Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Vskutku jsem nenormální? :D
Když jsem si dnes s ledkami kupoval zároveň 100ks fastonů, prodavač vytřeštil oči a vyjeveným hlasem pravil : "Už zase?? Vžďyt jste si 100 fastonů kupoval před třemi týdny a předtím taky!"
Já měsíčně prostě spotřebuji v průměru těch 100 fastonů, tenhle měsíc v souvislosti s Pastelkou jich bude znatelně přes 100. Je to doopravdy nějak moc? Kolik jich tak spotřebujete vy měsíčně?
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
20.11.07, 21:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martin
|
Já bych to tipoval průměrem měsíčně na 3 max. 6.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
20.11.07, 21:41 |
|
|
Kaliban123
|
já taky tak nějak kolem 3-6 víc určitě ne nevím na co taky
|
|
|
Kristensen
|
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
|
|
Martin
|
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
20.11.07, 21:45 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja tak 4 mozna ... Kam jich das 100 nechapu a to je pajis? Co ty kleste?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.11.07, 21:49 |
|
|
Kristensen
|
Jo konektorky!!!! No tak to jsem doma, jo tak těch je taky kolem 100 za měsíc a pořád nevim jakto že mě vždycky dřív zmizej ty plochý než tyhle, přitom je většinou dávám prostě k sobě.
|
20.11.07, 21:49 |
|
|
Šemik
|
Matthes : Pajim pajim, na ty kleste sem zanevřel, jak jsem si zalisoval ty dva fastony na ten drát když jsme byli pro Pastelku, tak jsem ho pak měl normálka strčený v kapse a z obou fastonu se vyškubl konec izolace takze byl kus holého dratu Zůstanu u pájky, tam se mi todle nestane.
Naposledy upravil Šemik dne 20.11.07, 21:53, celkově upraveno 1
|
20.11.07, 21:53 |
|
|
Kristensen
|
Akorát já mám tyhle a k nim zaplastovaný samce: http://www.ges.cz/?ipp=12&lang=cz&cur=C ... ES06600818
páč jsem línej hledat a chodit pro izolačku.
|
20.11.07, 21:53 |
|
|
Šemik
|
Izolačku nepoužívat, ta se odlepí, nespolehlivé a hlavne neestetické
Teplem smrštitelné bužírky jsou to pravé ořechové nebo kousek bužírky
|
20.11.07, 21:55 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Šemik píše: Matthes : Pajim pajim, na ty kleste sem zanevřel, jak jsem si zalisoval ty dva fastony na ten drát když jsme byli pro Pastelku, tak jsem ho pak měl normálka strčený v kapse a z obou fastonu se vyškubl konec izolace takze byl kus holého dratu Zůstanu u pájky, tam se mi todle nestane.
Aaaaaaaale pomluvy, musis dat este smrstovacku A takys to nemel rvat kombinackama ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.11.07, 21:56 |
|
|
CROWACK
|
tyvole narvat za měsíc 100fastonů do auta...kolik jich tam bude za půl roku??? To bych měl v autě elektrárnu... ... a ledky? Moderní věci mi do auta nesměj...tata kdysi znárodnil ve fabrice sklenicu konektórku a mám je doteď...stejně všecko letuju zvyklé z mašiny, protože tam by fastón akorát zoxidoval a já pak jako elektrolama okolo toho půl dne poskakuju všecko rozeberu, složim, na nic nepřijdu a najednou to zas jede... ...holt 6V no ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
20.11.07, 22:01 |
|
|
Šemik
|
Matthes píše: Šemik píše: Matthes : Pajim pajim, na ty kleste sem zanevřel, jak jsem si zalisoval ty dva fastony na ten drát když jsme byli pro Pastelku, tak jsem ho pak měl normálka strčený v kapse a z obou fastonu se vyškubl konec izolace takze byl kus holého dratu Zůstanu u pájky, tam se mi todle nestane. Aaaaaaaale pomluvy, musis dat este smrstovacku A takys to nemel rvat kombinackama ...
Důvěřovat, ale prověřovat
Já k těmhle krimpovaným spojům prostě nemám důvěru, nemůžu si pomoct. Sice mi to s tim pajenim trva dyl, ale jsem si tím jist
|
20.11.07, 22:01 |
|
|
Šemik
|
CROWACK píše: tyvole narvat za měsíc 100fastonů do auta...kolik jich tam bude za půl roku??? To bych měl v autě elektrárnu... ... a ledky? Moderní věci mi do auta nesměj...tata kdysi znárodnil ve fabrice sklenicu konektórku a mám je doteď...stejně všecko letuju zvyklé z mašiny, protože tam by fastón akorát zoxidoval a já pak jako elektrolama okolo toho půl dne poskakuju všecko rozeberu, složim, na nic nepřijdu a najednou to zas jede... ...holt 6V no ...
No, ono to není jen do auta. To jsou i ty moje pokusná zapojení a tak, když něco zkoušim jestli mi to tahle bude fungovat
Ale většinu sežere auto, ať už na nové obvody nebo když předělávám kostry, nebo měním poškozený vodič..
|
20.11.07, 22:04 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
já spotřebuju tak 4 kusy, ale za rok
|
20.11.07, 22:10 |
|