|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
stenli
|
Ustřižený iso konektor
Zdravím koupil jsem fabii 1,9 sdi bez radia .Koupil jsem nové ,ale když jsem ho chtěl zapojit vytáhl jsem z palubky jen svazek dratů bez konektorů ty asi někdo ukradl i z původním radiem . Mohl by mi někdo prosím poradit barevné rozlišení dratů do konektorů předem diky
|
11.6.10, 17:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
V návodu rádia to není? A co takhle použít google?
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
11.6.10, 18:42 |
|
|
hardb
Junior TW team, Tydýt
|
nezávidím ti tvojí situaci ...
multimetr a zkoušet co je jaký kablík ...
třeba ti tohle aspon trochu pomůže http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=323
|
11.6.10, 18:56 |
|
|
stenli
|
skousel jsem seznam ,google ,centrum a v navodu radia je bohuzel popsany jen konektor a jaky pin je na co ale je cislicemi ja potrebuju zapojit kabeli z auta do konektoru a konektor do radia ale neznam barevne rozliseni kabelu co je plus co uzemeni co reprak
|
11.6.10, 19:07 |
|
|
stenli
|
diky hardb rozlozeni repro uz mam opsany ted jeste konektor A
|
11.6.10, 19:09 |
|
|
varok
|
Podle barev se moc řídit nedá, proto se na netu moc to barevné rozlišení nevyskytuje. Každá automobilka si tam dává kabely, jaké chce. Viděl jsem párkrát, že byly všechny kabely stejné barvy, všechny modré. Většinou ale bývá:
1. Napájení +12V trvale- žlutý
2. Napájení +12V po zapnutí klíčku- červený
3. Kostra -12V- černý
4. Podsvětlení displeje- oranžový
5. Napájení anténního zesilovače a výsuvné antény- myslím modrý, ale nejsem si jistý
Navíc když budeš shánět nový ISO konektor a koupíš ten s krátkými káblíky, asi 20cm, tak jsou různě barevně označené. Na některých káblíkách je i malým písmem napsané, co který je.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
Naposledy upravil varok dne 30.7.10, 10:38, celkově upraveno 1
|
9.7.10, 11:05 |
|
|
Jonny
Junior TW team
|
Spravne , na antenny zosik je modry . Vecsinou na tych kabloch je napisane na co su takze problem by nemal byt . varok - mas to spravne
_________________ 1) Škoda Rapid 136 . motor XT bude vo vyvoji -> ELEANOR nova kasna jej pristane 2) Škoda 120 GL - Pomrdanč - spotrebak s vyhodami 3) Škoda Fabia 1,2 HTP 47 kW -> ŽLŤAS ňáko ide furt na tri válce 4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec
|
9.7.10, 12:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|