Primeros Gum...? Aneb guma okolo dveří.
| Autor |
Zpráva |
|
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
 Primeros Gum...? Aneb guma okolo dveří.
Zdravím! Teče mi okolo gumy dveří. Když stojí nějak nakloněně, tak potom když sednu do auta, tak mám nejen mokro na podlaze, ale taky na prdeli. Páč sedačka toho taky dost nacucá. Dveře mám mírně spadnutý (znáte to), ale fakt minimálně. Guma za to můžu. Kde to koupit, jak to vyměnit??? Díky moc. Jo a zadní gumy jsou zase moc dobrý. Akorát v zimě nejdou otvírat dveře. Čím se to natírá? Prej silikonovým olejem. Ale není na to něco better? Nebo kde se to dá zbufnout? Šlo by na to WéééDééčko? Díky předem!!!!!!
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
| 12.11.07, 21:25 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
 Re: Primeros Gum...? Aneb guma okolo dveří.
Serifus píše: Zdravím! Teče mi okolo gumy dveří. Když stojí nějak nakloněně, tak potom když sednu do auta, tak mám nejen mokro na podlaze, ale taky na prdeli. Páč sedačka toho taky dost nacucá. Dveře mám mírně spadnutý (znáte to), ale fakt minimálně. Guma za to můžu. Kde to koupit, jak to vyměnit??? Díky moc. Jo a zadní gumy jsou zase moc dobrý. Akorát v zimě nejdou otvírat dveře. Čím se to natírá? Prej silikonovým olejem. Ale není na to něco better? Nebo kde se to dá zbufnout? Šlo by na to WéééDééčko? Díky předem!!!!!!
To těsnění se dá koupit, ale stojí docela dost peněz - podle toho jak vidím ty tvoje neustálé trablese vším možným + tu shnilou kastli vyzuženou montážní pěnou - neuvažoval jsi o pořízení jiné škodovky?
|
| 12.11.07, 21:29 |
|
 |
|
Serifus
|
cyz píše: Serifus píše: Zdravím! Teče mi okolo gumy dveří. Když stojí nějak nakloněně, tak potom když sednu do auta, tak mám nejen mokro na podlaze, ale taky na prdeli. Páč sedačka toho taky dost nacucá. Dveře mám mírně spadnutý (znáte to), ale fakt minimálně. Guma za to můžu. Kde to koupit, jak to vyměnit??? Díky moc. Jo a zadní gumy jsou zase moc dobrý. Akorát v zimě nejdou otvírat dveře. Čím se to natírá? Prej silikonovým olejem. Ale není na to něco better? Nebo kde se to dá zbufnout? Šlo by na to WéééDééčko? Díky předem!!!!!! To těsnění se dá koupit, ale stojí docela dost peněz - podle toho jak vidím ty tvoje neustálé trablese vším možným + tu shnilou kastli vyzuženou montážní pěnou - neuvažoval jsi o pořízení jiné škodovky?
Uvažoval. Ale asi půjdu do Báwa. Jenže to topí hůř, jak Škůdka  Tak nevim  Ale chtělo by to něco před zimou trochu udělat. A dá se tam napěchnout těsnění z jinýho auta, třeba z vraku?
|
| 12.11.07, 21:31 |
|
 |
|
cyz
Registrován: 6.5.06, 20:11 Příspěvky: 3262 Bydliště: Uherské Hradiště (Kunovice)
|
Serifus píše: cyz píše: Serifus píše: Zdravím! Teče mi okolo gumy dveří. Když stojí nějak nakloněně, tak potom když sednu
To těsnění se dá koupit, ale stojí docela dost peněz - podle toho jak vidím ty tvoje neustálé trablese vším možným + tu shnilou kastli vyzuženou montážní pěnou - neuvažoval jsi o pořízení jiné škodovky? Uvažoval. Ale asi půjdu do Báwa. Jenže to topí hůř, jak Škůdka  Tak nevim  Ale chtělo by to něco před zimou trochu udělat. A dá se tam napěchnout těsnění z jinýho auta, třeba z vraku?
Neříkej že jsi další z těch co si chce koupit negřího bavoráka z roku 1990 se spotřebou 15l/100km - vždyť v tom jezdí jenom cigáni.
Gumy můžeš použít i z jiného auta, s pánem bohem třeba z favorita ale nevím jak tam sedí délka když to budeš brát z vraku.
|
| 12.11.07, 21:34 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Serifus: Znas mototechnu u Fouska na Zbraslavi? Nevim jesi to maj, ale muzes zavolat ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 12.11.07, 21:34 |
|
 |
|
Serifus
|
Matthes píše: Serifus: Znas mototechnu u Fouska na Zbraslavi? Nevim jesi to maj, ale muzes zavolat ...
