Autor |
Zpráva |
alda
|
Cyklovač stěračů s pamětí?
Mám Š120L r.v. 87. Známí mě tvrdí, že už musím mít montovaný cyklovač s pamětí tzn. že si můžu sám nastavit interval stírání. Mě se to moc nezdá a když jsem to zkoušel tak se žádná změna neděla. Kdo má teda pravdu?
_________________ Škoda 120L, vrbová zelená, r.v. 12/87
centrál+alarm na dálk. ovládání
|
22.11.07, 09:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CROWACK
|
Re: Cyklovač stěračů s pamětí?
alda píše: Mám Š120L r.v. 87. Známí mě tvrdí, že už musím mít montovaný cyklovač s pamětí tzn. že si můžu sám nastavit interval stírání. Mě se to moc nezdá a když jsem to zkoušel tak se žádná změna neděla. Kdo má teda pravdu?
Známí asi kecaj, mám 120 '87, asi květen a cyklovač tam z fabriky nebyl vůbec, tata ho dodělával...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.11.07, 10:39 |
|
|
Šemik
|
Jak píše Crowack, cyklovače patřily k luxusnějším výbavám, třeba GLS, obyčejné Lko jej standartně nikdy nemělo. A originál škodovácké cyklovače nikdy nebyly nastavitelné
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
22.11.07, 12:07 |
|
|
Kristensen
|
nastavitelný cyklovače mám dojem se nikdy nedávaly do šáde automaticky, vždycky to byla nějaká dovýbava.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.11.07, 12:07 |
|
|
alda
|
Já s vámi pánové souhlasím, ale koukají na mě jak na troubu, kterej ani pořádně neví co má vlastně ve svým autě. Dokonce můj brácha, kterej měl starou 105L tvrdí, že on už tam ten cyklovač měl, tak fakt nevím. prostě ten svůj cyklovač rozdělám a podívám se co má umět. Dám vědět, co jsem objevil.
|
22.11.07, 12:24 |
|
|
FerdikF
|
U škodovek to vždycky bylo a je tak, že kupuješ holátko a všechno si můžeš naporoučet za příplatky. Otec taky kupoval 105L a při koupi si myslím říkal třeba o vyhřívaný zadní sklo, v základu nebylo.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
22.11.07, 13:04 |
|
|
Dusche
|
pokud cyklovac s pameti bude nekdo chtit na Favorita, tak jeden mam.
|
22.11.07, 13:37 |
|
|
Šemik
|
alda píše: Já s vámi pánové souhlasím, ale koukají na mě jak na troubu, kterej ani pořádně neví co má vlastně ve svým autě. Dokonce můj brácha, kterej měl starou 105L tvrdí, že on už tam ten cyklovač měl, tak fakt nevím. prostě ten svůj cyklovač rozdělám a podívám se co má umět. Dám vědět, co jsem objevil.
A jaký cyklovač tam máš?
|
22.11.07, 15:11 |
|
|
CROWACK
|
Pokud vím, tak pokud to nebylo LS, GLS a podobně tak tam nebyl žádnej cyklovač. jinak se dával cklovač ala Rko, s ovladačem délky cyklu místo kontrolky výstražnejch blinkrů. Cokoliv jinýho je podle mě aftermarket bastl.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.11.07, 15:55 |
|
|
Šemik
|
Jo, to je taky fakt, kromě origo 105/120/130 cyklovače se dával i ze stovky, měl více poloh.
|
22.11.07, 16:04 |
|
|
alda
|
Šemik píše: alda píše: Já s vámi pánové souhlasím, ale koukají na mě jak na troubu, kterej ani pořádně neví co má vlastně ve svým autě. Dokonce můj brácha, kterej měl starou 105L tvrdí, že on už tam ten cyklovač měl, tak fakt nevím. prostě ten svůj cyklovač rozdělám a podívám se co má umět. Dám vědět, co jsem objevil. A jaký cyklovač tam máš?
Podle mě je tam cyklovač s pevně nastaveným intervalem, ale prej se to nastavuje tak, že jednou klikneš páčkou a pak podle toho jak klikneš podruhé se změní interval cyklovače.
|
23.11.07, 10:16 |
|
|
Šemik
|
Ne, cyklovač je další spínač s ovládacím kolečkem jako maj ostatní spínače
|
23.11.07, 14:10 |
|
|
škodař
|
já mám na maluchu takovej variabilní ciklovač mám to jak na rádiu zesilovní že si prodlužuji nebo zkracuju prodlevu mezi jednostlivími setřeními je to od nějaký vteřiny a něco až po půlminuty tuším docela vychytaný
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
23.11.07, 18:07 |
|
|
FerdikF
|
škodař píše: já mám na maluchu takovej variabilní ciklovač mám to jak na rádiu zesilovní že si prodlužuji nebo zkracuju prodlevu mezi jednostlivími setřeními je to od nějaký vteřiny a něco až po půlminuty tuším docela vychytaný
To má otec na 105, nějak mi to kroucení nevyhovovalo, ale lepší než nic. Programovatelnej co mám u formela je zlatej.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
23.11.07, 20:22 |
|
|
cezar
|
heh a ja mozem cakat ze mi stierace budu cyklovat ked ho tam nemam
|
23.11.07, 23:10 |
|