Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.12.24, 07:01

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Pomoc s výběrem audia 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Pomoc s výběrem audia
Stále vybírám a už se pomalu dostávám jen s rádiem a předními komponentními repro + tlumení, pomalu k desítce. Holt, za kvalitní sound si musím zaplatit. Komponentní repro Gladen M 165 + Kenwood KDC-5057SD, to je můj poslední a doufám už konečný typ :D Zatím mám vyrobené redukce na přední repro, přímo na Felinu.

16.3.13, 11:14
Pspvek Reklama

Zdravím pánové, po nekonečném pročítání poraden, diskuzí a nasávání informací, jsem si konečně vybral, ale zatím jen přední repro + rádio a dál se uvidí, jak budu se zvukem spokojený. Do předu dám U-Dimension ElComp6 (165cm) s tlumením STP Silver a truhlář mi vyrobil z MDF desky, "tunely" na repro přímo do dveří Feliny. Ohledně radia, mi trochu hráblo, protože jsem původně chtěl nějaké do 2500,-. Nakonec jsem vybral Kenwood KDC-BT92SD, tedy za 2x částku. Prý tato sestava "umí hrát", tak jsem na to zvědav, každopádně deset litránků je v čoudu :D :roll: Až se oteplí, jdu na to. No a pokud nebudu se zvukem spokojený, tak dodělám zadní část. Buď dám do plata opět U-Dimension 6 a natočím je dopředu, nebo nějaké lepší koaxiály se zesíkem :D Subáč asi nebudu vůbec řešit. Berte to jen jako inspiraci, kdyby někdo tápal, tak jako já si nemohl vybrat :idea:

3.4.13, 22:30

Mr.X píše:
Podla mna stacia kludne komponentne repro a dozadu nejake ovaly subwoofer a zosilovac by som neriesil lebo to prehuci ostatne repro napajane radiom.ked uz tak napojit aj reproduktory na zosilovac len to sa nevojde do 5000 :)

subwoofer može dať ale výkonostne primeraný výkonu repro repro do dverí http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-a ... -dcx-130-3 a na plato do zadu tieto http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-a ... -ecx-690-4 spolu to máš za cca 4000kč + si porieš nejaké lepšie rádio a keď už dáš zosik alebo do kufra bedňu tak nezabudni to napajať s 45Ah baterky :D :D :D

11.4.13, 20:15
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2