Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 19:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 Kontrolka TEST na přístrojovce felicia 1.6 
Autor Zpráva

Příspěvek Kontrolka TEST na přístrojovce felicia 1.6
Ahojte.... tahle červená kotrolka TEST mi dneska na přistrojovce jedno blikla (jen blikla nic víc) no a hledal jsem v knížce co to je za kontrolku, ale nenašel.... věděl by někdo co to signalizuje? Díky

4.7.07, 15:55
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek ...
to je neco s rusinim plynem pokud mas karburator a ne vsirkovacku... ale dal nevim na co tam dedovi to sviti..

4.7.07, 21:31
Profil ICQ

Příspěvek Re: ...
Kalista píše:
to je neco s rusinim plynem pokud mas karburator a ne vsirkovacku... ale dal nevim na co tam dedovi to sviti..

Myslis ze felicie 1,6 ma karburator???? :?: :roll: :D

4.7.07, 22:31

Příspěvek ...
ou toho jsem si nevsim jsem videl favorita na obrazku no nic no :oops:

4.7.07, 23:08
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
mám návod k použití i s dodatky a tam se nic takového nepíše, jedná se o třetí kontrolku zleva, svítit ani problikávat by neměla miloš

5.7.07, 16:59

Příspěvek Re: ...
Kalista píše:
ou toho jsem si nevsim jsem videl favorita na obrazku no nic no :oops:

Felici mám novou:) Ještě jsem si ji nestihnul vyfotit a vyměnit ten obrázek, ale co nejdřív se tak stane.....

5.7.07, 21:02
Profil ICQ

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
mám návod k použití i s dodatky a tam se nic takového nepíše, jedná se o třetí kontrolku zleva, svítit ani problikávat by neměla miloš

No a to chceš říct, že ta kontrolka je tam nanic? Takže je dejme tomu něco špatného v elektrice?

5.7.07, 21:03
Profil ICQ

Příspěvek 
Ta kontrolka je tam na to, aby tě informovala o poruše a nutnosti zajet na diagnostiku, po zapnutí klíčku si ECU osahá všechna zařízení, se kterýma komunikuje a v případě, že se s některým nedomluví, tak se rožně kontrolka TEST, která signalizuje chybu testu, ve tvojem případě asi nastala větší prodleva v komunikaci mezi ECU a některým z čidel, nejčastěji hlásí chybu váha vzduchu a lambda sonda, na kterých se často vysráží vlhkost a chvíli hlásí nesmysly, ale může to dělat i něco jinýho, každopádně jestli už to nedělá, tak si z toho nedělej těžkou hlavu.

6.7.07, 08:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
Drak píše:
Ta kontrolka je tam na to, aby tě informovala o poruše a nutnosti zajet na diagnostiku, po zapnutí klíčku si ECU osahá všechna zařízení, se kterýma komunikuje a v případě, že se s některým nedomluví, tak se rožně kontrolka TEST, která signalizuje chybu testu, ve tvojem případě asi nastala větší prodleva v komunikaci mezi ECU a některým z čidel, nejčastěji hlásí chybu váha vzduchu a lambda sonda, na kterých se často vysráží vlhkost a chvíli hlásí nesmysly, ale může to dělat i něco jinýho, každopádně jestli už to nedělá, tak si z toho nedělej těžkou hlavu.

draku váha vzduchu u 1.6 feldy, tos nějak předběhl dobu, ta má váhu tak v zelenině. lambádu můžeš v klidu odpojit a kontrolka se nerožně mám to před barákem, takovou chybu ti nahlásí až 1.4 Mpi ta závady signlizuje na přístrojovce a váhu ještě taky nemá miloš

6.7.07, 20:19

Příspěvek 
Beru to podle golfa, je tam stejnej motor, jen o trochu jinší řízení.

6.7.07, 20:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

Příspěvek 
Drak píše:
Beru to podle golfa, je tam stejnej motor, jen o trochu jinší řízení.

draku 1.6 felda má více bodové vstřikování mareli s klapkou jak MPi 1.3, akorát je to jetronik, že si šteluješ předstih, množství nasátého vzduchu si spočítá řídící jednotka podle otáček a úhlu klapky miloš

7.7.07, 14:55

Příspěvek 
Mas chybu v kablikoch, kotrolka test nebola vo felicii v nasich zemepisnych sirkach zapojena nikdy. Je tam, preto, lebo skodovaci uvazovali predavat filcku aj do krajin kde by na vtedajsie emisne limity stacil aj karburator, predsa len je lacnejsi.
Mne sa podarilo na 1.3 rozsvietit kontrolku zhavenia. Zle som zasunul koncovku :o)

9.7.07, 18:54
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]