| Autor |
Zpráva |
|
mechanik.peta
|
 sss
a co to radia aspon?sice sencor ale za 2500 to je good ne?http://www.auto-top.cz/index.php?p=productsMore&iProduct=58&sName=SCD-7105BMR
|
| 27.5.08, 20:30 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Vít
Hluchoň
|
Kolikrát ti tady lidi psali na sencor názor?
|
| 27.5.08, 20:37 |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
sencor nebrat táta ho v nouzi koupil a už by víckrát tu chybu neudělal 
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 27.5.08, 20:46 |
|
 |
|
party_boy
|
mechanik.peta píše: a co to radia aspon?sice sencor ale za 2500 to je good ne?http://www.auto-top.cz/index.php?p=productsMore&iProduct=58&sName=SCD-7105BMR
Kámošovi jsem rozmlouval koupi jednoho sencora a on, že né, že je to supr a že má MMC, USB a podobný hovadiny, no a už byl podruhý na reklamaci. Má ho půl roku.
Třeba tady má velice solidní ceny, sice má mizernej sortiment, ale dá se u něj třeba pořídit i o 1500 levněji. Já už u něj bral a pohoda. Sice to nemá USB apod. Ale máš větší šanci, že to bude v pohodě.
http://www.carhifi.prodejce.cz/Autoradia.htm
|
| 27.5.08, 21:51 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
Registrován: 12.9.06, 21:33 Příspěvky: 9782 Bydliště: Bratislava / Nové Zámky
|
to je skoda ze sa sencor takto pokazil
my mame sencor menic FM frekvencie a ten funguje uz 30 rokov bez poruchy, s autoradiom nemam skusenosti
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 27.5.08, 22:34 |
|
 |
|
party_boy
|
Já neřikám, že sencor je špatná značka, ale bohůžel hodně slyšim, že rádia od sencoru nee. A taky jsem toho byl svědkem.
|
| 27.5.08, 22:45 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
party_boy píše: Já neřikám, že sencor je špatná značka, ale bohůžel hodně slyšim, že rádia od sencoru nee. A taky jsem toho byl svědkem.
jasne chapem, je to asi o stasti,
ja osobne sa zatial zdaleka vyhybam znacvke AIWA...
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
| 27.5.08, 22:49 |
|
 |
|
party_boy
|
Aiwa je dobrá když je nová, ale jak začne stárnout tak je to hrůza, měl jsem hifi věž. Ten kamarád měl taky hifi věž od Aiwy (ten co má toho sencora) a taky odešla. Je to po pár letech na vyhození, třeba na aukro.cz když se objeví nějaká z druhý ruky, tak nefunguje skoro nic.
|
| 27.5.08, 22:59 |
|
 |
|
Neex
|
deekay píše: jasne chapem, je to asi o stasti, ja osobne sa zatial zdaleka vyhybam znacvke AIWA...
Aiwu mám v autě 6 let a dobrý... byl to nejlepší model roku 98 kdy jí tenkrát kupoval otec do Toleda. Ale když mám být objektivní tak měli jsme Hi-fi věž Aiwu a po pár letech nám z ničeho nic přestala přehrávat CD.
EDIT: Jak koukám tak nejsem sám stou hifinou. 
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 27.5.08, 23:01 |
|
 |
|
Matthes
Hliník navždy.
Registrován: 20.6.06, 17:43 Příspěvky: 17651 Bydliště: Praha západ
|
Neex píše: deekay píše: jasne chapem, je to asi o stasti, ja osobne sa zatial zdaleka vyhybam znacvke AIWA... Ale když mám být objektivní tak měli jsme Hi-fi věž Aiwu a po pár letech nám z ničeho nic přestala přehrávat CD.
Musis vycistit optiku Bohousku.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
| 27.5.08, 23:08 |
|
 |
|
Neex
|
Matthes píše: Musis vycistit optiku Bohousku.
