Autor |
Zpráva |
alda
|
Tak jsem lehčí o 3 body
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
29.2.08, 07:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kaliban123
|
Nějak nechápu proč jsi na ně nasranej dle výše pokuty a bodů jsi musel jet o víc než 20km/h rychleji takže ti to patří já taky dostal pokutu za rychlou jízdu kdy na 50 jsem jel 69 takže to bylo za dva body a 1000 no svěsil jsem ocas a nehádal se. Samozřejmě kdybys dostal pokutu za překročení rychlosti já nevím místo 50 tak 55 tak to nasere ale takhle ti to přeju a i v noci jedu plus mínus dle pravidel
_________________ Škoda 742 Forever Team ale jezdím žabožroutem
|
29.2.08, 09:37 |
|
|
MATTESS
|
kdo jezdí jak prase, musí počítat s postihem. Jen tak dál.
Kamarád říkával: jezdí, jak hovada, brzdí, jak krávy a pak čumí, jak telata
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
29.2.08, 09:41 |
|
|
ventYl
|
MATTESS píše: kdo jezdí jak prase, musí počítat s postihem. Jen tak dál. Kamarád říkával: jezdí, jak hovada, brzdí, jak krávy a pak čumí, jak telata
ono, podstatne je tam prave to, kde ho stretli a kedy. predsalen pred polnocou vo stvrtok vecer nie je na nejakych vypadovkach tak brutalna premavka, ze by sa tam musela dodrziavat 50tka.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
29.2.08, 10:32 |
|
|
alda
|
ventYl píše: MATTESS píše: kdo jezdí jak prase, musí počítat s postihem. Jen tak dál. Kamarád říkával: jezdí, jak hovada, brzdí, jak krávy a pak čumí, jak telata ono, podstatne je tam prave to, kde ho stretli a kedy. predsalen pred polnocou vo stvrtok vecer nie je na nejakych vypadovkach tak brutalna premavka, ze by sa tam musela dodrziavat 50tka.
Tak, tak. Provoz byl roven nule a byl to sjezd z kopce.
|
29.2.08, 10:40 |
|
|
MATTESS
|
kdysi dávno (pokud se nepletu) byla asi po 23 hodině povolená v obci vyšší rychlost
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
29.2.08, 10:42 |
|
|
fatal
rejpal
|
alda píše: Tak, tak. Provoz byl roven nule a byl to sjezd z kopce.
No jó, kopečky mají policisté rádi.
|
29.2.08, 10:44 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
alda píše: ventYl píše: MATTESS píše: kdo jezdí jak prase, musí počítat s postihem. Jen tak dál. Kamarád říkával: jezdí, jak hovada, brzdí, jak krávy a pak čumí, jak telata ono, podstatne je tam prave to, kde ho stretli a kedy. predsalen pred polnocou vo stvrtok vecer nie je na nejakych vypadovkach tak brutalna premavka, ze by sa tam musela dodrziavat 50tka. Tak, tak. Provoz byl roven nule a byl to sjezd z kopce.
žes je neviděl, pokud jezdím kolem komína tak výmakové místa znám, ale naučili se i jezdit jen tak za tebou a měřit, u nás je modrá koktávka a bílá fobie a občas sedí kráva v roští, měštáci zatím velmi ojediněle, rychle nejezdím ale padesátku nedodržuji je mi trochu proti srsti , na slovensku na to přišli a pokud může neosvětlený chodec na přechod tak ho ani ta padesátka nezachrání miloš
|
29.2.08, 12:48 |
|
|
alda
|
Teď když měšťáci nafasovali nový radary, tak je můžu čekat kdekoliv. Jezdím v noci stejnou trasu už 5let a včera jsem je tam potkal poprvé a zrovna když jsem trochu přišlápnul plyn. Jinak jezdím pianko i v noci. Ta pokuta dost bolí.
