|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Je možné zaměnit konc. díl výfuku z TDi na benzína?
| Autor |
Zpráva |
|
Cayce 2
|
 Je možné zaměnit konc. díl výfuku z TDi na benzína?
Zdravím,
jeden prodejce výfuků a pár kámošů mi tvrdí, že můžu použít konc. díl výfuku ze š octávia 1.9 TDi na š octávia 1.8 benzín. Vypadají zcela shodně i uchycení je stejné. Prý je vevnitř jen nějaká vata na tlumení zvuku. Nemůžu tím ohrozit katalyzátor nebo dokonce činost motoru? Katalogové čísla výrobců výfuků jsou však rozdílná, z toho bych logicjy vyvozoval, že i vnitřek obou konc. dílů bude rozdílný. Jak to tedy je doopravdy?
Dík za vaše názory.
|
| 10.11.07, 12:54 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Drak
|
Poškození katu nehrozí, pokud nejde o originální díl, tak je možná zvýšená hlučnost, nebo spotřeba, ale nijak by záměna neměla vadit.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 10.11.07, 12:59 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
možná to nějak změní chování motoru, ale rozhodně by se neměl zničit, třeba u feldy je výměna 1,3 za 1,9 vlastně ladák...víc otevřenej a motor není tak udušenej...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 10.11.07, 16:58 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|