|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
myzraell
|
Nonstop autoservis
čus potřebuju poradit kde je v praze nějaký nonstop autoservis,nějakej debil se mi pokusil urvat výfuk,je zlomený mezi 2 a 3 dílem a obě části mi leží na zadní nápravě.potřebuju to dát zítra nutně do kupy páč povezu mladou home.díky
_________________ Škoda Favorit 135L 43kw r.v 1991,Škoda Fabia Sedan 1.2 12V 47kw r.v 2003
|
24.11.07, 23:02 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
prostitutka lidi sou takový čůráci.....taky kámošovi ušlápli u fiata vejfuk....sorry za vulgarismus a za OT
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
24.11.07, 23:09 |
|
|
Kristensen
|
Jo to ti ho ani nikdo nemusel chtít urvat, to jsou takoví blbci co se jen tak na nich zhoupnou aby ho ohnuli. Jinak Nonstop snad jen ABA ale to by jsi těžko přetěžko zaplatil. Já bych ti řekl že já jenže jsem pro tebe daleko. Zkus najít nějakýho garážovýho dělníka, někteří jsou ochotní ale taky tě můžou v neděli poslat víš kam.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.11.07, 23:14 |
|
|
Ales M
|
tukas... od půl osmý do půl osmý.... sedum dní v tejdnu.... ale cena je také trochu jinde....
|
25.11.07, 06:14 |
|
|
Dusche
|
auto jarov - maj otevrino nonstop - ale bude te to stat jako pulka auta.
|
25.11.07, 21:53 |
|
|
Ales M
|
Jarov nemá nonstop!!! Nonstop přijímaj auta, ale opravujou jen od po do soboty poledne....
|
25.11.07, 22:19 |
|
|
Dusche
|
Ales M> aha, tak ja mel za to ze je tam nepretrzitej servis. Sice tam nejezdim servisovat, ale obcas si tam o vikendu zajedu pro nakej nahradni dil, prodejna dilu ma zavrino ale vzdy mi ho prodal ten technik co tam je na ten nonstopservis, tak sem myslel ze i servisuje kdyz uz tam je.
|
26.11.07, 09:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|