|
29.2.08, 13:01 |
|
|
elegant
|
slovacek.milos píše: alda píše: ventYl píše: MATTESS píše: kdo jezdí jak prase, musí počítat s postihem. Jen tak dál. Kamarád říkával: jezdí, jak hovada, brzdí, jak krávy a pak čumí, jak telata ono, podstatne je tam prave to, kde ho stretli a kedy. predsalen pred polnocou vo stvrtok vecer nie je na nejakych vypadovkach tak brutalna premavka, ze by sa tam musela dodrziavat 50tka. Tak, tak. Provoz byl roven nule a byl to sjezd z kopce. žes je neviděl, pokud jezdím kolem komína tak výmakové místa znám, ale naučili se i jezdit jen tak za tebou a měřit, u nás je modrá koktávka a bílá fobie a občas sedí kráva v roští, měštáci zatím velmi ojediněle, rychle nejezdím ale padesátku nedodržuji je mi trochu proti srsti , na slovensku na to přišli a pokud může neosvětlený chodec na přechod tak ho ani ta padesátka nezachrání miloš
JJ vivat 60 v meste
Tak ja som včera šiel po dialnici v meste (80 km/h prikázaná rýchlosť pre dialncu v meste) 140 km/h, lebo som sa ponáhlal do školy
Inak týždeň do zadu po tej dialnici som šiel 90 km/h v ľavom pruhu a zrazu počujem húkanie, obzrem sa cez zahmlené zadné okno a vidím modré majáky na čelnej maske. Už myslím na to najhošie, keď ma začne obiehať po pravej strane a ja kukám, že to je berlingo zdravotníkov. Potom ma aj napadlo, že u nás tajný, čo majú majáky na čelnej maske, tak ich majú červené...
_________________ R.I.P. Škoda 120L, r.v. 1979; eMko so srdcom užovky (motor a napravy) R.I.P. BMW e39 530i r.v. 2000 Just because I'm paranoid doesn't mean they aren't out to get me! viewtopic.php?t=18421
|
29.2.08, 13:43 |
|
|
Jura
|
alda píše: Teď když měšťáci nafasovali nový radary, tak je můžu čekat kdekoliv. Jezdím v noci stejnou trasu už 5let a včera jsem je tam potkal poprvé a zrovna když jsem trochu přišlápnul plyn. Jinak jezdím pianko i v noci. Ta pokuta dost bolí.
A kde se ti to stalo v Brně? Sem taky Brňák, tak se to hodí....
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
29.2.08, 14:27 |
|
|
barton
|
buď rád,že si nejel 90
_________________ Felicia 1999 50kw NEMÁM RÁD AUTOPOTAHY
|
29.2.08, 17:28 |
|
|
Šemik
|
Je to pěkně blbý systém ten náš bodový Ta 50ka je vážně málo, aspoň tu 60ku kdyby nám zase povolili a v noci neomezeně, jako to bývalo dříve. A celodenní svícení je taky ďáblův předpis
Přeji aby body nadále nepřibývaly ale ubývaly
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.2.08, 17:42 |
|
|
fatal
rejpal
|
Šemik píše: Je to pěkně blbý systém ten náš bodový Ta 50ka je vážně málo, aspoň tu 60ku kdyby nám zase povolili ...
Teď se v obci jezdí těch 70, po změně na povolených 60 by to bylo kolem 80. To už bychom rovnou mohli omezení v obci zrušit...
|
29.2.08, 17:48 |
|
|
Kristensen
|
No já nevim no, já bych taky byl pro tu 60ku ale asi jen na hlavních tazích skrz město, jenže ono to je těžký asi jak kde, páč třeba u nás když vám přímo u hlavního tahu poměrně v hodně rušnej části města postavěj Tesco a další obchody tak se tam motaj lidi a tam jet večer jen po hlavní ještě když trošku prší je o držku i když člověk jede 40. No a uplně nejlepší je pátek mezi 16:00-18:00 to je parkoviště nazděný uplně na tvrdo, auta najížděj dovnitř a nemůžou vyjet ven takže stojej právě až na hlavní, všichni nasraný a nakonec přijedou béňa a uplně zmateně začnou řídit dopravu, v tu chvíli to je konečná.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
29.2.08, 18:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|