Otevírání pátých dveří z místa řidiče Favorit
Autor |
Zpráva |
gokralik
|
Rád bych věděl, který způsob otevírání je výhodnější/jednodušší/levnější.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
10.1.08, 22:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Waclav
|
Optej se Nepéra, ten to řešil
_________________ Škoda Felicia 1.3 LXi LPG, 50KW, 1995
|
10.1.08, 22:19 |
|
|
gokralik
|
Nepére Nepére, ptám se tě, poraď
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
10.1.08, 22:21 |
|
|
DRYVER
|
Nejlevnejsi asi bude si sehant tu celou montazni sadu- da se dokoupit a nainstalovat ju tam. Ja to tak uz mam origo z vyroby takze nejakych 15 roku a porad funguje bez poruchy a bez nejake udrzby
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
10.1.08, 22:23 |
|
|
gokralik
|
DRYVER píše: Nejlevnejsi asi bude si sehant tu celou montazni sadu- da se dokoupit a nainstalovat ju tam. Ja to tak uz mam origo z vyroby takze nejakych 15 roku a porad funguje bez poruchy a bez nejake udrzby
Ano to bych rád...ale právě jsem jaksi mimo....v knížce je snad jenom zmínka o tom, že se kufr otevírá páčkou u řidiče...což jsem pochopil jako bowdenem...ale v praxi jsem spíš viděl elektriku. Btw. elektrika se mi tam moc dávat nechce, už tak mají ty vzpěry co dělat..ještě když mám stěrač.
|
10.1.08, 22:26 |
|
|
DRYVER
|
gokralik píše: Ano to bych rád...ale právě jsem jaksi mimo....v knížce je snad jenom zmínka o tom, že se kufr otevírá páčkou u řidiče...což jsem pochopil jako bowdenem...ale v praxi jsem spíš viděl elektriku. Btw. elektrika se mi tam moc dávat nechce, už tak mají ty vzpěry co dělat..ještě když mám stěrač.
Ja to videl jeste tak pred pul rokem v mototechne celou sadu a vse co k tomu potrebujes a nebylo to ani zas nejak drahy. Mozna by se to dalo sehnat treba i vrakacu nebo se zeptej reznika favoritu Michalkatky Jo a jak pises je to packa, bowden s lankem a pak nejake prislusenstvi u zamku a u toho presmykovace nebo jak se tomu nadava.
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
10.1.08, 22:31 |
|
|
gokralik
|
DRYVER píše: gokralik píše: Ano to bych rád...ale právě jsem jaksi mimo....v knížce je snad jenom zmínka o tom, že se kufr otevírá páčkou u řidiče...což jsem pochopil jako bowdenem...ale v praxi jsem spíš viděl elektriku. Btw. elektrika se mi tam moc dávat nechce, už tak mají ty vzpěry co dělat..ještě když mám stěrač. Ja to videl jeste tak pred pul rokem v mototechne celou sadu a vse co k tomu potrebujes a nebylo to ani zas nejak drahy. Mozna by se to dalo sehnat treba i vrakacu nebo se zeptej reznika favoritu Michalkatky Jo a jak pises je to packa, bowden s lankem a pak nejake prislusenstvi u zamku a u toho presmykovace nebo jak se tomu nadava.
Nepér mi právě řekl že to origo je drahé asi se budu muset porozhlédnout sám...
|
10.1.08, 23:05 |
|
|
Waclav
|
|
11.1.08, 11:57 |
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
no co sem se díval, tak páčka otvírání 5. dveří stojí 175,- , bowden 80,- a určitě je potřeba ještě nějaký mechanizmus u zámku 5. dveří, ale nevvim přesně co.
Citace: Ja to tak uz mam origo z vyroby
DRYVERe, nevíš co je ještě k tomu potřeba? Budu to dělat pomocí bowdenu, na elektriku kašlu
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
11.1.08, 12:15 |
|
|
michalkatka
|
u toho origo potrebuješ aj komplet zámok k tomu, aj tú časť na dverách aj na kasni, bowden a páčku... do plastu vedľa sedačky vyrezať otvor, namontovať páčku, potom rozhodiť pol auta aby si tam dostal ten bowden... ide spolu s elektrikou...
samotné zámky by som našiel, ale bowden a páčku nemám....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
11.1.08, 16:49 |
|
|
krysolet007
Příspěvky: 597 Bydliště: uprostřed myšlené spojnice bodů Břeclav a Hodoš :-)
|
Citace: potom rozhodiť pol auta aby si tam dostal ten bowden
supr, ale doufám že ten bowden neni třeba vést horem? minulý týden sem udělal ostřikovč zadního skla a elektriku do kufru horem, rozdělávat to už nechcu...
kdyby to šlo spodem s elektrikou tak by se to dalo
_________________ Favorit 136L r.v. 1990, červená apollo 8302
|
11.1.08, 16:57 |
|
|
Nepér
|
Toto je řešení:
Když je tam centrál, je ten odskok trochu zbytečnej, ale byl tam dřív...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
11.1.08, 18:26 |
|
|
michalkatka
|
krysolet007 píše: Citace: potom rozhodiť pol auta aby si tam dostal ten bowden supr, ale doufám že ten bowden neni třeba vést horem? minulý týden sem udělal ostřikovč zadního skla a elektriku do kufru horem, rozdělávat to už nechcu... kdyby to šlo spodem s elektrikou tak by se to dalo
ide spodom popri elektrike, keď zhodíš tie plasty malo by to ísť v poho, pod kobrec...
|
11.1.08, 20:43 |
|
|
Waclav
|
Zdarec
Potřeboval bych poradit.... Mám si pořídit do 5. dveří centrál nebo odskok, který bych ovládal dálkáčem?
|
13.1.08, 21:47 |
|
|
michalkatka
|
Waclav píše: Zdarec Potřeboval bych poradit.... Mám si pořídit do 5. dveří centrál nebo odskok, který bych ovládal dálkáčem?
odskok na Fave si neviem predstaviť, pod pojmom odskok považujem to že po impulze sa ti dvere samé otvoria, alebo aspoň pootvoria...
pri centrále to môžeš zapojiť tak že dvere budú zatvotrené, ale keď bude centrál otvorený tak sa dvere dajú odistiť páčkou na dverách ( ja som toto riešenie úplne zavrhol, nakoľko sa to mechanicky nedá zabezpečiť aby mi kufor nevykradli blickami, keď sa poriadne zaprieš do jednej, alebo druhej strane tak dvere otvoríš, ja v zadu nemám zámok vôbec, mám tam záslepku) a druhá varianta (ako mám ja ) je že v interiéri máš tlačítko ktorým odistíš dvere a zároveň to mám ovládané aj s diaľkového...
|
13.1.08, 22:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|