|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
fabia kombik
http://www.novinky.cz/auto/auto_testy/p ... oido0.html
myslim ze tech strasnejch aut s nazvem fabie vypada nejlip..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
21.11.07, 11:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Já si hlavně myslím že už by Škoda mohla přestat dělat tyhle strašný auta a začít vyrábět něco normálního a za normální cenu. Já si ani nemůžu koupit nový auto protože takový se snad už ani nedělá. Mě by stačilo postavit na linku silnej motor a obehnat ho plechem, dám tomu trošku nějaký to okno a dvoje dveře, odhlučnění, brzdy, 4 kola sportovní podvozek a světla. Nějakej posilovač řízení, ABS, klimatizaci, navigaci, protiprokluz, Airbag, kožený vyhřejvaný sedačky, zadní stěrač, vyhřejvaný zadní okno a ostatní kraviny já nepotřebuju. Když tohle všechno vyházím třeba u BMW tak nemám auto za milion ale třeba jen za půl mega.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
21.11.07, 14:00 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kristensen píše: Já si hlavně myslím že už by Škoda mohla přestat dělat tyhle strašný auta a začít vyrábět něco normálního a za normální cenu. Já si ani nemůžu koupit nový auto protože takový se snad už ani nedělá. Mě by stačilo postavit na linku silnej motor a obehnat ho plechem, dám tomu trošku nějaký to okno a dvoje dveře, odhlučnění, brzdy, 4 kola sportovní podvozek a světla. Nějakej posilovač řízení, ABS, klimatizaci, navigaci, protiprokluz, Airbag, kožený vyhřejvaný sedačky, zadní stěrač, vyhřejvaný zadní okno a ostatní kraviny já nepotřebuju. Když tohle všechno vyházím třeba u BMW tak nemám auto za milion ale třeba jen za půl mega.
Souhlas. Akorat klimu ABS a posilovac bych chtel. Navigaci mam prenosnou. Na vyhrejvany zadni okno sem zvyklej ze skodovky ...
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
21.11.07, 14:24 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
pravdui mas, tyhle protiskluzovy kraviny sou k prdu, lidi akorat pak jezdej jak prasata protoze si myslej ze auto to zvladne za ne..prd.nic bych tam nedaval krom brzdovyho posilovace..cesky novy auto uz neni pro cesko normalniho obcana..kdyz uz se nekdo zmuze, tak ma 1,2ku, ktera jak vsichni vime..... nechci bejt sprostej
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
21.11.07, 14:26 |
|
|
DRYVER
|
A to ja zas bych tam vsechny tyhle kravinky v aute chtel a taky samozrejme poradnej motor ne zadnej HTP ale neco co se blizi 2 litrum
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
21.11.07, 22:30 |
|
|
Peter50kw
|
kachnis píše: pravdui mas, tyhle protiskluzovy kraviny sou k prdu, lidi akorat pak jezdej jak prasata protoze si myslej ze auto to zvladne za ne..prd.nic bych tam nedaval krom brzdovyho posilovace..cesky novy auto uz neni pro cesko normalniho obcana..kdyz uz se nekdo zmuze, tak ma 1,2ku, ktera jak vsichni vime..... nechci bejt sprostej
Tazko potom pochopit, naco tam chces brzdovy posilovac. Ked nic, tak dokladne. A kurenie tiez nemusi byt.
|
21.11.07, 22:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Peter50kw píše: kachnis píše: pravdui mas, tyhle protiskluzovy kraviny sou k prdu, lidi akorat pak jezdej jak prasata protoze si myslej ze auto to zvladne za ne..prd.nic bych tam nedaval krom brzdovyho posilovace..cesky novy auto uz neni pro cesko normalniho obcana..kdyz uz se nekdo zmuze, tak ma 1,2ku, ktera jak vsichni vime..... nechci bejt sprostej Tazko potom pochopit, naco tam chces brzdovy posilovac. Ked nic, tak dokladne. A kurenie tiez nemusi byt.
Spravne a starter taky ne, pekne kliku a diru do narazniku.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
21.11.07, 23:07 |
|
|
Kristensen
|
Matthes píše: Spravne a starter taky ne, pekne kliku a diru do narazniku.
Jo tak tuhle možnost mám na Bolševikoj a na Spartakoj, u obou to maká perfektně.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.11.07, 07:50 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
ne asi, neserou se uhliky a pouzdra
|
22.11.07, 12:18 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|