|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
Jura
|
 Je možné?
Je možné, že by tlak palivového čerpadla mohlo ovlivnit málo benzínu v nádrži?
Je možné, aby se tam na tom čerpadle něco stalo a palivoměr mě začal mystifikovat? Chci říct, že jednou se kontrolka rozsvítí jednou ne jednou ukazuje o pět litrů mín nebo víc prostě tak po různu, jak se tomu zachce...
Už mě to začíná totiž pěkně srát...dneska sem jel na pátou do práce ujel sem půl kiláku a dalšího půl kiláku tlačil na benzínku...fakt sranda!!! Rád bych na to příšel v čem je zakopnej pes, ale nemám čas ani na servis ani si sám rozebrat to čerpadlo (popravdě se mi to čerpadlo ani rozebírat nechce...moc se na to necítím)
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 11.2.08, 22:37 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
 Re: Je možné?
Jura píše: Je možné, že by tlak palivového čerpadla mohlo ovlivnit málo benzínu v nádrži? Je možné, aby se tam na tom čerpadle něco stalo a palivoměr mě začal mystifikovat? Chci říct, že jednou se kontrolka rozsvítí jednou ne jednou ukazuje o pět litrů mín nebo víc prostě tak po různu, jak se tomu zachce... Už mě to začíná totiž pěkně srát...dneska sem jel na pátou do práce ujel sem půl kiláku a dalšího půl kiláku tlačil na benzínku...fakt sranda!!! Rád bych na to příšel v čem je zakopnej pes, ale nemám čas ani na servis ani si sám rozebrat to čerpadlo (popravdě se mi to čerpadlo ani rozebírat nechce...moc se na to necítím)
Plovák nikoliv čerpadlo tě mystifikuje....je nasunutej na tělese čerpadla...ty potenciometry dělají zmatky....A nebo taky budíky,co jsou dvěma osmičkami přitáhlý k tišťáku přístrojovky....tam je blbý kontakt...... koukni na to.... 
|
| 11.2.08, 23:35 |
|
 |
|
patrik-hp
Registrován: 28.6.06, 20:54 Příspěvky: 3257 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
 Re: Je možné?
patrik-hp píše: Jura píše: Je možné, že by tlak palivového čerpadla mohlo ovlivnit málo benzínu v nádrži? Je možné, aby se tam na tom čerpadle něco stalo a palivoměr mě začal mystifikovat? Chci říct, že jednou se kontrolka rozsvítí jednou ne jednou ukazuje o pět litrů mín nebo víc prostě tak po různu, jak se tomu zachce... Už mě to začíná totiž pěkně srát...dneska sem jel na pátou do práce ujel sem půl kiláku a dalšího půl kiláku tlačil na benzínku...fakt sranda!!! Rád bych na to příšel v čem je zakopnej pes, ale nemám čas ani na servis ani si sám rozebrat to čerpadlo (popravdě se mi to čerpadlo ani rozebírat nechce...moc se na to necítím) Plovák nikoliv čerpadlo tě mystifikuje....je nasunutej na tělese čerpadla...ty potenciometry dělají zmatky....A nebo taky budíky,co jsou dvěma osmičkami přitáhlý k tišťáku přístrojovky....tam je blbý kontakt...... koukni na to....  nikoliv osmičkami....5tkami na osmičku klíč...pardón za překlep 
|
| 11.2.08, 23:37 |
|
 |
|
Jura
|
Takže rozebrat a mrknout na tu přístrojovku jo? A na tom čerpadle se mám teda mrknout na co? Co teda vlastně přesně ovlivnuje ukazování ručičky palivoměru a rozsvícení hladovýho oka?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
| 11.2.08, 23:55 |
|
 |
|
Kachnis
Moderátor
Registrován: 8.6.06, 11:31 Příspěvky: 10612 Bydliště: Strupčice-Chomutovsko
|
je to plovak, cerpadlo s tim ma spolecnou akorat nadrz a futral..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
| 12.2.08, 11:49 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|