| Autor |
Zpráva |
|
Jura
|
 Utěsněnní vejfuku.....
Tak jsem zkoumal výfuk na mé felicii 1.6, furt mi to při záběru vydávalo blbej zvuk za jizdy...sem si myslel že je v háji kat, ale mrknul jsem do něj a ty plástve co tam sou vypadaly dobře no ale zjistil jsem, že mi profukuje ta trubková spona jak za katem spojuje první a druhej díl...prostě je to dotáhlý na maximum a z obo stzran to profukuje, takže jsem usoudil, že to bude příčina toho zvuku. No ale co s tím? Napaplat tam nějakej tmel na zalátání výfuků? A ještě jedna věc. Střední díl výfuku by měl být teplej nebo mega vřelej? Díky
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 28.9.07, 14:03 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 Re: Utěsněnní vejfuku.....
Jura píše: Tak jsem zkoumal výfuk na mé felicii 1.6, furt mi to při záběru vydávalo blbej zvuk za jizdy...sem si myslel že je v háji kat, ale mrknul jsem do něj a ty plástve co tam sou vypadaly dobře no ale zjistil jsem, že mi profukuje ta trubková spona jak za katem spojuje první a druhej díl...prostě je to dotáhlý na maximum a z obo stzran to profukuje, takže jsem usoudil, že to bude příčina toho zvuku. No ale co s tím? Napaplat tam nějakej tmel na zalátání výfuků? A ještě jedna věc. Střední díl výfuku by měl být teplej nebo mega vřelej? Díky
Není mi zcela jasné který spoj máš konkrétně na mysli, ale není to tam jak má být uhlíkové těsnění Možná že tam už není 
|
| 28.9.07, 14:08 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
azbestoveej provázek nebo kamnářský tmel 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 28.9.07, 14:16 |
|
 |
|
Jura
|
 Re: Utěsněnní vejfuku.....
cyz píše: Jura píše: Tak jsem zkoumal výfuk na mé felicii 1.6, furt mi to při záběru vydávalo blbej zvuk za jizdy...sem si myslel že je v háji kat, ale mrknul jsem do něj a ty plástve co tam sou vypadaly dobře no ale zjistil jsem, že mi profukuje ta trubková spona jak za katem spojuje první a druhej díl...prostě je to dotáhlý na maximum a z obo stzran to profukuje, takže jsem usoudil, že to bude příčina toho zvuku. No ale co s tím? Napaplat tam nějakej tmel na zalátání výfuků? A ještě jedna věc. Střední díl výfuku by měl být teplej nebo mega vřelej? Díky Není mi zcela jasné který spoj máš konkrétně na mysli, ale není to tam jak má být uhlíkové těsnění Možná že tam už není 
Ne myslím, že těsnění tam být snad nemá..je to hned za katalyzátorem a spojuje to dvě trubky ...
|
| 28.9.07, 14:48 |
|
 |
|
Jura
|
Sadra17 píše: azbestoveej provázek nebo kamnářský tmel 
No já právě nevím, protože, když to budu nasazovat, tak to musím nasunout že jo a ta spona není o moc větší, takže bych si to něco co bych koupil zhrnul pryč. Nevím no, jak na to pořádně a jak to provést. Sem se dneska koukal v Hypernově a měli tam tam nějakej tmel na díry ve výfuku, tak že bych to tam nějak napaplal nasadil a dotáhnul? Asi to zkusím a uvidí se...
|
| 28.9.07, 14:54 |
|
 |
|
Drak
|
Ta spojka stojí asi 300,- tak bych to moc neřešil a přikúpil.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 28.9.07, 17:09 |
|
 |
|
Jura
|
Drak píše: Ta spojka stojí asi 300,- tak bych to moc neřešil a přikúpil.
