|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Vít
Hluchoň
|
Budíky favorit
lžou mě budíky, otáčkoměr ukazuje někdy málo, někdy jakž takž správně (volnoběh je pořád stejný, ale někdy ukazuje 400, jindy 800), palivoměr neukazuje maximum ani minimum, tachometr cca do 90 ukazuje přesně, ale při 135 podle ručičky je rychlost 146 podle GPS.... počítám, že teploměr lže taky.... nechají se ty přístroje nějak kalibrovat, nebo se s tím mám smířit? Zejména pokud jde o ten tachometr je to nepříjemné, to ostatní je spíš informativní . Dělá vám to taky takový voloviny?
|
5.11.07, 11:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
venca.m
|
Kdyz je chladno tak se mi trochu chveje rucicka tachometru jinak ukazuje asi 53 kdyz jedu 50 (podle mestskeho radaru) a presne 100 kdyz jedu 90...Ostatni mi pride celkem presne (informativne)
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
5.11.07, 11:58 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Re: Budíky favorit
Dělá vám to taky takový voloviny?[/quote]
Tož já nemám GPSku - mi ji přijed pučit...hned uvidíme
Otáčky, benál a teplotu si měřil japak ?
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
5.11.07, 12:41 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
benzín se dá měřit dobře, naleju plnou, až mám hladinku v hrdle a stejně není ručička navrchu (přitom plovák říká plná), to mrknu a vidím....
teplotu jsem neměřil, ale po nastartování je ručička dole, pak vyleze asi do půlky a tam se drží, protože to nezlobí, tak je to to asi OK a je mě v podstatě jedno, jestli má motor X nebo X+-n stupňů, když nevaří a auto topí
otáčky neměřím taky exaktně, ale je mi divné, aby měl na volnoběh pravidelně a lehce běžící motor 400 otáček a někdy zase 800 při stejném chodu....
GPS můžeme někdy otestovat, je ale tátova a ještě k tomu k vánocům, akorát jsem ji zkoušel, aby se mohla případně vrátit, než jsem nahrál pořádnou mapu tak fungovala přinejmenším zvláštně, sám se chystám koupit nějaké to PDA (už jsem tady o tom psal) a to zařízení tím bude rozhodně taky vybavené, takže test můžu slíbit
|
5.11.07, 12:51 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|