Autor |
Zpráva |
venda
|
Jestly chceš pořádní repráki, tak mám sundaní ze sloupú. nejni na nych vydet víkon, ale na náměstý duněli fest.
|
1.4.09, 19:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
blbecek69
|
party_boy píše: hLAwa píše: blbecek69 píše: no sice neviem aky je rozdiel v ozvuceni felcky a 130,ale ja som si do svojej 130 kupel pred dvoma rokami za 1000 ovaly 6x9 sice od SENCORU ale nemozem si stazovat.Mam to napajane z autoradia 4x50W ale randal to roby poriadny ako mensi pojazdny cirkus aj bez zosilovaca a subwoofera jj na radiu mam napsano 4 krat 50 W ale nevim kolik maj ti repraky v dvveřích ale koukal sem na ty ovali na plato že maj nektery maj treba az 300W!!!!! tak takovi bich ttam fakt chcel na to ptato kamos ma jen 150W nejaky cerveny sony Buď v klidu z toho rádia ti stejně leze sotva 17 na kanál. Řiď se těmi výkony RMS a ne nějaké P.M.P.O. nebo max.
toz ja mam na tich zadnych max 320W je jasne ze toho sa nechytaju ale vravim mne to staci a hraju paradne
Jasne keby som si este kupel zosilovac 4x1000W subwoofer 5kW a dalsie serepeticky tak by som mohol robit diskoteky pre celu prahu ale co z toho ked by sa v tom aute nedalo jazdit
na normalne jazdenie staci autoradio a ku tomu repraku a tie zadne stacia obyc zhruba za tu 1000,pretoze apon podla mna naco budem kupovat spickove a drahe repraky ked stejne to auto same o sebe kazi zvuk
|
1.4.09, 19:15 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27232 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tak já mam repráky za 1200 ováli a za 800 koaxy ve předu a hraje to dobře
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.4.09, 19:18 |
|
|
hLAwa
Tydýt
|
venda píše: Jestly chceš pořádní repráki, tak mám sundaní ze sloupú. nejni na nych vydet víkon, ale na náměstý duněli fest. Jenou sme s klukama na učňáku se vnoci vloupaly do školi a ukradli tam ty reprečki z těch buek jak je skolni rozhlas no dali sme to do beden z zapojili pararelne a dali na kamošuv magnetak no hralo to dost dobre jen jednou ale reditel (blbec) neco hlasil a pul skoli nic neslyselo tak se pak vysetrovalo no my mely doma super abaraturku a nikdo nic nevypatral
|
1.4.09, 19:25 |
|
|
venda
|
Jestly ti repráki chceš bili bi zadarmo. sou syce trochu rezaví ale hrajou. a majý krásní háki na přychicený
|
1.4.09, 19:54 |
|
|
MATTESS
|
Co to je? Jsem normálně smíchy spadnul ze židle
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
1.4.09, 20:09 |
|
|
Nepér
|
coming soon...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
1.4.09, 20:18 |
|
|
hLAwa
Tydýt
|
venda píše: Jestly ti repráki chceš bili bi zadarmo. sou syce trochu rezaví ale hrajou. a majý krásní háki na přychicený TYYjo, ted me napadla megahusta vec ze besem ty tlampače dal nahoru nazahrádku a prichitil za ty háki co tam sou, to by holki z vedlejší vsi koukali kdybych přyjel na diskotéku s tim takle na střeše by to byylo dobrí odkud ses a poslal bysi mi je???
|
1.4.09, 20:21 |
|
|
party_boy
|
Tak až do teď jsem do něj vkládal trochu důvěry, že to možná neni ten za koho se vydává. Ovšem už mi taky došlo, že si z nás dělá akorát p*del. Tyhle lidi fakt žeru
|
1.4.09, 20:25 |
|
|
venda
|
Diš sy pro ně přyjedeš sou tví. A ještě k nym přydám rouru od kamem, tu si dejmýsto vejfucku. je tda taki trochu zarezlá ale snad sy ji opucuješ.
|
1.4.09, 20:29 |
|
|
hLAwa
Tydýt
|
venda píše: Diš sy pro ně přyjedeš sou tví. A ještě k nym přydám rouru od kamem, tu si dejmýsto vejfucku. je tda taki trochu zarezlá ale snad sy ji opucuješ. Tak to bude hustí!
|
1.4.09, 20:31 |
|
|
hLAwa
Tydýt
|
|
1.4.09, 20:38 |
|
|
party_boy
|
Fakt prdel no.
|
1.4.09, 20:44 |
|
|
Nepér
|
party_boy píše: Fakt prdel no. Ale zase je třeba ocenit, že ses, jako jediný, snažil do poslední chvíle regulérně poradit Tak přestaň dělat kyselej xicht, nEBo jEštĚ uWyĎýTE
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
1.4.09, 20:53 |
|
|
chemer
Moderátor
|
kdyby to nebylo tak okatý, tohle šlo ale hned poznat
|
1.4.09, 20:58 |
|