Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 18:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 tady se kazdej na neco pta, tak ja nezustanu pozadu 
Autor Zpráva

Příspěvek tady se kazdej na neco pta, tak ja nezustanu pozadu
Takze, neni tady mezi vama nahodou nekdo pres stavebnictvi, kdo by mi vysvetlil totok:
mam spojitou desku tramovyho stropu a musim vykreslit prubehy Q (posouvacky) a M (momenty) toho tramu a ja sem jaksi vy vite kde. Hlavne mi de o to, jestli sem pochopil dobre, ze ten tram je podeprenej v lici podpory, tzn. ze by mi vznikly dva previsly konce a jestli mam pocitat i se zatizenim strechy, snehu a zdi nad tim ulozenim - previslym koncem??
Teda, jestli mi nekdo poradi a bude to dobre tak ma u me jedno, ne ne dve, no to taky ne, tak tri piva pri nejblizsi prilezitosti:D:D:

19.11.07, 20:25
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Příspěvek 
kurňa kdyby jsi chtěl něco ze stavebního zákona nebo úřadu tak to by jsme se pěkně ožrali ale s pracovním postupem už si nějak nevim rady páč nějak těm názvům nerozumím :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

19.11.07, 21:43

Příspěvek 
Ja to nejak namastim, vzdyt de o prd, ze jo. Maximalne si to dam pristi rok znova, no jezis nebudu prvni a urcite ani posledni a pristi rok uz mechanika v ctvrtaku nebude takze to bude vo pohode, jen si budu davat matiku a parada. :lol: :lol: Ja se prece kvuli jednomu dementikovi nebudu rozcilovat, akorat me zdrzuje od prace na aute

19.11.07, 22:46
Profil ICQ

Příspěvek 
madmax> zalezi na tom jak je tam ten tram na te zdi polozenej ( uložení pevne, posuvne, otocne, posuvne otocne - z toho spocitas stupe volnosti ktere ta soustava ma) V pripade tramu a skolniho prikladu to asi bude jeden konec otocnej a druhej posuvnej vyjde ti ze n=1 to znamena ze je to staticky urcity ( paklize si na stredni tak zatim umis pocitat tramy jen staticky urcity) pak to normalne schematicky namaluj, namaluj k tomu sily ( urci spravne smery - vektory) co tam pusobej ( na vlastni hmotnost tramu se vykasli vuci hmotnosti strechy je zanedbatelna ) Sily tam budou od hmotnosti strechy( pusobiste jsou konce toho tramu), muzes pripocitat klidne i ten snih, jako proti reakce pusobi sily v podporach ( v miste kde se tram dotyka zdi) opacnym smerem. Sestav momentovou rovnici, spocitej. Pubehy sil a momentu pak namaluj pod to schema tam kde pusobej.

20.11.07, 00:01
Profil ICQ

Příspěvek 
Dusche: Dík, ale zjistil sem ze mam pocitat uplne neco jinyho :D , to vis kamaradova pritelkyne je hrozna srandistka, ja sem mu psal pres jestli to mame pocitat tak jak sem psal a ona samozrejme ze jo, takze to muzu delat cely znova:D:D

20.11.07, 15:57
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]