Zdravím, na fave mám ťažne, ktoré je v TP označené ako ISO 50. Je to odnímatelná gula, ktorá ma na druhom konci závit. skušal som ju nahodiť ale vôbec sa mi to nedarilo. nemá stakýmto ťažným niekto nejaké skúsenosti?
a ešte jedna ot. kde sa uchýtáva zadný náraznik, okrem tých 3och šrobov pod piatymi dverami.
24.2.08, 17:36
Reklama
Reklama
Dusche
zadni naraznik je chycenej vzadu pod patejma dverma 3 x sroub + sroub z kazde strany podbehu jeden ( je to debilni misto , matice sroubu je chycena jen v plastu navic na to permanetne strika bordel od kola, takze pri demontazi bud protocis matku v narazniku a nebo ten srou utrhnes :)
Tazne - tu kouli co je na ni zavit tam strkej pootocenou o 90 stupnu oproti provoznimu stavu, az se zavit chytne tak ji narovnas. V kufru u rezervy mas matici na prichyceni te koule , je na ni takova packa s prepinadlem pro utahovani povolovani, musis to mit spravne prepnuty kdyz chces utahovat.
24.2.08, 18:24
patrik-hp
Tři šrouby nahoře,dva dole,dva na ohybech,koncích nahoře co drží čtyřhranný matice nasunutý v nárazníku..
24.2.08, 21:30
sojer
no pekne... tak ja som zhodil zadný náraznik, popri tom som utrhol 3 šroby. dobre... pustil som sa do demontáže ťažného. už mi chýbali odšróbovať posledné 2 šróby asi z 20tich, na to som musel vyhádzať z kufra všetko(mám toho dosť a niekedy ešte aj viac) aj tapacír a kukám že z vnútra kufra trčí taký 4-hran. presne na mieste kde by malo byť púzdro na tú šróbovaciu gulu. . a teda postup je taký že gula sa síce strčí do otvoru v nárazniku do diery na to určenej ale šróbuje sa z vnútra. tak som bol na jednej strane rád že to ťažné nemusím ďalej riešiť nebodaj opravovať ale na druhej strane som nasraný nahadzoval naspäť tých 100 šróbov od ťažného a nárazník som skoro priklincoval.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 40 návštevníků