Nepovídej  Informace k nezaplacení protoho kdo to neví... bohužel tě musím zklamat ale to už jsem několikrát udělal. A jméno si stejně netrefil... Matýsku
Abych nezapomněl... byla i v servisu a taky si sní nevěděli rady.
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 27.5.08, 23:14 |
|
 |
|
party_boy
|
Pozor, to neni jenom o čistotě, protože po letech dochází vlivem chemických pochodů ke slepnutí čtecí čočky laseru (je plastová). Projevuje se to tak, že postupně přestává číst pálené CD, špinavé, uťapané-prostě nepřečte to co zamlada. Taky se začíná projevovat únava zaostřovacího mechanizmu- čočka není schopna zaostřit paprsek na stopu. U originál lisovaných CD se to třeba ještě neprojevuje, mají velmi dobrou odrazivost na rozdíl od pálených.
Ale nejde jenom o CD, ale o celkový chování toho stroje. Zmáčkneš tohle a udělá to něco jinýho, pak to stejně musíš natvrdo vytáhnout ze sítě, protože to zatuhne atd...
|
| 27.5.08, 23:19 |
|
 |
|
deekay
Voditelj brodice
|
Neex píše: deekay píše: jasne chapem, je to asi o stasti, ja osobne sa zatial zdaleka vyhybam znacvke AIWA... Aiwu mám v autě 6 let a dobrý... byl to nejlepší model roku 98 kdy jí tenkrát kupoval otec do Toleda. Ale když mám být objektivní tak měli jsme Hi-fi věž Aiwu a po pár letech nám z ničeho nic přestala přehrávat CD. EDIT: Jak koukám tak nejsem sám stou hifinou. 
mne to pripada ako ekvivalent aceru
ergo kazdy koho poznam ze nejaku aiwu ma tak sa mu pokazila:
kamosovi odislo autoradio (aux in odisiel a zacalo sumet), strykovi magnetofon aj s vezou (magic prestal citat CD a veza MD)
je to smejd
|
| 28.5.08, 00:29 |
|
 |
|
CROWACK
Registrován: 4.3.07, 22:36 Příspěvky: 10254 Bydliště: kósek vod Jevička
|
deekay píše: Neex píše: deekay píše: jasne chapem, je to asi o stasti, ja osobne sa zatial zdaleka vyhybam znacvke AIWA... Aiwu mám v autě 6 let a dobrý... byl to nejlepší model roku 98 kdy jí tenkrát kupoval otec do Toleda. Ale když mám být objektivní tak měli jsme Hi-fi věž Aiwu a po pár letech nám z ničeho nic přestala přehrávat CD. EDIT: Jak koukám tak nejsem sám stou hifinou.  mne to pripada ako ekvivalent aceru  ergo kazdy koho poznam ze nejaku aiwu ma tak sa mu pokazila: kamosovi odislo autoradio (aux in odisiel a zacalo sumet), strykovi magnetofon aj s vezou (magic prestal citat CD a veza MD) je to smejd
Musím potvrdit AIWU i SENCOR, aiwu mám, co rok odešel laser, dvě výměny a vysrali sme se na to, byl drahej jak cyp. Pak se sekaly MC mechaniky, z nějakýho důvodu zůstala vysunutá hlava a nešlo ani přehrávat, ani otevřít...nakonec zkončila u mě místo PC repráků a aux je jediný co na ní jede...i hodiny co na ní sou se každej den zpozdí o deset minut!  ...kámoš má sencor v autě a po roce přestal vysunovat cd> reklamace, pak se rozesralo podsvícení>znovu reklamace a to už si naštěstí nechal vrátit prachy a koupil sony... 
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
| 28.5.08, 01:41 |
|
 |
|
MATTESS
|
v Rapidu mam Clarion BD 329 RG od roku 2003 a spokojenost. Ve spotřebáku mam nějakýho Slona, před 2 rokama byl za super cenu a docela to hraje
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 28.5.08, 08:10 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|