Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 03:17

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Škoda Tudor 1951 
Autor Zpráva

Příspěvek Škoda Tudor 1951
Zdravím všechny Škodovkáře. Tentokrát vznáším trochu netradiční otázku. Hledám ve všech komunikačních kanálech jakékoliv info o Škodě Tudor, míněno jest vozidlo z poloviny minulého století. Cokoliv zajímavého by někdo věděl např. jaké verze se s jakou výbavou se kdy vyráběly, existuje-li nějaká stránka o které nevím, nebo kdyby někdo měl příručku k Tudoru a chtěl se o ní podělit elektronickou formou, bylo by to víc než skvělé.
Šaltpákama náhod jsem se dostal k renovaci jednoho krásného kousku z roku 1951, která je tedy zatím v začátku, ale ve výsledku by měl vypadat jako netknutá sériovka se vším všudy. Bohužel takové drobnosti jako kde byly původně odstřikovače atd. se těžko zjišťují vzhledem k množství různých obrázků na netu, které většinou neodpovídají době a jsou nějakým způsobem již předělány...Za vaše postřehy nebo zážitky s tímto vozítkem předem dík.

10.9.07, 08:34
Pspvek Reklama

Hluchoň

Příspěvek 
Máš to sice přes celou republiku, ale doporučím muzeum v Mladé Boleslavi, info http://www.skoda-auto.com/cze/company/museum/ . Narazil jsem tam na velmi ochotné lidi, doporučuju telefon nebo email, řeknou ti jestli tam tudor stojí. Když je požádáš, nechají tě to jistě i nafotit ze všech stran (tedy tě pustí za špagát), takhle jsem si tam fotil 130RS i Fabii WRC asi před třemi měsíci. Dále je v muzeu k dostání špičková dvoudílná publikace věnovaná kompletní historii firmy od L&K až do současnosti. V ní jistě něco o Tudoru bude. Více zatím pomoci nemůžu, ale třeba si na něco vzpomenu. Mimochodem, uvítám, a jistě nejen já, když na webu, a klidně i ve zdejší garáži, vytvoříš fotogalerii z rekonstukce, klidně postupně, vím, že je to běh na velmi dlouhou trať.

10.9.07, 14:27
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]