Autor |
Zpráva |
Martin91
|
písty nejdou ven!
Nevíte někdo jak se vytahujou písty z 1202 motoru?? To musím aji z vložkama? díky
|
23.7.07, 12:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Musí jít protáhnout nahoru, opucuj trochu vložku nahoře šmirglpapírem, bývá tam karbon a píst přes to nechce ven.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
23.7.07, 16:23 |
|
|
škodař
|
Drak píše: Musí jít protáhnout nahoru, opucuj trochu vložku nahoře šmirglpapírem, bývá tam karbon a píst přes to nechce ven. karbonem to není ten píst se sekne o blok a na druhou stranu zůstane vyset na ojnici páč je širší než vložka(já sem ten motor rozdělával s ním)
|
23.7.07, 20:23 |
|
|
Kristensen
|
Pokud vím tak to vždycky šlo vrchem bylo to hooooooooooooooodně těsný ve vložce ale prošlo to.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
23.7.07, 21:07 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
no já bych se nebál na to přes prkýnko klepnout
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
23.7.07, 21:09 |
|
|
Kristensen
|
hlavně je otázka jestli to opravdu na stopro má projít, já si teď po těch pivech nemůžu v hlavě vybavit kterým směrem se věkem a provozem natahujou oka ojnic, kurňa to je blbost že by se rozjely do šířky. Samozřejmě že v tý vložce ta ojnice má vůli asi jen 2-3 desetiny ale to je blbost aby se takhle to oko rozjelo že by to nešlo ven, co?
|
23.7.07, 21:14 |
|
|
Martin91
|
...
fakt nejdou ven a nechteli jsme po tom klepat aby jsme to neposrali to vis amateri noo ja mam strach ze se to rozleti ten písty no nevím noo
|
23.7.07, 21:19 |
|
|
škodař
|
ty písty se maj prej vytahovat do klikové skříně ale nejdou a ta ojnica je širší o nějakej ten milimetr asik 1až 2
|
23.7.07, 21:39 |
|
|
Kristensen
|
škodař píše: ty písty se maj prej vytahovat do klikové skříně ale nejdou a ta ojnica je širší o nějakej ten milimetr asik 1až 2
A proč nejdou do kliky? Co tam vadí? není potřeba s nima třeba otočit o 90 stupňů? i když pochybuju že by ve starej 1202 byl píst podobný tvaru T
|
24.7.07, 13:57 |
|
|
Drak
|
Jak moc ten píst vyleze ven směrem nahoru? co de všechno vidět?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
24.7.07, 18:05 |
|
|
škodař
|
Drak píše: Jak moc ten píst vyleze ven směrem nahoru? co de všechno vidět? krožky vylezou dál ani prd
|
24.7.07, 18:47 |
|
|
Kristensen
|
škodař píše: Drak píše: Jak moc ten píst vyleze ven směrem nahoru? co de všechno vidět? krožky vylezou dál ani prd
Tak to zkus i na druhou stranu do kliky, kdysi se mě na jednom autě podařilo vytáhnout ojnice spodem, stačilo sjet pístem do vložky kam až to šlo a ono to vyšlo že šel potom vyhodit čep ven ojnice byla venku ale píst a jeho část s kroužkama zůstal ve vložce.
|
24.7.07, 19:21 |
|
|
Martin91
|
...
o tom jsem taky premyslel ale to by slo uplne na dve veci vsak vis na jaky nevim no...
|
24.7.07, 22:57 |
|
|
cyz
|
Re: ...
Kalista píše: o tom jsem taky premyslel ale to by slo uplne na dve veci vsak vis na jaky nevim no...
Já bych možná zkusil ruský domlouvací klíč (ale samozřejmě opatrně a s rozumem )
|
26.7.07, 12:03 |
|
|
michalkatka
|
Re: ...
čo nejde veľkou silou musí ísť silou ešte väčšou....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
26.7.07, 14:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|