Autor |
Zpráva |
Drak
|
Svatební panenka
Jelikož v sovotu vezu nevěstu na svatbu, tak řeším drobnej problémek, jak přimarastit panenku na přední kapotu tak, aby to udělalo co nejmíň škod, má to plastovej podstavec, do kterýho sem nalepil silný magnety, ale při jízdě to trochu cestuje a vyrábí škrkance na kapotě. Když to ale podložím, třeba tenoučkou gumou, nebo filcem, tak už ty magnety nemají takovou sílu, aby to udržely, napadá někoho něco kromě izolepy, nebo brutálnějších způsobů?
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
6.9.07, 15:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
cyz
|
Re: Svatební panenka
Drak píše: Jelikož v sovotu vezu nevěstu na svatbu, tak řeším drobnej problémek, jak přimarastit panenku na přední kapotu tak, aby to udělalo co nejmíň škod, má to plastovej podstavec, do kterýho sem nalepil silný magnety, ale při jízdě to trochu cestuje a vyrábí škrkance na kapotě. Když to ale podložím, třeba tenoučkou gumou, nebo filcem, tak už ty magnety nemají takovou sílu, aby to udržely, napadá někoho něco kromě izolepy, nebo brutálnějších způsobů?
Na kámošovém modrém majáku je na magnetu přilepený normální papír, drží to a škrábance to nedělá.
|
6.9.07, 16:20 |
|
|
no_-_name
|
Re: Svatební panenka
Drak píše: Jelikož v sovotu vezu nevěstu na svatbu, tak řeším drobnej problémek, jak přimarastit panenku na přední kapotu tak, aby to udělalo co nejmíň škod, má to plastovej podstavec, do kterýho sem nalepil silný magnety, ale při jízdě to trochu cestuje a vyrábí škrkance na kapotě. Když to ale podložím, třeba tenoučkou gumou, nebo filcem, tak už ty magnety nemají takovou sílu, aby to udržely, napadá někoho něco kromě izolepy, nebo brutálnějších způsobů?
napadá mě použít neodymový magnety z disku, ty jsou silný až dost... Přes tenkou gumu (vzor "duše z kola") to musí držet...
|
6.9.07, 16:22 |
|
|
Drak
|
No padly na to asi 4 starý harddisky, ale furt to není ono, přes podložku to moc nedrží.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
6.9.07, 16:27 |
|
|
cyz
|
Drak píše: No padly na to asi 4 starý harddisky, ale furt to není ono, přes podložku to moc nedrží.
Zkus ten papír
|
6.9.07, 16:31 |
|
|
fatal
rejpal
|
Co třeba silonem přes celou kapotu? Nebo oboustranná lepící páska (ale bacha abys to pak sundal z kapoty)? Nebo na kapotu izolačku v několika pásech vedle sebe, případně s jedním pásem pod nimi (otočeným opačně pro přilepení k podstavci panenky)?
|
6.9.07, 16:38 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nebo kladívkový papír (ten na rýsování), měl by být tenčí, ale možná je moc hladký...
|
6.9.07, 16:42 |
|
|
Drak
|
Zkusím ten papír, izolepy tam moc patlat nechcu, protože to nemusí jít dolů, akorát nevim, kdy to zkusím, páč tady padají hovna z háčkama a když s tím teď vyjedu, tak ten drek můžu zahodit.
|
6.9.07, 16:50 |
|
|
cyz
|
Drak píše: Zkusím ten papír, izolepy tam moc patlat nechcu, protože to nemusí jít dolů, akorát nevim, kdy to zkusím, páč tady padají hovna z háčkama a když s tím teď vyjedu, tak ten drek můžu zahodit.
Izolepu dejme tomu eště jo ale v žádném případě ne tu oboustrannou pásku, ta drží moc. Celkově všechny papírové nálepky se blbě sundávají. Mě jednou na akci přilepili na auto ceduli "prosíme kolemjdoucí aby nemočili na toto auto" a podařilo se mi to sundat až nějak před srazem (ty nálepky, cedule samo uletěla)
|
6.9.07, 16:54 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
neznám samolepku, jejíž lepidlo by se nedalo pohodlně rozpustit a umejt techničákem
|
6.9.07, 16:57 |
|
|
Drak
|
Tak si kup stavební oboustrannou pásku, takovou tu co má v sobě zpevňující špagáty, tu neumyješ snad ničím
|
6.9.07, 17:25 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
budiž, tuhle pásku neznám, tak tu tam teda nedávej, ale v té izolepě problém nevidím, když nebude pršet samozřejmě
|
6.9.07, 17:38 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jen malá poznámka. Rozlišuju izolepu a izolačku - nevím, kterou máte na mysli vy. Izolepu bych nepoužil, trhá se a někdy se špatně sundává. Izolačka je pružná, takže i nelepící strana moc neklouže, relativně dobře drží a kdykoliv jde sundat. Zbytky lepidla mi po stržení pásky na laku auta nezůstaly. Konkrétně mám na mysli 3M Scotch Super 33+.
Hlavně ať nevypadne nevěsta.
Naposledy upravil fatal dne 6.9.07, 17:57, celkově upraveno 1
|
6.9.07, 17:56 |
|
|
Drak
|
Tak sem tu potvoru zabalil do igelitu a zkusil s tím papírem a pohlo se to až ve 120, takže to asi vydrží, dik za tipy.
Nevěstu taky rači přilepím, aby nevyletěla ven.
|
6.9.07, 17:56 |
|
|
jindra
|
Drak píše: Tak sem tu potvoru zabalil do igelitu a zkusil s tím papírem a pohlo se to až ve 120, takže to asi vydrží, dik za tipy.
Nevěstu taky rači přilepím, aby nevyletěla ven.
kdybys jel náhodou zítra přes Uh. Hradiště tak se mi ozvi na tel. 602749450 mám jeden supermagnet a myslím si že
by se panenka nepohla ani ve 180 a měl bys co dělat abys tu potvoru sundal
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
6.9.07, 18:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|