Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Depozit
Kucí, jak dat auto, resp znacky do depozitu? Kam zajit co udelat? Nemam ted cas a penize na druhy auto, ale zas ho nechci dat pryc, takze bych ji hodil zatim na spalky a pomalu opravoval ... Lze to maximalne na rok ci neomezene?
Kam v Praze zajit toto vyridit? Prijde mi zbytecny platit pojistku, uz rok stoji v garazi Pricemz pocitam s tim, ze ji treba pristi rok zase zaradim mezi pouzivana vozidla ... nejde mi o zbaveni se papiru u zruseneho auta ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
29.10.07, 20:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
spartra
|
zančka, kolek, žádost stačí snad
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
29.10.07, 20:06 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
spartra píše: zančka, kolek, žádost stačí snad
Ale kam
|
29.10.07, 20:17 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: spartra píše: zančka, kolek, žádost stačí snad Ale kam
na DI
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.10.07, 20:21 |
|
|
john.05
|
zajdeš si na městský úřad odbor dopravy tam si vyplníš žádost odmontuješ spz s auta vezneš sebou malý a velký techničák a 100kč myslim že to ted stojí a to by mělo byt vše
|
29.10.07, 20:28 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Dobra no a je to tedy omezeno? Nekde sem slysel ze na rok
|
29.10.07, 20:37 |
|
|
Radic
|
bohužel jen rok...pak musíš zaplatit pojistku aspoň na měsíc, přihlásit to aspoň na den a udělat to znova a zase máš rok klid
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
29.10.07, 20:56 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Radic píše: bohužel jen rok...pak musíš zaplatit pojistku aspoň na měsíc, přihlásit to aspoň na den a udělat to znova a zase máš rok klid
a když nemáš technickou tak ti to nevydají a jak to uděláš miloš
|
29.10.07, 21:06 |
|
|
Radic
|
slovacek.milos píše: Radic píše: bohužel jen rok...pak musíš zaplatit pojistku aspoň na měsíc, přihlásit to aspoň na den a udělat to znova a zase máš rok klid a když nemáš technickou tak ti to nevydají a jak to uděláš miloš
když mi to nevydají tak kam nalepí STK známky?
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
29.10.07, 21:12 |
|
|
Drak
|
nikam, na okrese ti vytisknou papír s identifikací auta, na STK ti ten papírotisknou a potvrdí, že auto prošlo technickou a známky ti nalepí na okrese. Problém je, když tě chytnou při cestě na STK
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
29.10.07, 21:15 |
|
|
Ales M
|
No i s STK... páč seš furt bez značek.... Já bych to do depozita necpal..... Změn pojistku na sezoní.... a sezonu jeden měsíc.... zaplatíš jeden měsíc a máš klid.... nemusíš vracet značky.... (a popř. to může stát i na ulici protože je to pojičštěný na dobu neurčitou, ale můžeš jezdit jen ten měsíc...... )
|
29.10.07, 22:59 |
|
|
spartra
|
ee riok, já tam mám asi pět let, jěště to bylo aktivní
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
30.10.07, 06:40 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ales M píše: No i s STK... páč seš furt bez značek.... Já bych to do depozita necpal..... Změn pojistku na sezoní.... a sezonu jeden měsíc.... zaplatíš jeden měsíc a máš klid.... nemusíš vracet značky.... (a popř. to může stát i na ulici protože je to pojičštěný na dobu neurčitou, ale můžeš jezdit jen ten měsíc...... )
dělá to česká podnikatelská asi 300 a nafta 600 miloš
|
30.10.07, 08:08 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Radic píše: bohužel jen rok...pak musíš zaplatit pojistku aspoň na měsíc, přihlásit to aspoň na den a udělat to znova a zase máš rok klid
tak ja sem tohle zarizoval pred 14 dny a frci to takhle : ZADOST O ULOZENI DO DEPOSITA, MALEJ TECHNICAK,VELKEJ TECHNICAK,KARTCKA S POJISTKOU, 100 Kc, karticku s pojistkou jenom skoukne a vrati, potom dojdes s velkym technicakem na pojistovnu, kde jim ukazes radek ve kterym mas napsano,ze mas znacky v depositu... pokud tam chces mit znacky dyl jak rok, MUZES a to jak dlouho chces, ale kazdych 6 mesicu musis jit na DI vyplnit tu samou zadost jako ted a zaplatit 50 Kc...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.10.07, 10:00 |
|
|
Jura
|
Takže když tam budu chtít auto nechat na furt, tak mě to bude stát kilčo za rok? No to je hezký.... já mám auto v depozitu, ale už ho nemám a nemám protkol o eko likvidaci.. Co se stane, když si zaplatím pojistku na měsíc vemu auto z depozita a nechám ho tak na furt?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
30.10.07, 10:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|