|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
volant z fabky do rapida?
Autor |
Zpráva |
SoptíkJaryn
|
volant z fabky do rapida?
Ahoj,
možná to bude znít pro někoho blbě, ale chci se zeptat, jestli je možné dát volant z fabie do rapida? A jestli ano, jak to porvést? Protože pochybuju, že ten tisícíhran co je v rapidu, bude ještě u fabči
Díky moc
|
31.7.07, 21:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: volant z fabky do rapida?
SoptíkJaryn píše: Ahoj, možná to bude znít pro někoho blbě, ale chci se zeptat, jestli je možné dát volant z fabie do rapida? A jestli ano, jak to porvést? Protože pochybuju, že ten tisícíhran co je v rapidu, bude ještě u fabči Díky moc
No pokud nebude tisícihran stejný tak je možnost ještě někde vyhrabat feldu 1,6 se čtyřrameným volantem nebo alespoň její řídící tyč a na ní je šádetisícihran a na něm nasazená přechodka pro VW tisícihran (nebo nevim jaký má označení) protože mám dojem že VW má ještě jemnější zoubky než Škoda
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
31.7.07, 21:10 |
|
|
SoptíkJaryn
|
No ten volant se mi taky líbí ale je už taakovej nic moc.. víc se mi líbí ten z fabky. Ale asi nic jinýho nezbyde no
|
31.7.07, 21:35 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
SoptíkJaryn píše: No ten volant se mi taky líbí ale je už taakovej nic moc.. víc se mi líbí ten z fabky. Ale asi nic jinýho nezbyde no
Ale tobe bylo razeno vykuchat jen tu nabu z feldy ... ne celej volant jesi tomu dobre rosumim
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
31.7.07, 21:57 |
|
|
SoptíkJaryn
|
Matthes píše: SoptíkJaryn píše: No ten volant se mi taky líbí ale je už taakovej nic moc.. víc se mi líbí ten z fabky. Ale asi nic jinýho nezbyde no Ale tobe bylo razeno vykuchat jen tu nabu z feldy ... ne celej volant jesi tomu dobre rosumim
jo jo už jsem to pobral.... no mám večer trochu zabrždený myšlení ) díkys
|
31.7.07, 22:06 |
|
|
Kristensen
|
|
1.8.07, 07:50 |
|
|
Kristensen
|
Jo a když už jsme u těch volantů, nemáte někdo doma volant z Malucha? (Fiat 126p - nákupní taška)
|
1.8.07, 07:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Kristensen píše: Jo a když už jsme u těch volantů, nemáte někdo doma volant z Malucha? (Fiat 126p - nákupní taška)
mam z ňákýho fiata ale typ nevim
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.8.07, 10:52 |
|
|
Kristensen
|
Sadra17 píše: Kristensen píše: Jo a když už jsme u těch volantů, nemáte někdo doma volant z Malucha? (Fiat 126p - nákupní taška) mam z ňákýho fiata ale typ nevim
pošli foto na mejla ( kristensen@seznam.cz) díky a když by se podařilo tak i trochu detail tisícihranu, dík
|
1.8.07, 11:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|