|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Cvoky
|
 vyfuk felicia MPi 50 kW
mate niekto odskusany neaky sportovy vufyk na feliciu?
mam na mysli zvuk, spravanie sa auta po vymene vyfuku, spotreba,
popripade neaku znacku, ceny, link, dik. 
|
| 4.12.07, 11:09 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
bratranec měl na favu BMM univerzalni koncovy tlumič WM-SPORT, pak favo prodal, navařil na astru 1,6 16V a fungovalo to taky. KRavál to byl parádní, jako WRC.
|
| 4.12.07, 11:29 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
a jak moc to řvalo do auta ??...dalo by se s tim jet někam na dovolenou ??
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 4.12.07, 13:15 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
a co koncak z 1,9 D ten je pruchozi, melo by to mit taky vliv,ne?
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 4.12.07, 13:43 |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Ondras83 píše: a jak moc to řvalo do auta ??...dalo by se s tim jet někam na dovolenou ?? on s tim na dovolený v Chorvatsku myslím byl, ale že by to nějak chválil, to jsem si nevšiml. Když mě svezl asi 5 kilometrů, tak se mě to líbilo, ve vysokých otáčkách to pěkně řvalo, v nižších to ale dost dunělo, takový hluboký tón a myslím že dlouhodobě to bude dost nepříjemný, ale nevim, jel jsem s nim jednou a kousek, pěkný bylo, když se roztočenýmu motoru ubralo, tak to krásně prskalo
|
| 4.12.07, 13:53 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Pokud chceš decentní průchozí přímo na feldu tak Soieta je dělá v nerezu za dobrý kačky máme ho už 10 let minimálně a pořád drží, jediný co není nerez tak to koleno přes nápravu takže to už tam máme třetí 
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 4.12.07, 17:02 |
|
 |
|
Ondras83
|
Kristensen píše: Pokud chceš decentní průchozí přímo na feldu tak Soieta je dělá v nerezu za dobrý kačky máme ho už 10 let minimálně a pořád drží, jediný co není nerez tak to koleno přes nápravu takže to už tam máme třetí 
pro automechanika není problém vyšetřit starej vejfuk s dobrym kolem, uříznout ze starýho a navařit na ten nerezák nebo jo????  :D
|
| 4.12.07, 18:25 |
|
 |
|
Ondras83
|
já sem jel s fildou, která má dinamizér a koncák neim jakej, ale prej počítanej na feldu...ale jel sem s tim jen před barák (asi 100 metrů) takže tam sem nic nepoznal, ale do auta se mi to zdá, že to neřve, ale neim jak ve vysokejch otáčkách a jak dlouho se v tom dá vydržet...já tam teda prdnu ten z 1,9 nebo se pak taky rozhodnu pro soietu...nebo layting ??? co na ně řikáte...spíš asi soewtu co 
|
| 4.12.07, 18:28 |
|
 |
|
Cvoky
|
Kristensen píše: Pokud chceš decentní průchozí přímo na feldu tak Soieta je dělá v nerezu za dobrý kačky máme ho už 10 let minimálně a pořád drží, jediný co není nerez tak to koleno přes nápravu takže to už tam máme třetí 
chcem nieco normalne, z coho za mesiac neohluchnem, ale aby to aj bolo pocut
a bol to plnopriechod.
takze to asi bude ta soieta 
|
| 4.12.07, 18:34 |
|
 |
|
Ondras83
|
Cvoky píše: Kristensen píše: Pokud chceš decentní průchozí přímo na feldu tak Soieta je dělá v nerezu za dobrý kačky máme ho už 10 let minimálně a pořád drží, jediný co není nerez tak to koleno přes nápravu takže to už tam máme třetí  chcem nieco normalne, z coho za mesiac neohluchnem, ale aby to aj bolo pocut a bol to plnopriechod. takze to asi bude ta soieta 
tak to asi bude 1,9 vejfuck nebo soieta
|
| 4.12.07, 18:36 |
|
 |
|
Cvoky
|
aky zvuk ma ta soieta, a aku vlastne mas?
|
| 4.12.07, 18:37 |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
Ondras83 píše: Kristensen píše: Pokud chceš decentní průchozí přímo na feldu tak Soieta je dělá v nerezu za dobrý kačky máme ho už 10 let minimálně a pořád drží, jediný co není nerez tak to koleno přes nápravu takže to už tam máme třetí  pro automechanika není problém vyšetřit starej vejfuk s dobrym kolem, uříznout ze starýho a navařit na ten nerezák nebo jo????  :D
No však proto už tam je třetí, protože to je vždycky ze staršího vejfuku ale já mám dojem že se to snad dá koupit samotný.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 4.12.07, 19:46 |
|
 |
|
Ondras83
|
Kristensen píše: Ondras83 píše: Kristensen píše: Pokud chceš decentní průchozí přímo na feldu tak Soieta je dělá v nerezu za dobrý kačky máme ho už 10 let minimálně a pořád drží, jediný co není nerez tak to koleno přes nápravu takže to už tam máme třetí  pro automechanika není problém vyšetřit starej vejfuk s dobrym kolem, uříznout ze starýho a navařit na ten nerezák nebo jo????  :D No však proto už tam je třetí, protože to je vždycky ze staršího vejfuku ale já mám dojem že se to snad dá koupit samotný.
jo, tak to ti teda nepovim...možná u TYLLA jo, ale nikde sem to neviděl...ale nějaký trubky, spony, redukce prodává...
|
| 4.12.07, 23:31 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|