Neznám. Mototechna už neexistuje, ne? Mrknu na to. Díkas. 
|
| 12.11.07, 21:38 |
|
 |
|
Serifus
|
cyz píše: Neříkej že jsi další z těch co si chce koupit negřího bavoráka z roku 1990 se spotřebou 15l/100km - vždyť v tom jezdí jenom cigáni. Gumy můžeš použít i z jiného auta, s pánem bohem třeba z favorita ale nevím jak tam sedí délka když to budeš brát z vraku.
Si děláš prdel, co? A kolik myslíš, že mi žere 105?  Jinak cigána v Báwu jsem ještě neviděl.. za to Škodovek maj dost 
|
| 12.11.07, 21:39 |
|
 |
|
cyz
|
Serifus píše: Si děláš pr**l, co? A kolik myslíš, že mi žere 105?  Jinak cigána v Báwu jsem ještě neviděl.. za to Škodovek maj dost 
Tak jestli jezdíš tak že ti 105ka žere 15 tak ten bavor si vezme minimálně 30. Nevím jak v Praze, ale v Brně jsou tohle univerzální vozidla pro negry...a viděl jsem to i na hodně jiných místech. Normální člověk si za ty prachy koupí radši favorita protože kupovat za 30 tisíc auto na doježdění které se ti po první poruše nevyplatí opravovat a navíc má spotřebu jako ruský tank je prostě moc velký luxus.
|
| 12.11.07, 21:43 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Serifus píše: Matthes píše: Serifus: Znas mototechnu u Fouska na Zbraslavi? Nevim jesi to maj, ale muzes zavolat ... Neznám. Mototechna už neexistuje, ne? Mrknu na to. Díkas. 
Tady no, Bukaj ukazal ... 
|
| 12.11.07, 21:44 |
|
 |
|
Serifus
|
Cyz: Jezdím normálně.  No každej má svoje. Fávo, nebo Báwo? Volba je jasná
http://hyperinzerce.cz/inz/686552-bmw-525tds-1.jpg
|
| 12.11.07, 21:48 |
|
 |
|
cyz
|
Serifus: Ano - to je on, ten jediný a pravý  Neříkej mi že to je s motorem 2,5 V6 benzín - bývalý spolužák ho kdysi koupil, což o to, jel dobře, pohodlný byl ale pod 18l/100km se ve městě nedostal. Potom mu tam odešla hardy-spojka, následně snad nějak utrhnul kardan nebo jestli upadl,nevím, ten se o něco zachytil čímž se poničil diferák a všichni mu říkali žeoprava by stála asi 40-45 tisíc a bavorák šel do šrotu 
|
| 12.11.07, 21:52 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Panove naucte se citovat a nedavejte sem takovy obr mega obrazky jo
Jinak telefon do ty mototechny 257 923 362
|
| 12.11.07, 21:55 |
|
 |
|
venca.m
Registrován: 2.6.07, 10:17 Příspěvky: 459 Bydliště: Valašské Meziříčí
|
To tesneni stoji u nas 250Kc na jedny dvere,ale myslim ze na tu dobu kterou ma tvoje auto pred sebou to bude stacit necim namazat...Kamos tam daval vazelinu, pry to na gume neni moc dobre, ale ma to tam uz rok (mazal jen 1x) a zatim mu tam netece...
A jinak uz bych sel spis do kadeta nez do bawa 
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
| 12.11.07, 22:14 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
venca.m píše: To tesneni stoji u nas 250Kc na jedny dvere,ale myslim ze na tu dobu kterou ma tvoje auto pred sebou to bude stacit necim namazat...Kamos tam daval vazelinu, pry to na gume neni moc dobre, ale ma to tam uz rok (mazal jen 1x) a zatim mu tam netece... A jinak uz bych sel spis do kadeta nez do bawa 
Opelsrac ne prosim a neumazal se od ty mazeliny?
|
| 12.11.07, 22:16 |
|
 |
|
Dusche
Registrován: 27.1.06, 08:19 Příspěvky: 602 Bydliště: Praha-Zizkov
|
Serifus> vsichni ti rikaj ze je to auto pro negry a maj pravdu. Navic paklize mas problemy ze zakladnim servisem a udrzbou skody 105 tak nevim co by sis pocal z BMW. Vymenit kazdou malickost znamena taky vindat mnoho jineho aby ses k tomu ubec dostal. A pokud se ptas kde koupit gumy do dveri do skodule i dyz je na kazdym rohu mototechna a nebo vrakoviste na Skodovky tak nevim jak budes schanet napriklad nake tesneni nebo specialni sroubek nekam do vstrikovani zvlast kdyz tenhle typ se delal napriklad jen v roce 90-93 a ke vsemu jen na nekterejch motorech a pak to dalsi roky bylo jinak. Kamarad si koupil BMW M5 z roku 85, bylo to porad to same pockat az budou prachy pak koupit benzin jet se projet , pak 14 dni opravovat, schanet penize na dalsi opravy , pojisteni, benzin, gumy a za dalsi mesic se zas jelo na vylet zase se neco urthlo a tak porad dokola.
|
| 12.11.07, 22:21 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |