|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Serifus
>>Ing. Ředitel Zeměkoule<<
|
VF plašič zvěře...?
Zdravím! Slyšel jsem jednou o tom, že se dá koupit do auta plašič zvěře. Tenhle plašič zaručí prej, že Vám neskočí nic do cesty. Víte o tom něco?
_________________ ŠKODA 105L, r.v.1984 - NEJLEPŠÍ KÁRA
EX ŠKODA FAVORIT 136L, r.v.1991
BMW E34 525i, r.v.1994 Plná Palba 11,6l/100km
|
28.11.07, 23:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: VF plašič zvěře...?
Serifus píše: Zdravím! Slyšel jsem jednou o tom, že se dá koupit do auta plašič zvěře. Tenhle plašič zaručí prej, že Vám neskočí nic do cesty. Víte o tom něco?
je to taka pistalka co sa pripevni niekde dopredu tak aby tam siel napor vzduchu a vydava "ultrazvukove" pistanie ktore "udajne odpudi zver"
moze to mat podla mna aj opacny ucinok, zalezi od konkretneho zveru
pocul som vsak aj ze to je neucinne
je to prakticky len kus plastu ktory kupis hocikde v tescu ci kauflande
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
28.11.07, 23:45 |
|
|
Serifus
|
deekay píše: Serifus píše: Zdravím! Slyšel jsem jednou o tom, že se dá koupit do auta plašič zvěře. Tenhle plašič zaručí prej, že Vám neskočí nic do cesty. Víte o tom něco? je to taka pistalka co sa pripevni niekde dopredu tak aby tam siel napor vzduchu a vydava "ultrazvukove" pistanie ktore "udajne odpudi zver" moze to mat podla mna aj opacny ucinok, zalezi od konkretneho zveru pocul som vsak aj ze to je neucinne je to prakticky len kus plastu ktory kupis hocikde v tescu ci kauflande
Já myslel něco jinýho. Prej je to elektronika o vysoký frekvenci... Ne mechanickou píšťalku
|
28.11.07, 23:59 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Serifus píše: Já myslel něco jinýho. Prej je to elektronika o vysoký frekvenci... Ne mechanickou píšťalku
to mas jedno, efekt ten isty-neisty
a o takom niecom som este nepocul, naco? pistalka to robi tiez, robit to elektronikou je asi ako otvarat konzervu robotickou rukou napojenou na pocitac pomocou zadavania suradnic
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
29.11.07, 00:01 |
|
|
Serifus
|
deekay píše: Serifus píše: Já myslel něco jinýho. Prej je to elektronika o vysoký frekvenci... Ne mechanickou píšťalku to mas jedno, efekt ten isty-neisty a o takom niecom som este nepocul, naco? pistalka to robi tiez, robit to elektronikou je asi ako otvarat konzervu robotickou rukou napojenou na pocitac pomocou zadavania suradnic
Čistá práce
|
29.11.07, 00:29 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|