Pomoc při cestě na Slovensko
Autor |
Zpráva |
Martin
|
Pomoc při cestě na Slovensko
V pondělí se chystám na dalekou cestu do slovenských tater. Mám celkem strach, abych někde nezůstal viset. Našel by se někdo, kdo by byl v případě nuoze ochoten pomoci? Nejlépe lidé, kteří bydlí na trase Brno - Poprad. Pokud by byl někdo ochotný třeba jen poradit kde se dají v daném místě koupit díly na Škodovku, nebo v krajním případě pomoci s opravou a (doufám že ne) odtahem auta. Moc by mě to pomohlo, člověk nikdy neví, co se může stát. Případně bych poprosil o telefonní číslo.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
13.7.07, 09:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Tož, já bych Ti byl ochoten pomoci třeba ve tři ráno klidně s výměnou poloosy Jen bys musel jen v opačnou stranu světa
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
13.7.07, 09:24 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: Pomoc při cestě na Slovensko
Martin píše: V pondělí se chystám na dalekou cestu do slovenských tater. Mám celkem strach, abych někde nezůstal viset. Našel by se někdo, kdo by byl v případě nuoze ochoten pomoci? Nejlépe lidé, kteří bydlí na trase Brno - Poprad. Pokud by byl někdo ochotný třeba jen poradit kde se dají v daném místě koupit díly na Škodovku, nebo v krajním případě pomoci s opravou a (doufám že ne) odtahem auta. Moc by mě to pomohlo, člověk nikdy neví, co se může stát. Případně bych poprosil o telefonní číslo.
nebyvam sice na trase ale mozem ti dat popripade telefonnce cislo, keby sa nieco stalo tak by som pohladal nejaky najblizsi servis.
V nom by si si surovo vypytal náhradné diely a opravil to sam, take sa mi uz stalo
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
13.7.07, 11:13 |
|
|
ventYl
|
keby si siel az do uzhorodu, tak v kosiciach nie je problem splasit cokolvek. ale keby si ostal stat, tak suciastky z askofu ti donesu az pod nos ( www.askof.sk). inac mototechna je v kazdom vacsom meste, podla mna sa staci spytat na benzinke v meste a mohli by ti vediet povedat, kde.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
13.7.07, 11:14 |
|
|
michalkatka
|
mňa tiež nemáš moc po ceste, ale ak by si potreboval môžem ti dať moje číslo...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
13.7.07, 11:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
zavolej 604842093 přijedu s osciloskopem proměříme opravivéme pojedeme miloš
|
13.7.07, 15:22 |
|
|
hans
von GLEXR
|
slovacek.milos píše: zavolej 604842093 přijedu s osciloskopem proměříme opravivéme pojedeme miloš
Mam uloženo, sice nejedu na Slovensko, ale cesty osudu a hlavně cesty po Moravě jsou nevyzpytatelné
_________________ 1) Fiat Doblo 263 Maxi Combi 1,6 JTD 2) Sarah - Škoda 105 S 3) Fiat Ducato 2,0 JTD - Arbeitwerk
Škoda 742 Forever Team
|
13.7.07, 19:14 |
|
|
Martin
|
Miloši dík, číslo jsem si napsal a pokud bude nejhůř, tak tě zneužiju. Děkuji všem za ochotu, pokud chcete poskytnout telefon, můžete mi ho napsat do soukromých zpráv.
Ještě se chci optat, jak je to na Slovensku se svícením ve dne a s chodci? Případně nějaké odlišnosti od ČR (vlevo se tam snad nejezdí ). Za kolik je tam plyn?
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
13.7.07, 19:17 |
|
|
Peter50kw
|
Na Slovensku nemusis svietit, ale radsej si od toho neodvykaj . A v dedinach mozes ist 60. Pokuty su mastne. Nalad si radio expres a budes vediet, kde meraju rychlosti. Chodci maju na prechodoch prednost, ale nikto to nerespektuje. To je vsetko.
|
13.7.07, 22:05 |
|
|
pajavlk
|
Jé tak koukám, že jsi mě v založení tématu předběhl. Také se chystám koncem měsíce na Slovensko a chtěl jsem se zeptat na podobné věci. Hlavně mě zajímá servis na škodovky a dostupnost náhradních dílů, kdyby něco.Chtěl bych Slovensko projet kolem dokola, tak doufám, že se nic nestane no.
|
13.7.07, 22:44 |
|
|
michalkatka
|
tak keby ste niekto potrebovali pomoc tak ty je moje číslo, pokiaľ budem môcť a vedieť pomôžem... +421 905 423 378
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
13.7.07, 23:15 |
|
|
Drak
|
Loni sem tam byl taky se škodovkou, najezdili sme přes 1500 km a bez problémků, jediný, co mě trošku děsilo, že tam většina šoférů jezdí jako prasata, lepí se na prdel, předjíždí absolutně všude a do toho se v Tatrách motají eště poláci, takže situace na cestách oproti moravě dost děsná, aspoň z mojeho pohledu.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
14.7.07, 08:24 |
|
|
pajavlk
|
Drak píše: Loni sem tam byl taky se škodovkou, najezdili sme přes 1500 km a bez problémků, jediný, co mě trošku děsilo, že tam většina šoférů jezdí jako prasata, lepí se na pr**l, předjíždí absolutně všude a do toho se v Tatrách motají eště poláci, takže situace na cestách oproti moravě dost děsná, aspoň z mojeho pohledu.
No já se bojim, že se při mojí smůle stane nějaká hovadina. Snad je tam nějak slušně dostupnej servis na Škodovky.
|
14.7.07, 09:18 |
|
|
ventYl
|
jak som napisal, skodovku ti tuna opravi ktokolvek a nahradne diely sa daju zohnat v askofe, ten robi aj rozvoz dielov na tyzdnovky, centralu maju v kosiciach, banskej bystrici (tusim) a v bratislave. viac na http://www.askof.sk/. Teoreticky by mali vediet zohnat aj to, co v katalogu nemaju a ak nie, tak aspon dat kontakt na toho, kto to zozenie.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
14.7.07, 11:29 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Peter50kw píše: Na Slovensku nemusis svietit, ale radsej si od toho neodvykaj . A v dedinach mozes ist 60. Pokuty su mastne. Nalad si radio expres a budes vediet, kde meraju rychlosti. Chodci maju na prechodoch prednost, ale nikto to nerespektuje. To je vsetko.
petře a na dálnici z trnavy do nitry je kolik 130 km/h? jedu do čalova miloš
|
14.7.07, 14:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|