|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
 benzínová nádrž
nemáte někdo nápad kde sehnat benzínovou nádrž na 2-4 litry paliva? mam vibrační desku a nádrž se tam rozmlátila neopravitelně, dal jsem druhou ze staré sekačky a zas praskla ve švu za čtyři dny, nic mě nenapadá něco složitě vyrábět se mi taky nechce, dostává tam pěkně zabat , v hlavě mám dnes vykouřeno miloš
|
| 30.8.07, 13:39 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 Re: benzínová nádrž
slovacek.milos píše: nemáte někdo nápad kde sehnat benzínovou nádrž na 2-4 litry paliva? mam vibrační desku a nádrž se tam rozmlátila neopravitelně, dal jsem druhou ze staré sekačky a zas praskla ve švu za čtyři dny, nic mě nenapadá něco složitě vyrábět se mi taky nechce, dostává tam pěkně zabat , v hlavě mám dnes vykouřeno miloš
Možná by ti pomohla ocelová nádrž z fechtla 555, nějakou bych možná doma našel
|
| 30.8.07, 13:50 |
|
 |
|
fert.j
|
malej plechovej kanistr nebo jak rika kolega nadrz treba z mopeda
|
| 30.8.07, 14:07 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
fert.j píše: malej plechovej kanistr nebo jak rika kolega nadrz treba z mopeda
a keby si si to spravil z plastového kanistra čo sa na pumpe predáva na rezervu? tie sú cca 5l...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 30.8.07, 18:34 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: fert.j píše: malej plechovej kanistr nebo jak rika kolega nadrz treba z mopeda a keby si si to spravil z plastového kanistra čo sa na pumpe predáva na rezervu? tie sú cca 5l...
a jak tam našroubuješ výpustný ventil a to musí být řádně celé se to třepe miloš
|
| 30.8.07, 19:28 |
|
 |
|
michalkatka
Registrován: 11.2.06, 15:19 Příspěvky: 19160 Bydliště: SR Bratislavský kraj - Senec
|
slovacek.milos píše: michalkatka píše: fert.j píše: malej plechovej kanistr nebo jak rika kolega nadrz treba z mopeda a keby si si to spravil z plastového kanistra čo sa na pumpe predáva na rezervu? tie sú cca 5l... a jak tam našroubuješ výpustný ventil a to musí být řádně celé se to třepe miloš
navŕtaš dieru a dáš tam motorkový ventil, zvnútra matku, je to síce sranda to tam dostať ale dá sa to, ale my sme to robili kamarátovi do škodovky keď mal deravú nádrž...
sme tú dieru na ventil vyvŕtali priamo oproti hrdla do dna, tú matku sme dali do sviečkového kľúča na dlhý nastavec goly a krásne sme to nasadili a zatiahli, ani neviem či sme tam dali nejaké tesnenie, ale netieklo, ani neslzilo to vôdec...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
| 30.8.07, 19:43 |
|
 |
|
Drak
|
Na stavební stroje je vaříme ze dvojky plechu, už sme tak dělali asi deset nádrží a drží to, hlavně na válečky na asfalt, tam se to třepe jak prase a chytáme to přes silentbloky chladiče Avia.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 30.8.07, 20:09 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Na stavební stroje je vaříme ze dvojky plechu, už sme tak dělali asi deset nádrží a drží to, hlavně na válečky na asfalt, tam se to třepe jak prase a chytáme to přes silentbloky chladiče Avia.
no já to jinak nevidím ale usnadním si to jeklem 100x60 a zavařím jen boky a nejraději bych to navařil do toho ochranného rámu, tam se to neutřepe a at se to mele jak umí miloš
|
| 30.8.07, 20:59 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |