|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Potřebuju radu od mechaniků
| Autor |
Zpráva |
|
miomio
|
 Potřebuju radu od mechaniků
Prosím mechaniky a opravdové znalce aby se mrkli do fóra Spojka a převodovka a dál mrkli na téma Startování se spojkou a bez (je to asi méně navštěvované fórum a já bych potřeboval poradit) - píšu tam o problému, kdy při startu za studena se mi ozývá nechutně nepříjemný zvuk, který trhá uši a nevím co s tím. Když je pak už motor teplý, tak to nedělá. Díky
_________________ Škoda Octavia SLXi, 1,6, 74kW.
|
| 1.12.07, 23:22 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
 Re: Potřebuju radu od mechaniků
miomio píše: Prosím mechaniky a opravdové znalce aby se mrkli do fóra Spojka a převodovka a dál mrkli na téma Startování se spojkou a bez (je to asi méně navštěvované fórum a já bych potřeboval poradit) - píšu tam o problému, kdy při startu za studena se mi ozývá nechutně nepříjemný zvuk, který trhá uši a nevím co s tím. Když je pak už motor teplý, tak to nedělá. Díky
neim, ale moh bys víc popsat ten zvuk ?? případně udělat videjko...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 2.12.07, 10:58 |
|
 |
|
miomio
|
 Re: Potřebuju radu od mechaniků
Ondras83 píše: miomio píše: Prosím mechaniky a opravdové znalce aby se mrkli do fóra Spojka a převodovka a dál mrkli na téma Startování se spojkou a bez (je to asi méně navštěvované fórum a já bych potřeboval poradit) - píšu tam o problému, kdy při startu za studena se mi ozývá nechutně nepříjemný zvuk, který trhá uši a nevím co s tím. Když je pak už motor teplý, tak to nedělá. Díky neim, ale moh bys víc popsat ten zvuk ?? případně udělat videjko...
No pripada mi to uplne stejne jako kdyz chces nastartovat motor a pritom ti uz bezi a ty otocis klickem - tak to udela takovy hnusny skripot (pištivý?). Nevim jak jinak to popsat a video se mi bohuzel nepodari natocit.
|
| 2.12.07, 19:41 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
remen na alternatore?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 2.12.07, 21:40 |
|
 |
|
Ondras83
|
deekay píše: remen na alternatore?
jj...máš tam spodní kryt motoru ?? ten plast (některý měly plechovej) no a jednou jsi někde psal, že ti vytejká něco někde...neteče to na řemen ???
|
| 3.12.07, 19:52 |
|
 |
|
miomio
|
Ondras83 píše: deekay píše: remen na alternatore? jj...máš tam spodní kryt motoru ?? ten plast (některý měly plechovej) no a jednou jsi někde psal, že ti vytejká něco někde...neteče to na řemen ???
No ten kryt tam mam plastovy a to ze mi tam neco tece jsem psal, ale od te doby jsem nic nezpozoroval. Pravdou ale je, ze mi mechanik v servise pri vymene loziska rikal, te mi tam neco tece a ze remen je uplne "mokry" jestli jsem to spravne pochopil. Rikal neco o tom, ze by se mohl snad pretrhnout - nekecam blbosti? Je to mozne?
|
| 3.12.07, 20:32 |
|
 |
|
Drak
|
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 3.12.07, 20:40 |
|
 |
|
Ondras83
|
miomio píše: Ondras83 píše: deekay píše: remen na alternatore? jj...máš tam spodní kryt motoru ?? ten plast (některý měly plechovej) no a jednou jsi někde psal, že ti vytejká něco někde...neteče to na řemen ??? No ten kryt tam mam plastovy a to ze mi tam neco tece jsem psal, ale od te doby jsem nic nezpozoroval. Pravdou ale je, ze mi mechanik v servise pri vymene loziska rikal, te mi tam neco tece a ze remen je uplne "mokry" jestli jsem to spravne pochopil. Rikal neco o tom, ze by se mohl snad pretrhnout - nekecam blbosti? Je to mozne?
nj, ale to myslíš rozvoďák...teda aspoň někde jsi to psal...a my myslíme řemen na altik...drážkovanej...  vodvez to někam do servisu a tam si to nech udělat... 
|
| 3.12.07, 22:41 |
|
 |
|
miomio
|
Ondras83 píše: miomio píše: Ondras83 píše: deekay píše: remen na alternatore? jj...máš tam spodní kryt motoru ?? ten plast (některý měly plechovej) no a jednou jsi někde psal, že ti vytejká něco někde...neteče to na řemen ??? No ten kryt tam mam plastovy a to ze mi tam neco tece jsem psal, ale od te doby jsem nic nezpozoroval. Pravdou ale je, ze mi mechanik v servise pri vymene loziska rikal, te mi tam neco tece a ze remen je uplne "mokry" jestli jsem to spravne pochopil. Rikal neco o tom, ze by se mohl snad pretrhnout - nekecam blbosti? Je to mozne? nj, ale to myslíš rozvoďák...teda aspoň někde jsi to psal...a my myslíme řemen na altik...drážkovanej...  vodvez to někam do servisu a tam si to nech udělat... 
OK. I tak diky.
|
| 4.12.07, 00:07 |
|
 |
|
Ondras83
|
miomio píše: Ondras83 píše: miomio píše: Ondras83 píše: deekay píše: remen na alternatore? jj...máš tam spodní kryt motoru ?? ten plast (některý měly plechovej) no a jednou jsi někde psal, že ti vytejká něco někde...neteče to na řemen ??? No ten kryt tam mam plastovy a to ze mi tam neco tece jsem psal, ale od te doby jsem nic nezpozoroval. Pravdou ale je, ze mi mechanik v servise pri vymene loziska rikal, te mi tam neco tece a ze remen je uplne "mokry" jestli jsem to spravne pochopil. Rikal neco o tom, ze by se mohl snad pretrhnout - nekecam blbosti? Je to mozne? nj, ale to myslíš rozvoďák...teda aspoň někde jsi to psal...a my myslíme řemen na altik...drážkovanej...  vodvez to někam do servisu a tam si to nech udělat...  OK. I tak diky.
nz
|
| 4.12.07, 12:16 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |