Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21.6.26, 23:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Defend Lock, Construct 
Autor Zpráva

Příspěvek Defend Lock, Construct
V čem spočívá mechanické zabezpečení Defend Lock a Construct? Vyplatí se to? Popř. které je lepší? Díky

30.1.08, 20:36
Profil ICQ
Příspěvek Reklama

Hliník navždy.

Příspěvek 
No je to tak na to aby to zlodeje zdrzelo chvili :) Zadny moc velky efekt necekje, pokud parkujes venku pred panelakem ci podobne, tak zkus alarm kterej te upozorni na pager ze se neco deje ...

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

30.1.08, 20:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
rejpal

Příspěvek Re: Defend Lock, Construct
miomio píše:
V čem spočívá mechanické zabezpečení Defend Lock a Construct? Vyplatí se to? Popř. které je lepší? Díky

Je to jednoduché uzamčení řadící páky v určité poloze, obvykle R. Zloděj musí odjet na zpátečku, což mu komplikuje práci. :wink:

Jsou varianty s mechanismem v interiéru (podkova, kterou řadící páku přicvakneš k pevnému držáku) nebo mechanismus v tunelu (není v interiéru, ale prý je přístupný zespoda auta).

30.1.08, 20:43

fatal píše:
miomio píše:

Je to jednoduché uzamčení řadící páky v určité poloze, obvykle R. Zloděj musí odjet na zpátečku, což mu komplikuje práci. :wink:

Jsou varianty s mechanismem v interiéru (podkova, kterou řadící páku přicvakneš k pevnému držáku) nebo mechanismus v tunelu (není v interiéru, ale prý je přístupný zespoda auta).

Já mám uzamykatelnou zpátečku, ale že bych měl defend lock nebo construct, o tom nevím. Je to tedy ještě něco jiného než to co mám. Jinak by asi nemělo smysl si pořídit uzamčení řadící páky, když vlastně mám uzamčení zpátečky...díky

30.1.08, 20:46
Profil ICQ

Já bych byl pro kombinaci Construct + alarm se sirénou umístěnou v kabině někde např. pod přístrojovkou aby se nedala urvat nebo odpojit a byla pořádně slyšet. Ten zámek převodovky má spíš preventivní účinek - zloděje odradí, Octávka není nijak exkluzivné vozidlo, na každém parkovišti nějaká stojí takže zloděj nejspíš půjde na jinou která je míň zabezpečená. Každopádně ušetříš na havarijním pojištění.

30.1.08, 20:50
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
http://www.defend.cz/
http://www.construct.cz/

30.1.08, 20:51

cyz píše:
Já bych byl pro kombinaci Construct + alarm se sirénou umístěnou v kabině někde např. pod přístrojovkou aby se nedala urvat nebo odpojit a byla pořádně slyšet. Ten zámek převodovky má spíš preventivní účinek - zloděje odradí, Octávka není nijak exkluzivné vozidlo, na každém parkovišti nějaká stojí takže zloděj nejspíš půjde na jinou která je míň zabezpečená. Každopádně ušetříš na havarijním pojištění.

Já neříkám, že Octávka je nějak exluzivní auto :) , ale co je podle tebe exkluzivní auto? Statistiky navíc říkají, že Octávky jsou pořád nejvíce kradeným autem u nás...

30.1.08, 21:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Když jsem se totiž snažil zjistit kolik by mě vyšlo havarijní pojištění, tak se mě v pojišťovně ptali, jaké mám zabezpečení: defend lock, construct nebo zamykání zpátečky. A jelikož nemám nikde na autě napsané ty nápisy (DEFEND LOCK atd.) tak jsem samozřejmě řekl, že to poslední, tak se vlastně snažím jen zorientovat tady v tom všem...

30.1.08, 21:30
Profil ICQ
Hliník navždy.

Příspěvek 
miomio píše:
Když jsem se totiž snažil zjistit kolik by mě vyšlo havarijní pojištění, tak se mě v pojišťovně ptali, jaké mám zabezpečení: defend lock, construct nebo zamykání zpátečky. A jelikož nemám nikde na autě napsané ty nápisy (DEFEND LOCK atd.) tak jsem samozřejmě řekl, že to poslední, tak se vlastně snažím jen zorientovat tady v tom všem...

A neni nahodou DEFEND taky zamykani zpatecky :lol:

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

30.1.08, 21:33
rejpal

Příspěvek 
miomio píše:
...A jelikož nemám nikde na autě napsané ty nápisy (DEFEND LOCK atd.) tak jsem samozřejmě řekl, že to poslední, tak se vlastně snažím jen zorientovat tady v tom všem...

Na klíči taky není nic, co by tě navedlo? Kterou verzi máš, kde je zámek?

30.1.08, 21:44

Příspěvek 
fatal píše:
miomio píše:
...A jelikož nemám nikde na autě napsané ty nápisy (DEFEND LOCK atd.) tak jsem samozřejmě řekl, že to poslední, tak se vlastně snažím jen zorientovat tady v tom všem...

Na klíči taky není nic, co by tě navedlo? Kterou verzi máš, kde je zámek?

Na klíči je jen nápis GUARD, takže nic co mě navedlo...a ta verze - je to od řadící páky na pravé straně na boku. Když jsem se díval na ty weby, tak to vypadalo úplně stejně, akorát říkám, nikde nemám ty nápisy, které by to potvrzovaly, ale stejně si myslím, že jde o jednu a tutéž věc. Akorát nevím, jestli třeba jedno nebo druhé není více zvýhodněné při uzavírání pojistky...

30.1.08, 21:50
Profil ICQ

Příspěvek 
Defendlock, construct, medvěd blok ... Vsechno to je stejne - zamykani zpatecky pripadne jine rychlosti v urcite poloze. Nic jineho v tom nehledejte 8)

30.1.08, 21:57

Příspěvek 
ještě taky třeba Mul-T-lock ...mám to na Favoritu po předchozím majiteli který to nechával dělat nějak v roce 1996.

31.1.08, 00:09

miomio píše:
Já neříkám, že Octávka je nějak exluzivní auto :) , ale co je podle tebe exkluzivní auto? Statistiky navíc říkají, že Octávky jsou pořád nejvíce kradeným autem u nás...

Měl jsem na mysli to že Octávka není auto které by někdo chtěl krást za každou cenu i přesto že je zabezpečené - prostě že když na jedné uvidí že tam má několik systémů zabezpečení tak že si vybere jiný třeba opodál stojící kus které tolik toho zabezpečení není. Oni si ty auta jezdí vytipovat pěkně dlouhou dobu dopředu, sledují kdy s tím majitel přijíždí, kdy odjíždí, příp. jak často ten majitel chodí ven apod. takže pokud máš naprosto nepravidelný denní režim a nikdy se nedá dopředu odhadnout kdy se ukáeš tak je menší pravděpodobnost že ti ukradnou auto. V případě dejme tomu Audi S8 nebo něčeho takového už se bude nejspíš snažit víc protože těžko najde poblíž jinou. A jsou to nejspíš všechno zamykání zpátečky, Construct taky, matka to má ve Formanu.

31.1.08, 00:54
Profil ICQ
Mistr mechanik

fatal píše:
miomio píše:

nekomlikuje stoupne na spojku a už ho táhnou miloš

31.1.08, 20:20
Příspěvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další