|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Péra a tlumiče, kde to najdu?
Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Péra a tlumiče, kde to najdu?
nemáte někdo nějakej katalog s rozměrama zadních tlumičů a pružin? Nejlépe pokud možno tak VW Golf/Jetta/Vento/případně i Syncro. Zadní tlumiče vejšku misky od spodního šroubu a vnější průměr pružiny.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
Naposledy upravil Kristensen dne 22.1.08, 22:06, celkově upraveno 1
|
22.1.08, 22:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: asi nemožnééééééé
Kristensen píše: nemáte někdo nějakej katalog s rozměrama zadních tlumičů a pružin? Nejlépe pokud možno tak VW Golf/Jetta/Vento/případně i Syncro. Zadní tlumiče vejšku misky od spodního šroubu a vnější průměr pružiny.
v etke to nie je?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
22.1.08, 22:01 |
|
|
Kristensen
|
Re: asi nemožnééééééé
deekay píše: Kristensen píše: nemáte někdo nějakej katalog s rozměrama zadních tlumičů a pružin? Nejlépe pokud možno tak VW Golf/Jetta/Vento/případně i Syncro. Zadní tlumiče vejšku misky od spodního šroubu a vnější průměr pružiny. v etke to nie je?
to nemám
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
22.1.08, 22:05 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
pozrel by som sa ti ale mam to doma a kym by sa to stiahlo tak 2 dni....
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
22.1.08, 22:58 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|