Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 5.1.25, 07:54

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Radio + Zadne repro FABIA COMBI 2001 
Autor Zpráva

Příspěvek Radio + Zadne repro FABIA COMBI 2001
Zdravím .
Idem kupovať Fabiu combi r.v. 2001 a chcel by som menit povodne radio skoda na dačo novšie čo ma výstup na Woofer a + mp3.
Dočítal som sa že do zadu idú 6x9 repro neviem či je to pravda , a nieco ohladom rádia co si knemu mám objednat akú redukciu na radio a antenu ?
neviem ako to može hrat vzadu , alebo v podstate by stacilo aj nieco co dáva od 1000Hz keď pojde basák .
kto má aké skúsenosti s audio v combi , lebo máme fábiu normal v zadu sony ovály hrá to celkom slusne ...
jaj a ći vyrezat miesto pre repro do zadných dverí alebo sa nato vykašlať .
Thx

6.8.11, 13:23
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Radio + Zadne repro FABIA COMBI 2001
Na fabiu bude stacit redukcia na antenu din-iso

radio by som odporucil pioneer, nieco taketo: DEH1100, DEH1220, do fabie skor to druhe aby sa to hodilo k podsvieteniu palubky, ma spredu vstup 3.5 jack a zozadu cinch vystup na zosilnovac, jednoduche ovladanie a je dost kvalitne spracovane, nastavenia zvuku su tiez na dobrej urovni

najprv by som vymenil repro vpredu najlepsie za komponentne, treba kupit bud repro s malou montaznou hlbkou alebo ich dat cez podlozky, koaxialy niesu vhodne, dost zanikaju vysky, komponentne sa daju kupit za slusne ceny ako sada vysky + vyhybky + stredobasy

vzadu su ovaly 4x6' tiez vymenit, tam stacia koaxialne, pre lepsi pocit sa mozu doplnit aj vyskove do zadnych stlpikov koli smerovaniu, inak tiez zaniknu vysky pretoze u combi sa velmi nevyuzije odraz od zadneho skla ale tam to nieje az tak podstatne, vacsine ludi to staci aj bez nich

ci rezat diery na repro do dveri zalezi na tom ako moc chces tu zostavu prekopat, niekomu staci vymena povodneho, niekto prerobi predok na 16" komponenty, kto chce tak vie dozadu nacpat aj tie 6x9, treba len spravit viac uprav, neviem ake mas moznosti a co od toho cakas, velmi spravi aj vytlmenie dveri a.p.

znacky reprakov a zosikov by som volil JBL, Hertz alebo Sinus live, nizsie rady niesu velmi drahe a hraju slusne aj pri pripojeni priamo k radiu, samozrejme zosilnovac by bol lepsi, woofer by som tiez volil JBL, rozhorne nekupuj ziadne repro znaciek alphard, monacor carpower a podobne, maju pisane neuveritelne vykony, casto su drahsie a hraju podstatne horsie, vacsinou u nich trpia hlavne vysky a stredy

8.8.11, 06:53

Příspěvek Re: Radio + Zadne repro FABIA COMBI 2001
ja chcem toto radio http://www.shoppie.sk/pioneer-deh-7300bt/d-114827-c-1692/
a repro som myslel , že ide do fabie dopredu priemer 16 cm ... neda sa to dajako upravit aby to sedelo do povodnej dierky ?
a zadne ? co tam treba spravit aby sedelo na 6x9 ? ako zručný som a co nahodou neviem to sa pravý , to nebude problem len auto donesu v piato ak pojde vsetko dobre a nemam to predsebou a chcem objednat veci aby to polo cez weekend hotove . dakujem povodne som chcel tieto repro http://www.shoppie.sk/magnat-dark-power-693/d-99166-c-1694/ a http://www.shoppie.sk/magnat-dark-power-216/d-99165-c-1694/ .

8.8.11, 13:09
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]