|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Peter-Sweter
|
Polepy budikov
Pozeral som po roznych strankach kde zlepsuju Skodovky a nasiel som tieto pekne polepy:
http://web.datriware.com/index2.php?ses_web=2&ses_id_lang=0&order=poradi,item&item=219
Chcem sa ale spytat, ci viete niekto zohnat polepy na taketo budiky:
_________________ Mám Škoda 120, na ktorej sa v poslednej dobe stale s niecim hram a vylepsujem
|
19.9.07, 16:34 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Radic
|
taky sem hledal a nasel sem jen origo ...takze leda tak "urob si sam" jestli chces tak ti to sem hodim a muzes tunit
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
19.9.07, 17:12 |
|
|
Drak
|
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
19.9.07, 17:23 |
|
|
Peter-Sweter
|
Ooo diky moc, su dost dobre... A skusim si aj ja nejake spravit. Ak mi to vyde, hodim ich sem
_________________ Mám Škoda 120, na ktorej sa v poslednej dobe stale s niecim hram a vylepsujem
Naposledy upravil Peter-Sweter dne 19.9.07, 17:55, celkově upraveno 1
|
19.9.07, 17:48 |
|
|
Peter-Sweter
|
Mam este dve toazky.
1) ako dam dole rucicky bez toho aby som poskodil ich, alebo tu strunku co je pod nimy
2) Cez co to mam vytlacit aby to malo presnu velkost?
Ak mate niekto aj nejake ine. Pochvalte sa
|
19.9.07, 17:50 |
|
|
Drak
|
Ad. 1) zkus to tu dohledat, už se to řešilo milionkrát a někde to tu je
ad. 2) nejlíp na přesnost je to tisknout přes Corel DRAW, můžu ti poslat i .cdr soubor s polepem.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
19.9.07, 17:56 |
|
|
Šemik
|
Ad 1) vemeš dva šroubováky a zapřeš je proti sobě pod rafiku a na rantl budíku a zapáčíš. Rapika udělá lup a je dole
Ad 2) spíše něž jiné polepy bych doporučoval předělat kontrolky na supersvítivé Led, to bude mnohem užitečnější než ty polepy
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
19.9.07, 18:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|