
Tak jim necpi tolik, našim stačí zneprůhlednit oko kilem, v horším případě při ostřejším světle dvěma.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 15.8.07, 21:30 |
|
 |
|
Kristensen
|
Drak píše: Tak jim necpi tolik, našim stačí zneprůhlednit oko kilem, v horším případě při ostřejším světle dvěma.
Já jim necpu nic to dělaj ostatní. Nevim proč bych je měl živit ještě já.
|
| 15.8.07, 22:06 |
|
 |
|
Drak
|
Jak ste si je vychovali, takový je máte a nezbývá, než jezdit jinam.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 16.8.07, 06:55 |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
Drak píše: Jak ste si je vychovali, takový je máte a nezbývá, než jezdit jinam.
Presne tak. jak jste si je vychovali ... U nas nekdy staci s nim pokecat o zivote, kde byl na dovolene a ani to poradne nekontroluje, nalepi znamku a trada
|
| 16.8.07, 09:58 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
DRYVER píše: Drak píše: Jak ste si je vychovali, takový je máte a nezbývá, než jezdit jinam. Presne tak. jak jste si je vychovali ... U nas nekdy staci s nim pokecat o zivote, kde byl na dovolene a ani to poradne nekontroluje, nalepi znamku a trada
nejlepší je když tam dělaj příbuzný 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 16.8.07, 10:22 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Kristensen píše: slovacek.milos píše: Kristensen píše: jj, no mě totiž už pěkně serou s těma hydraulickejma ovladačema, to prostě není fávo na kterým by to šlo. Jenže problem je v tom že já už to liodem před TK měním automaticky, jenže je to 940,- a oni pak potkaj nějakýho svýho kamaráda kterej v pohodě projde bez toho aniž by to fungovalo, jen prostě jel na TK do města o 12km vedle. Tady u nás to píšou jako závadu B(vážnou) takže TK jen na měsíc. tento problém se dá odstranit - stan se taky jejich kamarádem a problém s ovladačema tě přestane srát jinak jdeš hlavou proti zdi miloš Já jejich kamarád jsem jen je rozdíl v tom že já jim za každou blbost necpu prachy. To je 500,- že je auto orezlý, 500,- že nejde hydr ovladač, 1000,- pokud máš někde díru vyhnilou. Na tohle oni slyšej ale já teda ne. To když už něco najde tak se radši otočím domu opravím a jedu zptě než abych pak z hrůzou spal s tím že jsem ho podmáznul že levý zadní kolo nebrzdí (ostatně za to je 800,-) a čekal kdy si majitel někde rozbije hubu. Jediný jakou mám já výhodu tak asi proto že vědí co já vše vím tak neplatím opakovanou TK pokud to stihnu do třech dnů.
si to rozděl na jedno jezdi s pěknýma kárama na druhé s vatou, od začátku roku mám 26 pěkných kousků, vyletěl jsem jednou za čep a jak mi potáhl za hadičku tak se rosypala v objímce, no za tři hodky jsem tam byl zpět za korunu a ten ovladač se nauč plnit ono to minimálně 14 dnů vydrží moc práce to nedá miloš
|
| 16.8.07, 10:49 |
|
 |
|
Kristensen
|
Jo plnit to umím jenže oni jsou hlavně většinou prodřený od vrtule na altíku protože praskne sponka nebo ji tam někdo nedá a nebo jsou prasklý ty černý konce takže když to naplníš tak třikrát otočíš a je konec.
Jinak já jsem je nenaučil, jak píšu kousek vejš, já jim peníze necpu, to je naučili ostatní a podle toho to taky občas na silnicích vypadá.
|
| 16.8.07, 18:21 |
|
 |
|
elegant
Registrován: 26.8.06, 07:55 Příspěvky: 1954 Bydliště: Bratislava
|
Zákony sú tu od toho, aby sa obchádzali...
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
| 16.8.07, 22:19 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Když už jsme u těch závad na STK - co je to drobné odchylky v prov. vozidla (to bylo v evidenční kontrole)
|
| 17.8.07, 07:25 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |