Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Tak teda nevim, znáte to?
Zdravim! Viděli jste to už? Podle mě je to děsnej blb, páč bych mu se Škůdkou nestačil Ne... ale vážně. Je to nezodpovědný prase. Co myslíte?
http://www.autorevue.cz/default.aspx?te ... icle=12322
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
29.7.07, 18:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Jo to sem videl, na joutube je to asi 2 a pul mesice a na nove se vzbudili zas az za sto let no ...
Jinak ma dobry auto a je to dobrej ridic. Blby je ze takhle jezdi mezi ceskejma nevyjezdenejma ridicema, precijen se mu mohlo stat ze se nekdo lekne atd. ... Treba jak nekoho dojel ... a on mu slapnul na brzdu, to je vskutku demence, nebo ze na dalnici mu nekdo vjede do levyho pred cumak a on to musi zahamtnout ... Nebo jak predjizdi na dalnici v pravym (celkem 3 pruhy) ... kdyzby ostatni nebyly prasata a nejely v levym 110, tak by to taky vypadalo jinak ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.7.07, 19:08 |
|
|
Dyno
|
Kua dobrý vrah Ale jede mu to
|
29.7.07, 19:09 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Njn ropák 3 litry turbo a myslim že šestivál...to už jede no.
Náko mu asi nevadli brzdy sek koukal...
Je to určo solidní řidič, ale pro mě takovej českej Ghost Rider. A nezapomeňte, že ten francouzskej Ghost Rider se taky zabil když to zkoušel znovu.
Jo jo...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
29.7.07, 19:26 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
v porovnání s tímhle řidičem mi připadají běžné přestupky, kterých se dopouštíme jako prkotina. Nezdá se vám systém, kdy se odebírá řidičák za zaparkování na invalidech a nic se neděje člověku, který jede jako hovado, jako absurdní? Nechápu, jak je možný, že cestou nebyla někdě hlídka, která by ho náhlásila kolegům dopředu a malinko mu tak provětraly aspoň peněženku, kde jsou ty dopraváci? Včera cestou na sraz a zpět (cca 300km dokupy) jsem ale taky nikoho takovýho neviděl
|
29.7.07, 19:33 |
|
|
Radic
|
podle me je to vul...predjizdet v odstavnem pruhu, pres dvojitou plnou, v krizovatce...a ke vsemu ve 200km/h za plneho provozu...az se nekde vymele tak snad pojede sam a rozbije se o strom a ne o auto s nevinyma lidma...
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
29.7.07, 19:35 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Vít Široký píše: Včera cestou na sraz a zpět (cca 300km dokupy) jsem ale taky nikoho takovýho neviděl
když sem jel do brna pro motorku tak všude byla kopice celníků ale normální benga nikde
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.7.07, 19:37 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Radic píše: podle me je to vul...predjizdet v odstavnem pruhu, pres dvojitou plnou, v krizovatce...a ke vsemu ve 200km/h za plneho provozu...az se nekde vymele tak snad pojede sam a rozbije se o strom a ne o auto s nevinyma lidma... skoro bych se vsadil, že bude mít dost štěstí a trefí něco z řady 742 nebo 781
|
29.7.07, 19:37 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: Vít Široký píše: Včera cestou na sraz a zpět (cca 300km dokupy) jsem ale taky nikoho takovýho neviděl když sem jel do brna pro motorku tak všude byla kopice celníků ale normální benga nikde
hele, a celník mě něco může? když nejedu s nákladním autem ?
|
29.7.07, 19:38 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Vít Široký píše: Sadra17 píše: Vít Široký píše: Včera cestou na sraz a zpět (cca 300km dokupy) jsem ale taky nikoho takovýho neviděl když sem jel do brna pro motorku tak všude byla kopice celníků ale normální benga nikde hele, a celník mě něco může? když nejedu s nákladním autem ?
může tě zvážit jesti nepřekračuješ hmotnostní limity
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.7.07, 19:40 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Sadra17 píše: Vít Široký píše: Sadra17 píše: Vít Široký píše: Včera cestou na sraz a zpět (cca 300km dokupy) jsem ale taky nikoho takovýho neviděl když sem jel do brna pro motorku tak všude byla kopice celníků ale normální benga nikde hele, a celník mě něco může? když nejedu s nákladním autem ? může tě zvážit jesti nepřekračuješ hmotnostní limity
jo tak to může, to mě nevadí
|
29.7.07, 19:56 |
|
|
DRYVER
|
hezky se tam prohanel to se musi nechat. Odvaha mu ocividne nechybela. Mel proste jednou stesti
|
29.7.07, 20:04 |
|
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
Mě to trochu připomíná, když jsem v Need for Speedech lítal s Diablem v provozu, ale ten rozhodně nebyl takovej jako tady. A vždycky jsem to narval do protijedoucího náklaďáku
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
29.7.07, 20:24 |
|
|
Jura
|
S takovou károu by to zmáknul leckdo..... člověk se nemusí koukat do zpětného zrcátka a jede všude kde je místo.... A tu trasu určitě nejel poprvé.... Ale 240 km/h je fakt moc.... Já ho ale potkat, tak bych ho rovnou zastřelil. Mála chybička aje tolik mrtvých a zbytečně....nemám nic proti tomu když jede někdo třeba 160-180 km/h a cestu zná a jede si ve svým pruhu...ale todle?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
29.7.07, 20:46 |
|
|
fatal
rejpal
|
Vít Široký píše: skoro bych se vsadil, že bude mít dost štěstí a trefí něco z řady 742 nebo 781
To samé jsem chtěl napsat...
|
30.7.07, 00:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|