Autor |
Zpráva |
škodař
|
jak na angínu??
neska jsem se trochu uhnal v tý kose jsme totálně hotovej v krku mně bolí jak.... . potím se celkově jsme nějakej nemocnej a je mi zle. zítra musím byt fit co mi naordinujete??
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
Naposledy upravil škodař dne 30.11.07, 18:39, celkově upraveno 1
|
30.11.07, 18:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
jestli jsi nemel nejaky prasky, tak si nalej slivovici, to funguje taky, ale na prasky to nepij!!!!! to by te taky mohlo zabit
|
30.11.07, 18:37 |
|
|
škodař
|
Vít Široký píše: jestli jsi nemel nejaky prasky, tak si nalej slivovici, to funguje taky, ale na prasky to nepij!!!!! to by te taky mohlo zabit teď jsem si vzal paralen ale já jsme mněl ty játra napadeny a minulekdyž jsem zkoušel čaj ze slívkou akorát sem si přihoršil tak to rači nee
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
30.11.07, 18:44 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
jo takhle, no tak to radsi u paralenu zustan, jeste je dobrej modafen
|
30.11.07, 18:46 |
|
|
škodař
|
Vít Široký píše: jo takhle, no tak to radsi u paralenu zustan, jeste je dobrej modafen ten nemám
|
30.11.07, 18:49 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
no ono stejne nemuzes brat prasky vice druhu..., ty ale jestli myslis, ze mas anginu, tak to je stejne na doktora a asi antibiotika
|
30.11.07, 18:51 |
|
|
škodař
|
Vít Široký píše: no ono stejne nemuzes brat prasky vice druhu..., ty ale jestli myslis, ze mas anginu, tak to je stejne na doktora a asi antibiotika já jsem na angínu dost náchylnej zkusím to vyležet s teplým čajem s citronem
|
30.11.07, 18:55 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
angínu vylezis tak za tyzden NAJSKOR (!) (mne to vzdy trvalo aspon 2)
lieci sa antibiotikami, zatial si mozes dat nejaky nurofen, paralen, proste nieco na potlacovanie priznakov a znizovanie zapalu sliznic.
v kazdom pripade by si to nemal brat na lahku vahu
cajicky a podobne nepovazujem za liecbu ale len za podporu liecby
edit: aby si nedopadol ako ja:
moja uzasna lekarka u ktorej som bol na prehliadke zistila ze som prehladnuty tak mi predpisala nejake cukriky na hrdlo
za 3 dni sa mi to nejak nezdalo ze ma neskutocne skrabe v hrdle este horsie ako pred 2 dnami
tak som isiel krstnej (zhodou okolnosti oto-rino-laringolog teda ušno nosno krčná dokotorka ) a ta hned zistila ze mam anginu.... PNka a antibiotika. pruser ze to bolo 23. decembra
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
30.11.07, 18:58 |
|
|
škodař
|
deekay píše: angínu vylezis tak za tyzden NAJSKOR (!) (mne to vzdy trvalo aspon 2) lieci sa antibiotikami, zatial si mozes dat nejaky nurofen, paralen, proste nieco na potlacovanie priznakov a znizovanie zapalu sliznic. v kazdom pripade by si to nemal brat na lahku vahu cajicky a podobne nepovazujem za liecbu ale len za podporu liecby jj vím nevím jestli mám angínu ale mám strašně nateklou mandlu a chytám aj horečky
|
30.11.07, 19:02 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
ked mas anginu tak je neznesitelna bolest ked prehltas
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
30.11.07, 19:04 |
|
|
Šemik
|
No, anginu jsem kdysi taky měl Polknout se nadalo jak to bolelo, ani sem nemohl mluvit
Relativně dobře pomáhá (samozřejmě nevyléčí) vypít hrnek opravdu horkého čaje, to na chvili pomuze a pak si před spaním vzit dva kapesníky, jeden namočit do studené vody a druhý nechat suchý, složit je na sebe tvarově na dlouhý úzký obdélník a pak tím mokrým dolů připlácnout na krk a nějak, třeba fáčem, tyhle dva kapesníky připoutat ke krku a jít spát.. Nejdříve to šíleně studí a tak, ale ráno je ta bolest v krku znatelně potlačena..
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.11.07, 19:39 |
|
|
škodař
|
Šemik píše: No, anginu jsem kdysi taky měl Polknout se nadalo jak to bolelo, ani sem nemohl mluvit Relativně dobře pomáhá (samozřejmě nevyléčí) vypít hrnek opravdu horkého čaje, to na chvili pomuze a pak si před spaním vzit dva kapesníky, jeden namočit do studené vody a druhý nechat suchý, složit je na sebe tvarově na dlouhý úzký obdélník a pak tím mokrým dolů připlácnout na krk a nějak, třeba fáčem, tyhle dva kapesníky připoutat ke krku a jít spát.. Nejdříve to šíleně studí a tak, ale ráno je ta bolest v krku znatelně potlačena.. díky šemíku dobrej nápad todhle mi dělali v nemocnici ví m co myslíš! díky žes mi to připoměl!
|
30.11.07, 19:43 |
|
|
Šemik
|
škodař píše: Šemik píše: No, anginu jsem kdysi taky měl Polknout se nadalo jak to bolelo, ani sem nemohl mluvit Relativně dobře pomáhá (samozřejmě nevyléčí) vypít hrnek opravdu horkého čaje, to na chvili pomuze a pak si před spaním vzit dva kapesníky, jeden namočit do studené vody a druhý nechat suchý, složit je na sebe tvarově na dlouhý úzký obdélník a pak tím mokrým dolů připlácnout na krk a nějak, třeba fáčem, tyhle dva kapesníky připoutat ke krku a jít spát.. Nejdříve to šíleně studí a tak, ale ráno je ta bolest v krku znatelně potlačena.. díky šemíku dobrej nápad todhle mi dělali v nemocnici ví m co myslíš! díky žes mi to připoměl!
Nemáš zač, hlavně ať ti to pomůže
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.11.07, 19:45 |
|
|
škodař
|
Šemik píše: škodař píše: Šemik píše: No, anginu jsem kdysi taky měl Polknout se nadalo jak to bolelo, ani sem nemohl mluvit Relativně dobře pomáhá (samozřejmě nevyléčí) vypít hrnek opravdu horkého čaje, to na chvili pomuze a pak si před spaním vzit dva kapesníky, jeden namočit do studené vody a druhý nechat suchý, složit je na sebe tvarově na dlouhý úzký obdélník a pak tím mokrým dolů připlácnout na krk a nějak, třeba fáčem, tyhle dva kapesníky připoutat ke krku a jít spát.. Nejdříve to šíleně studí a tak, ale ráno je ta bolest v krku znatelně potlačena.. díky šemíku dobrej nápad todhle mi dělali v nemocnici ví m co myslíš! díky žes mi to připoměl! Nemáš zač, hlavně ať ti to pomůže mno stím horkým čajem sme to trochu přehnalmám spálenou celou hubu srkl jsme si ho moc aj slzy mně vyhrkli
|
30.11.07, 20:09 |
|
|
škodař
|
obklad řiložen držte mi pěsti ať se ráno probudím zdráv
|
30.11.07, 21:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|