Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
nemrznúce náplne....
tak so si dnes znova meral (bod zamrznutia chladiacej zmesi) takže v expanzke to je do cca -20° a napadlo ma to skúsiť aj v ostrekovačoch (teraz tam mám zmes 1l zimnej koncentrovanej a zvyšok nejakej letnej) a čuduj sa do -15°...
ten bazmek čo mám meria aj aj, sú tam dve stupnice...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
28.11.07, 11:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: nemrznúce náplne....
ten bazmek čo mám meria aj aj, sú tam dve stupnice...[/quote]
sikovnej bazmek...me nikdy nenapadlo merit bod mrznuti v ostrikovacich...ale napad je to velmi dobry ja pouzivam modrou zini vodicku sheron...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
28.11.07, 12:17 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Ja tam vcera smahnul 2 okeny za 29.60 Kč a je to... okno jako kristal...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
28.11.07, 12:20 |
|
|
michalkatka
|
kachnis píše: sikovnej bazmek...me nikdy nenapadlo merit bod mrznuti v ostrikovacich...ale napad je to velmi dobry ja pouzivam modrou zini vodicku sheron...
ja som to tiež nikdy nemeral, len dnes ma to napadlo, však tá nádobky sú hneď vedľa seba...
|
28.11.07, 12:20 |
|
|
CROWACK
|
kachnis píše: michalkatka píše: ten bazmek čo mám meria aj aj, sú tam dve stupnice... sikovnej bazmek...me nikdy nenapadlo merit bod mrznuti v ostrikovacich...ale napad je to velmi dobry ja pouzivam modrou zini vodicku sheron...
občas se to hodí ...já tam leju sheron celej rok, v létě moc neostřikuju...ale "šetřím" a míchám ho 1:1 s vodou...a teď onehdy se mi stalo, že sem ostříknul a namrzlo mi to na skle...asi toho ředění budu muset nechat...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.11.07, 12:24 |
|
|
michalkatka
|
do ostrekovačov som ešte minulú zimu kúpil nejaký 4l koncentrát (cca250skk), na -20 sa riedi 1:4, používam to celý rok akurát v lete tam toho dám fakt iba trochu a ostatok vodu. teraz som v jednej nádržke na ostrekovač (tá veľká ) našiel niečo letné, tak som si to prelial ku mne a dolial tým mojím koncentrátom... takže teraz mám mix letnozimný...
|
28.11.07, 12:31 |
|
|
CROWACK
|
nejlepší bude stejně asi ta slivovica...zkombinovat ostřikovače s minibarem...mmm...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
28.11.07, 12:32 |
|
|
michalkatka
|
CROWACK píše: nejlepší bude stejně asi ta slivovica...zkombinovat ostřikovače s minibarem...mmm...
to musí byť radosť ostrekovať sklo a radšej si trocha pootvoriť aj okno aby sa to lepšie vychutnalo... (vôňu)
|
28.11.07, 12:36 |
|
|
cyz
|
Tak měřit kapalinu v ostřikovačích bazmekem na měření chladící kapaliny to asi neklapne. Nevím na co je ta druhá stupnice ale ten bazmek je na fridex (etylenglykol) a ten má větší hustotu, kapalina do ostřikovačů je tvořená převážně lihem...já co mám "bazmek" tak tam jsou stupnice nějak na 2 druhy chladící kapaliny (je to tak 30 let staré) a v Andrtovi je na to jakási převodní tabulka.
|
28.11.07, 14:16 |
|
|
wordy
|
_________________ Favorit 136 LX LPG
|
28.11.07, 14:17 |
|
|
cyz
|
Matčina kolegyně dělala slivku takovou že jsme ji radši dali do těch ostřikovačů, oslepnutí nikdo riskovat nechtěl
|
28.11.07, 14:18 |
|
|
michalkatka
|
cyz píše: Tak měřit kapalinu v ostřikovačích bazmekem na měření chladící kapaliny to asi neklapne. Nevím na co je ta druhá stupnice ale ten bazmek je na fridex (etylenglykol) a ten má větší hustotu, kapalina do ostřikovačů je tvořená převážně lihem...já co mám "bazmek" tak tam jsou stupnice nějak na 2 druhy chladící kapaliny (je to tak 30 let staré) a v Andrtovi je na to jakási převodní tabulka.
ten môj bazmek je teraz na jeseň kupovaný, nie je starý, a tie hodnoty sú približne aj podľa toho koľko som to riedil, takže nemyslím že je nepresný...
|
28.11.07, 14:49 |
|
|
zokot
|
michalkatka píše: CROWACK píše: nejlepší bude stejně asi ta slivovica...zkombinovat ostřikovače s minibarem...mmm... to musí byť radosť ostrekovať sklo a radšej si trocha pootvoriť aj okno aby sa to lepšie vychutnalo... (vôňu)
Nemusíš oni otvírat okno to vychutnáš i bez toho - no někdy to zkus...
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
28.11.07, 14:56 |
|
|
michalkatka
|
zokot píše: michalkatka píše: CROWACK píše: nejlepší bude stejně asi ta slivovica...zkombinovat ostřikovače s minibarem...mmm... to musí byť radosť ostrekovať sklo a radšej si trocha pootvoriť aj okno aby sa to lepšie vychutnalo... (vôňu) Nemusíš oni otvírat okno to vychutnáš i bez toho - no někdy to zkus...
neviem, ale keď ostrekujem sklo tak pri zatvorených oknách to je cítiť minimálne, keď okno pootvorím, vtedy to cítim riadne...
|
28.11.07, 15:06 |
|
|
zokot
|
michalkatka píše: zokot píše: michalkatka píše: CROWACK píše: nejlepší bude stejně asi ta slivovica...zkombinovat ostřikovače s minibarem...mmm... to musí byť radosť ostrekovať sklo a radšej si trocha pootvoriť aj okno aby sa to lepšie vychutnalo... (vôňu) Nemusíš oni otvírat okno to vychutnáš i bez toho - no někdy to zkus... neviem, ale keď ostrekujem sklo tak pri zatvorených oknách to je cítiť minimálne, keď okno pootvorím, vtedy to cítim riadne...
To víš jiné autí jiná vůně.
_________________ Škoda Felicia 1.3 MPi Fiat GP 1.9 JTD Škoda Roomster 1,2 TSI
|
28.11.07, 15:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|