No jo draku...to já právě udělal...ona je nová a profukuje mi to. Ten výfuk zkrátka není nejnovější už, ale ani na výměnu... Tak to chci nějak zalátat teď jde o to čím a jak, aby to bylo efektivní...
|
| 28.9.07, 17:38 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
Jura píše: Drak píše: Ta spojka stojí asi 300,- tak bych to moc neřešil a přikúpil. No jo draku...to já právě udělal...ona je nová a profukuje mi to. Ten výfuk zkrátka není nejnovější už, ale ani na výměnu... Tak to chci nějak zalátat teď jde o to čím a jak, aby to bylo efektivní...
jj tyhle plechový spony to je průser, i u oktávky, prostě kup nějakej ten tmel na vejfuky a zapatlej to na ZADĚLANEJ vejfuk...., udělali sme to na oktávce a na klid, nebo tam navařit přírubu jako na 1,3
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 29.9.07, 09:55 |
|
 |
|
Drak
|
Musíš ty konce trubek opucovat na čistej kov, pokud tam eště nějakej je, pak to nemůže profukovat, jinak to neutěsníš.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 29.9.07, 11:51 |
|
 |
|
spartra
Registrován: 3.3.06, 22:13 Příspěvky: 1331 Bydliště: královehradecký kraj
|
jak je psáno kamnářskej tmel 
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
| 29.9.07, 12:25 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
spartra píše: jak je psáno kamnářskej tmel 
a co to je ten tmel a kde se to kupuje, já jsem měl nějaký kontak na podobnopu sračku, ale jsem to ztratil, údajne je to dorvá věc na staré díly, protože někdy je to fakt děs, různé švy, koroze, ovalita výstupky a prostě to nejde musí se to něčím dotěsnit miloš
|
| 29.9.07, 13:24 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
slovacek.milos píše: spartra píše: jak je psáno kamnářskej tmel  a co to je ten tmel a kde se to kupuje, já jsem měl nějaký kontak na podobnopu sračku, ale jsem to ztratil, údajne je to dorvá věc na staré díly, protože někdy je to fakt děs, různé švy, koroze, ovalita výstupky a prostě to nejde musí se to něčím dotěsnit miloš
měly by to mít v železářství je to tuba stejná jak silikon 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 29.9.07, 13:26 |
|
 |
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: slovacek.milos píše: spartra píše: jak je psáno kamnářskej tmel  a co to je ten tmel a kde se to kupuje, já jsem měl nějaký kontak na podobnopu sračku, ale jsem to ztratil, údajne je to dorvá věc na staré díly, protože někdy je to fakt děs, různé švy, koroze, ovalita výstupky a prostě to nejde musí se to něčím dotěsnit miloš měly by to mít v železářství je to tuba stejná jak silikon 
v našem krámě máme přímo nějaej tmel na vejfuky EXHAUST REPAIR nebo tak nějak se to menuje
|
| 29.9.07, 22:17 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ondras83 píše: Sadra17 píše: slovacek.milos píše: spartra píše: jak je psáno kamnářskej tmel  a co to je ten tmel a kde se to kupuje, já jsem měl nějaký kontak na podobnopu sračku, ale jsem to ztratil, údajne je to dorvá věc na staré díly, protože někdy je to fakt děs, různé švy, koroze, ovalita výstupky a prostě to nejde musí se to něčím dotěsnit miloš měly by to mít v železářství je to tuba stejná jak silikon  v našem krámě máme přímo nějaej tmel na vejfuky EXHAUST REPAIR nebo tak nějak se to menuje
a co to je za krám autodíly, železářství, mě to teda štve už dlouhou dobu, prej i do drátěnky co je jako grafit na ráčko to funguje kámoš to cpe do všeho i do nátrubku jak tomu říká miloš
|
| 30.9.07, 00:05 |
|
 |
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: Ondras83 píše: Sadra17 píše: slovacek.milos píše: spartra píše: jak je psáno kamnářskej tmel  a co to je ten tmel a kde se to kupuje, já jsem měl nějaký kontak na podobnopu sračku, ale jsem to ztratil, údajne je to dorvá věc na staré díly, protože někdy je to fakt děs, různé švy, koroze, ovalita výstupky a prostě to nejde musí se to něčím dotěsnit miloš měly by to mít v železářství je to tuba stejná jak silikon  v našem krámě máme přímo nějaej tmel na vejfuky EXHAUST REPAIR nebo tak nějak se to menuje a co to je za krám autodíly, železářství, mě to teda štve už dlouhou dobu, prej i do drátěnky co je jako grafit na ráčko to funguje kámoš to cpe do všeho i do nátrubku jak tomu říká miloš
autodíly Nový Bydžov Smetanova 1625, Petr Čermák
|
| 30.9.07, 11:06 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |