Čekal jsem, že když se radí tak se ví, ale tentokrát to nějak nevyšlo Sádro
.
Objednal jsem tento adaptér, co mi bylo razeno:
http://www.audiocar.cz/detail-autoradia ... r-434.htmlSamozřejmě to nebylo jen koupit, zastrkat a hrajeme
.
Nechápu k čemu adaptér je, nejspíš k Fábii II, co jsem tady psal, jestli to neni možný. Mělo do toho jít zastrčit ISO, ale to je příliš velké, muselo by se tam strčit ne svisle, ale vodorovně a konektory v tomhle krámu jeden po druhém přehodit. Jestli existuje ve Fábii II nějaké ISO bez bočního úchytu, jinak nevim proč by to takto blbě dělali.
Anténí výstup z toho je ok, ten do neorigo rádia jde, ale ten vstup to je další katastrofa
Nevíte co je to za typ, co má origo Fábie I, abych koupil ještě jednu menší redukci na anténu ? Kabel vypadá jak koaxial, když jsem to zastrčil do toho adaptéru, tak to sice hraje, ale jen stanice z vysílače 20 Km z domu, dál ani nešumí, přitom to doteď šlo normálně, a na dalšim podobnym rádiu jdou.
Musim tedy sehnat ještě tu redukci na anténu, ale nevim ten typ Zde jak vypadá anténí konektor origo Fábie I:
Zde je vstup to adaptéru:
A takto vypadá zapasovaný rádio, překvapilo mě, že to do interiéru zapadlo, mě se to líbí, ani to nepřečuhuje
.
P.S.: Ten adaptér je psaný, že je na Fábii, ale ani nebyli piny na svém místě, ještě ten anténí konektor divnej, tak jsem to vyřadil, přepojil piny na origo isu (na hodinu práce
) a vzal si z toho jen anténí část. Za 300 Kč hnus.